92

@@@@

преди 2 години

В Унгария литър бензин е 2.5ЛВ средна минимална заплата ?530 . Питам се ,тези които плюят по Орбан , на какво основание го правят ? С нищо не сме длъжни на украйнците , че да затъваме още повече в тинята . Всяка война е следствие на провалена политика ! Като са си избрали клоун за президент да се оправят , а не да реват из целия свят и да искат все едно някой им е длъжен .

91

Анонимен

преди 2 години

Унгария трябва да бъде ИЗКЛЮЧЕНА ОТ ЕС!!!

90

Европееца

преди 2 години

Такива като Гочо руснака които явно цапат публичното пространство с глупостите и лъжите които пишат. ЕС без Унгария може, но Унгария без ЕС не може,а премиера Орбан, че прави далавери с корумпирана Русия го разбраха и децата. Никак не е случайно, че Орбан и правителството му са разследвани за корупция и далавери . Бъдещето принадлежи на тези държави членки на ЕС и НАТО. А невежите и неграмотните отричащи този факт да си заминават за Русия без право на връщане. Аман от чебурашки и рубладжии.

89

ГОЧО

преди 2 години

Тоя маджар ме кефи много!! С едната ръка дъжи Шолц за т а ша ците, а с другата здрависва Путин!!! Още трима четирима като него и ЕС изчезва! Нямаме абсолютно никаква полза от ЕС!

88

Бачо

преди 2 години

БРАВО!!!

87

Ани

преди 2 години

Браво на Орбан, това е политик, който мисли за народа си. Изгради 2ката огради срещу *** от Азия и Африка, изгони посланичката на укрите за непремерени изказвания и защитава страната си от всички безумни решения на ЕС. Може да не е учил във Харвард, но искам такъв да ни управлява.

86

не може да бъде!

преди 2 години

Понеже доста форумци споменават Нефтохим,считам за справедливо да припомним че едно време това беше Нефтохим -химически комбинат който на базата на нефт произвеждаше най-различни нефтопродукти!Но големият специалист по политикономия и марксистко-ленинска философия др.Иван Костов го продаде за жълти стотинки на руснаците като ненужен за българската икономика !И сега имаме само нефтена рафинерия ,която ако спре бензинът ще стане 4-5 лв.а дизелът твърдо 5 лв!

85

Паню Баирски

преди 2 години

На този паток никой не може да му угоди - да се изрита!

84

Беновска пита

преди 2 години

А бе какви " топки" търсиш у Кирчо *** и Кокорчо бе тикво куха!! Цял свят ги видя,че са послушковци-*** на Урсула фон дер ***!!!

83

Паметлив дедо

преди 2 години

Навремето бай Тошо построи " Нефтохима" а след това мина в руски ръце!! И с какъв петрол да работи руската рафинерия бе тик...веник???

82

Гюро Михайлов до#89

преди 2 години

А бе бурсук !! Не знаеш ли, " Нефтохим" Бургас СПИРА работа без руски петрол?? Тогава- 10 лева за литър или ОДИ ПЕШ! Щото за преустройка на рафинерията на друг вид петрол ще трябват време и милиони / 6 години!! Тогава май ще си пенсионер,а??

81

до 89

преди 2 години

До Кафява точка-- Просто не мислиш с главата си, а с кафявата си точка. Целия ЕС зависи от доставките на Русия. Германия дори СП2 построи с напъване и увъртане и лицемерие. И те ли са бурсуци? А и геоположението на Унгария има значение. Норвежките доставки не са Слънце да огреят навсякъде. А и там "зелените" затваряха платформи, САЩ я карат на резева останал от Тръмп щото и там "Ню Грийн Дийл". ЕС също спря добиви на горива да "спасявали" Планетата.

80

Гледна точка

преди 2 години

Какъв е този борсук на снимката? Трябвали им 5 години да се пренастроят на друг петрол. Ами кой ви е карал да сте толкова зависими от империята на злото, а?

79

xoxo

преди 2 години

Oрбан се показа като политик с топ.ки,който мисли за народа си и работи за него.Няма да се опитвам да правя каквото и сравнен ие с българските смешници в парламента.

78

Анонимен

преди 2 години

Ако продажниците начело на България продължат така необезпокоявани да работят против Българския народ то идващата зима ще бъдем гладни, няма да можем да се стоплим, нито да се придвижваме с личен транспорт и т.н и т.н

77

Австро-Унгария

преди 2 години

И аз като по долу пишещите си представях унгарците като някакви степни азиатци, докато не посетих Будапеща. Еми трябва да ви кажа, че хората си имат много европеиски вид за разлика от нас където половината сме с анадолски физиономии

76

Анонимен

преди 2 години

Газът от Северен поток 2 вече е пренасочен къв Северозападна Русия, където ще бъдат газифицирани всички домакинства, и учреждения, както и се предвижда да започне стротелството на редица производствени мощности. Количествата за Северен поток 1 вече са резервирани за други пазари така,че дали Европа ще купува газ или не за руснаците е все едно. Печалбата за Русия от изнесените количества газ до сега са 3 пъти по-големи от тези преди санкциите на буля Орси. Ние ще гризнем дървото без отсрочка!

75

Въпрос

преди 2 години

И защо не кажете кои са тези държави: "Но няколко държави, обезпокоени от въздействието на прекратяването на вноса на руски петрол, застанаха на пътя на споразумението"...Не пасват на пропагандната схема ли? Защо само Орбан споменавате?

74

Веско

преди 2 години

До Подкрепяш ПутинПодкрепяш Зеленски - подкрепяш гражданската война в Украйна.

73

Христо Христов

преди 2 години

Хахаха... още санкции на Русия, че рублата постигна само 5 годишен връх спрямо еврото! Още санкции, че да достигне 10 годишен. Гинеколожката урсула фон дер лайен е много веща да наказва руснаците със санкции! ПП. Сега разбрахте ли защо Президентът Ердоган я настани на диванчето, предназначено за преводачите?!