68

Анонимен

преди 1 година

Тия до кога ще се връзват на САЩ, това ще погуби Европа. Що за глупост е това, да се отказваш от евтин петрол за да плащаш в пъти повече, пак същия петрол. В този Брюксел няма ли експерти или хора с мозък. Това е убийство на Европа.

67

Анонимен

преди 1 година

Накрая само да не се разпадне и големите да ударят малките!!!Ние сме от малките !!!!

66

Black Metal

преди 1 година

"Правителството" на БГ е жалка сбирщина циркаджии! ЕС са долни лицемери. България трябва или да отстоява твърдо - като Орбан!- правата си в ЕС или да напускаме. Защо да търпим да ни се подиграват и мачкат? Кирчо, Коки, Пинокио, МалкиО Женерал и Славуца са срам без аналог! На руската Лукойл ще и наложат вето за руски нефт. Ще внасят, но именно тя ще го преработва. Брилиантна логика! Ами, ако руснаците спрат Лука? Той си е техен. Какво ще правите тогава? "На.п.ипай го"...песен на Азис. Честито.

65

баба мара

преди 1 година

никакво спиране на руския газ тои е наи близо и на наи добра цена които искада си купува ам втечнен газ аз нищо не искам от сащ освен да се махат и да ниоставят да си живеем спокоино както беше до сега

64

Анонимен

преди 1 година

Хора очаквайте тая зима нафта по 10лв литъра . Бай Кире жа на оправи

63

Анонимен

преди 1 година

Работата стана - Ще си счупя пръста че да ти стане гадно на теб. Мал.о.умни толерасти от ЕС. Май искат да унищожат ЕС и се справят идеално. Да не стане накрая че Русия и САЩ са се разбрали да унижат и поделят ЕС. И и.д..и,отите от ЕС да останат прецакани с пръст наврян на тъмно място. Е някои от тях ще си тръгнат с тлъсти пачки ама деугите ще тънат в мизерия.

62

Ес

преди 1 година

И сега какво стана..башиците и машехите от ЕС ни показаха среден пръст за изключение от петролното ембарго въпреки че сме почти 100% зависими от руски петрол и единствената рафинерия е руска. В задачата се пита те за *** ли ни имат /вероятно да/, да ни докарат до тотална мизерия ли искат /май да/.. а ние им се мазним нон стоп.. натискат ни вкл за Македония. Май е време да обърнем сопата с дебелия край към отрепките от ЕС и да си гледаме националния интерес-той е най важен!! Няма по важно!!

61

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 65 - а, не не за канада - първо за Централния софийски затвор - да си доучи момчето, пък после с разширен от либов г.. - може да си тръгне за канада

60

Малко за политика

преди 1 година

Дотук русофобството беше почти безплатно. Упражняваха се от ЕС да налагат санкции пет пъти. Но дойде време политиците им да обясняват на избирателите и на бизнеса защо трябва да плащат по-високи цени за русофобството.

59

Смях

преди 1 година

За спиране на нефта от Русия явно не могат да се разберат. Тогава? Решението е просто: да наложат санкции на "близката до Путин гимнастичка Алина Кабаева" и да отчетат свършена работа.

58

Анонимен

преди 1 година

европата май не е толкова единна, колкото ни будалка предателското ни правителство

57

Анонимен

преди 1 година

май не да всички в един глас както каза не-умното

56

аZ-ът

преди 1 година

Един от запонящите се скечове на Каналето беше Сийка (Мартина Вачкова) и Киро (Точно Токмакчиев). Сийчето като я побъркаше Кито само повтаряше "Ох Кирильие , Кирильие", като влагаше в тия дума цялата си омраза, омерзение, тъга, разочарование и желание да го удоши докато спи. Не знам защо всеки път нашто канадско чудо като излезе и ми идват тези думи в главата.

55

Qanon

преди 1 година

Наща работа стана: На сърдитко Петко празна му торбата.

54

аZ-ът

преди 1 година

Всеки си гледа келепира. Долара направи паритет на еврото, което не се е случвало никога. Много казват - че ще го мине. От друга страна Русия рублата се качва, проверете в интернет. В момента е на най-високи нива от 2 г. И Русия и САЩ си гледат имперските интереси, грешки се правят да, но рядко. Всичко се гледа, всичко се преценя. Единствено ЕС-либераслъка се нанизват дружбно на шиша на емоционална основа - да сме солидарни. Тая дума като я чуя и ме прерязва стомаха и ми се доcирa. Малко остана!

53

Анонимен

преди 1 година

Фон Лайненн тропа нервно с краче

52

аZ-ът

преди 1 година

За да разберете кво се случва е необходимо да разберете профила на либераста. Това са посредствени хора, лафаджии. Примерно - хипарите от 60-те, банда наркомани и безработни алкохолици се въргалят в калта и се клатят кой кого всичко дето мърда безразборно. Наш КИРО - същия - лафаджия. Посредствени хорица, които единствено плямпат. Това е управляващата администрация в момента в ЕС. Е вие сериозно ли мислите, че тия ще надхитрят някого.Не руснаците въобще някого. Когото и да е? Всеки се смее на ЕС

51

Чечня

преди 1 година

Путин се овековечи ,просто им разказа играта...

50

Анонимен

преди 1 година

И ква ни е файдата да спрем Руския петрол, след като Руската ЛукОйл ще разтоварва, преработва и съхранява петрола доставян от другаде? Ами те сега от ЛукОйл ще кажат: Нашите мощности са настроени да работят с Руски петрол. За друг вид, ще трябват пренастройване на мощностите, което е инвестиция от наша страна и това ще се отрази в цената на крайния продукт. 15% по-скъп ще е бензина произведен от не Руски петрол..

49

перко

преди 1 година

Цената руския петрол е около 70$ за барел.