118

буден гражданин

преди 1 година

135, и на теб задавам тоя въпрос. 50 000 убити казваш...Но нали в Украйна навлязоха 100 000 военни, голяма част наборници? Това е според вашата пропаганда. Значи, хем нямали за армия, хем били новобранци, хем половината армия убита, хем не можете да влезете в МАриупол и се предавате. Как става това бе, казвай бързо :P

117

буден гражданин

преди 1 година

Да направим един обзор сега. Първо, украинците многократно превъзхождали руската армия в Украйна. Второ - украинците имали силен боен дух, руснаците от страх умирали. Трето - в Украйна имали най-съвременните оръжия, които били достатъчни да унищожат и Русия и Европа. Четвърто - руската армия постоянно напредва. Как става това? Питам се аз тия неща дни и седмици наред, сън не ме лови и отговор нямам!

116

Анонимен

преди 1 година

Руската самонадеяност, придружена от тактическа неподготвеност и демонстрация на хуманност ще им изиграе много лош номер. Най-малко 50 хиляди убити и посредствен успех, нещо като мълчаливо поражение. Но, тяхна си работа. После никой няма да ги счита за съществена военна сила. Околните държави тихичко ще излязат от ОНД и ще влязат в НАТО. Даже и Беларус ще се отдръпне. Тяхна работа, дано у нас някой ден бензина да поевтинее, и другите неща също.

115

Анонимен

преди 1 година

Браво на американците! Това се казва помощ! Не като нашият льотчик, който подло предава интересите на България на най- големият и враг!

114

,ГВ, граничариБГ

преди 1 година

То ако слушаш путинофилите руската военна машина за тях е най високотехнологичната технологична и ...... Те лада не могат сами да сглобят без части от вражеските държави та камоли високотехнологични продукти и оръжия за които плащат милярди зада сглобят нещо подобно, дето не се знае само до каде ще се счупи без да го опстрелват.

113

Войводата

преди 1 година

То на крив....... И космати...... Му пречат. На ли са високо технологични *** те гордостта на руския флот не може да опазват та камоли друго. *** иначе ще са победители в отстрел на цивилни сгради и съоръжения с високо неточни удари с модерни ,,катюши,, и самохвалство на няколко пияници генерали и лудо старче висок ток обувки

112

Карлос

преди 1 година

Много добре си спомням че Майдана през 2014 го организираха от САЩсрещу вложени в него над 5 000 000 000 долара по време на Зимните олимпийските игри в Москва.През това време течеше масова кампания в световните медии, контролирани от ционистко-американската световна хунта, за опасността оттерористични актове по време на Олимпиадата. Путин тогава се хвана в капанана ЦРУ и съсредоточи цялото си внимание върху безопасността на игрите и не успя да помогне на Кучма да се справи с погромаджийте.

111

видях

преди 1 година

САЩ си приписват заслуги. Пиян руснак пушеше цигара и флагмана пламна под вода.

110

Анонимен

преди 1 година

До 124.В грешка си и да беше се демократизирала Украйна пак щеше да бъде нападната.От първия ден като Президент Путин си е решил да възвърне Руската империя в старите и граници.Не Съветски съюз а Руска империя има разлика.Путин е човек който няма доверие на никого и е подозрителен към всичко.

109

Анонимен

преди 1 година

Под една друга статия "паралелепипед" писал, че с 200 000-на армия руснаците трябвало да стигнат до Ламанша хехехе ... А украинците като имат над 200 000-на армия и получават подкрепа от НАТО докъде трябва да стигнат? До Южна Америка ли? ... :) ... Ако с 200 000-на армия се стигаше до Ламанша, ние с нашата щяхме да контролираме половин Източна Европа хахаха

108

Анонимен

преди 1 година

Супер, сега да издадат и къде е бункера на Путин и да се приключва. Те руснаците сами ще си го опраскат.

107

Анонимен

преди 1 година

За какво право говориш? Германия се обедини защото и ГДР и ФРГ го искаха,а Украйна не иска да се обединява със Русия.Не си ли чувал приказката че насила хубост не става.

106

Анонимен

преди 1 година

Ами Адмирал Макаров?Затова Сталин през ВСВ си криеше корабите по пристанищата и не ги пускаше в бой.Путин трябва да се учи от гения а не да се прави на на адмирал.Реши че като Украйна няма флот може спокойно да си плават ама два кораба вече са аут.

105

ГОЧО

преди 1 година

За непросветените само да поясня без заяждане! За ЕС и недружествените страни петрола е над 110 долара за барел. В СЪРБИЯ ПО ОФИЦИАЛНИ ДАННИ 1 ТОИН ПЕТРОЛ СТРуВА 500 ДОЛАРА!! БРЕЛА Е 159 КГ. ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕ МОГАТ ДА СМЯТАТ 1 БАРЕЛ СТРУВА В СЪРБИЯ 79 ДОЛАРА! В ИНДИЯ И КИТАЙ ОТСТЪПКАТА Е ОЩЕ ПО-ГОЛЯМА! Там в момента се купува между 2 и 3 пъти повече количество отколкото се е купувало в европа преди 3 месеца! Тъ пац ите санкционират, притежаващите ресурси продават и печелят много повече от пред

104

Питане към червените

преди 1 година

Как Путин може да бъде Мека Мария, когато вероломно нападна една НЕзависима държава и започна масово да изтребва населението и да разрушава до основи цели градове. Да нападнеш държава с 200 хилядна армия и десетохилядни верижни машини, мотострелковаци, самальоти, чопъри, орудия, мини, ракети и военните от същата да ти дадат отпор и поломят и армия, и техника, те това не мога да разбера.

103

Жополизец Путина

преди 1 година

Что случилось с русскими моряками, они тожэ утонули???

102

До Гочо

преди 1 година

Евтина, по 100$ барела. Ти нормален ли си?Без ЕС цената ще се върне на нивата от предишната студена война. Говорим за 2-5-10 $/барел. Ако рашките това целят, те вече са загубили войната.

101

ГОЧО

преди 1 година

Рашките това много отдавна го разбраха! Без САЩ и ЕС тия украински нар ком ани много отдавна да са дали фира! Според мен много добре се получав3, със санкциите и топването на руския крайцер, защото тая задрямала но велика страна трябва да се разбуди от тоя сън, в който сама се е вкарала. Западни партнюори, евтина продажба на газ и нефт, продажбна в долари и евро, парите в чужди банки и т. н. Няма такава търговия никъде по света бе *** задрямали. Който притежава стоката, той определя услоовия

100

Жополизец Путина

преди 1 година

До Анонимен Не е зле да си мечтаем, но практиката показва, че въпросните самолетоносачи имат 100% защита срещу ВСЯКАКВО нападение - подводно (торпеда, мини), надводно - ниско летящи ракети, въздушно - ракети за борба с кораби и т.н. АУАКС и сателитите, заедно с придружаващите кораби, алармират за ВСЯКО тяло с размер над 12.7мм, летящо срещу самолетоносача от разстояние над 500 км, а самолетоносачите имат перфектна електроника и супер защита срещу подобни.

99

Анонимен

преди 1 година

Какви са тези бойни кораби, потъват от една ракета. Смеех