64

Анонимен

преди 2 години

toz bg unak e rasnal samo na boi i merak, a v glavata nema seme. hepten e kuh. da si odi pri tortite i pastite, belki sladkarstvoto na bg tragne nagore kam musalla pone ili po-nagore ot glutena?!

63

Анонимен

преди 2 години

АЗ РИШАВАМ КАКВО ШИ ГОВОРА И КАКВО ШИ ПРАВА...ВРАТАТА Е ЗАД ВАС

62

ГОЧО

преди 2 години

ЛЕЛЕ ТОЯ ЛЪЖЕ ПОВЕЧЕ ОТ БОКО!! Бг армията е 22000 войника а полицаите са 50 000. В гърция има 200000 армия! Задайте си въпроса защо полицаите са повече от войниците! отговора е очевиден про да жно правителство живеежо в страх, а полицаите обслужват властта а не раа ята! Ако не съм прав, пак си задайте въпроса, защо при толкова полицаи престъпността не намалява!?

61

Анонимен

преди 2 години

за да имаш армия първо си намери воиници

60

NoirFire

преди 2 години

Не спира да прави глупости разбира се излага се в Украйна спряха му газа и вкара държавата в криза сега вместо да налива парите в икономика ще ги прахосва за оръжие.

59

NoirFire

преди 2 години

Спреха му газта и на Кирето му трябват нови газови находища на Марс, ще подготвя армия да воюва с марсианците.

58

Анонимен

преди 2 години

И какво точно необходимо направихте? Хартиени самолети за милиарди!!!

57

Анонимен

преди 2 години

До Коледа ще имаме 200 хиляди армия и ще можем да отблъснем всеки агресор!

56

Анонимен

преди 2 години

Лъжовник!

55

Хйклллл

преди 2 години

Правителствата в България от 32 години не работят демократично това е нагло и нелепо

54

Анонимен

преди 2 години

това правителство и тоя еурогеййски ЕС с всеки ден става все по вредно ,колкото по бързо се отървем толкова по добре

53

Анонимен

преди 2 години

тоя бо-кл-ук иска да изнесе малко останалата военна техника и да я хариже без пари ,съвсем да се оголиме това прави киро продажника ,ако някой все още подкрепя тоя национален предател съвсем трябва да му е гладък мозъка

52

Шалер евродепутат

преди 2 години

Българското правителство, което явно е решило да срине не само собствената си държава и икономика, вече става опасно за цялото съществуване на ЕС, разделението в България вече е видно от месеци, но това не трябва да рефлектира на всички страни. Относно ембаргото за петролни продукти, българските управници явно са решили да убият българската икономика, която е зависима от руският нефт на 95%, но това няма да го допуснем за Унгария и ще се противопоставим с всички средства на тази лудост."

51

aнонимен

преди 2 години

Kire, ti prodade Bulgaria

50

$$*_

преди 2 години

ДА СИ ПЛАЩАМЕ КЕ НИ ИЗЛИЗА ЕВТИНО....НАРОДА НЯМА КВО ДА ЯДЕ...ТЕ САМОЛЕТИ,ПОДВОДНИЦИ,ТАНКОВЕ КЕ КУПУВАТ...НА РАДЕВ МУ Е ЛЕСНО...А НА БАБА ПЕНА С 400ЛВ ПЕНСИЯ С КОВИД ДОБАВКАТА....ПАРИ ЗА ОРЪЖИЯ НЕЕЕЕЕЕЕ

49

Иван

преди 2 години

Както виждам разбирачите, заклинателите и съдиите от последна истанция са намалели значително!?!?!? Що бе деца, огладняхте, поумняхте или простото просто не плаща?

48

А

преди 2 години

Няма я оная армия.Сега са платени и разпасани .Поделенията тревясали,буренясали ,някакви трътли и гащници се разхождат и се озъртат какво да ощипят.При тая скъпа нафтичка .

47

SS

преди 2 години

Аз лично не вярвам ,че армията ни и дебелогъзите ни генерали могат да защитят териториалната цялост и суверенитета на страната ! Затова разчитаме на NATO което не дай боже стане нещо ще ни жертва в името на по големи интереси или идеали ! Кой ще отиде в случай на война да се бие за приватизираната и ограбвана ,,родина" ? Я вижте в Украйна !! Първи избягаха богатите,кметовете,магистратите и всеки който си плати ! Остана бедния народ да мре под бомбите !

46

Асфалт паша

преди 2 години

Този мошеник имаше една мисия-да вкара тулупа и шайката му в панделата-и в това се провали-пълен провал е подмяната...

45

Те

преди 2 години

Все сме имали лъжци - управници, но този и Хитър Петър надмина. By the way, той дали знае кой е Хитър Петър?