86

!

преди 1 година

ЕС няма да даде нито един цент...докато България не покаже че не е в коалиция с Русия и Докато не махне ветото. ще вървим към прогресивен фалит. Ще се отеглят голяма част от инвеститорите и ще бъдат фалирани.

85

Анонимен

преди 1 година

РМС :)

84

Анонимен

преди 1 година

Де се чуло видяло, държава кандидатка за преговори да поставя условия, но да не изпълнява поставените й! Мнооого ще има да чакат пред портите!

83

Боркослав

преди 1 година

Пак ке си останете со прст во уста блгарчетата хахаха никои не ве смета за живи еи толку сте за никаде

82

Додо

преди 1 година

БЮРМ е туморна формация, окупирана територия на снагата Българска и единственото приемливо за нас Българите в остатъчна България решение, е БЮРМ да бъде оставена да се доразпадне. Всякакъв друг компромис би бил пагубен за България!

81

Паню Баирски

преди 1 година

Тия патоци трябва да стоят мирно, да подсмърчат и да изпълняват, каквото им се каже, защото те нямат мозък в празните си кратуни!

80

Паню Баирски

преди 1 година

Няма да е последното - никога няма да видят европейския съюз тези дървеняци! Трябва открито да си признаят, че такова нещо като македонец няма и такова нещо като македонски език няма! Техният така наречен македонски език е написан за няколко часа от продажните комунсти!

79

Някой

преди 1 година

"РМС иска гаранции..." Тук за "петтимата от РМС" ли става въпрос? Майко мила "журналистика"... А иначе по темата - Като им е хоби да обявяват тоя и оня за фашисти - Да си направят с Украйна едно съюзче, и да се приемат там в него едните с другите. Непомните ли, как преди 20-30 години ние им пращахме танкове подарък - Ето ви на! Благодарност. "Няма ненаказано добро!"

78

Анонимен

преди 1 година

Тия заслужават да приемем Албания преди тях в ЕС. Ей така, за назидание.

77

Анонимен

преди 1 година

До северомакедонец Глупости ЦСКА не е създаден от комунистите а е създаден от офицерите на царската армия но с друго име десетилетия по-рано преди да дойде комунизма в България. Смяната на името на клуба не значи че е създаден нов клуб. Чел недочел не давай мнение че се излагаш.

76

Наглост

преди 1 година

Чудесно, ще изгниете в оная дупка докато някой ден гърците или албанците не ви скочат. Ние не бързаме за абсолютно никъде и никой не може да ни принуди. Ще си чакате като с гърците още 20 години с тоя начин на мислене.

75

Смях

преди 1 година

Вместо да се молят и да изпълняват каквото им се каже, тръгнали да вирят глава и да претендират... Дето едно летище нямат за 30 годишната им нелепа история, създадена от СССР. Айде стойте си в нищото тогава, народа на политиците няма да разреши да вдигнат ветото като лаете много.

74

anon

преди 1 година

"Пендаровски посочи още, че ако Северна Македония не получим дата за преговори през юни, тогава ще бъде много трудно да бъдат убедени македонците, че трябва да продължат със същия ентусиазъм" ... а, значи ентусиазъма е до като ги приемат и след това разко спада и продължават с безумното и българо-мразно ораторство и стойки? македонците не разбраха, че докато не загърбят завинаги това си поведение ще сме против приемането им. не разбраха, че това което искаме от тях не е до някаква дата...

73

Анонимен

преди 1 година

Пендо, ние искаме само едно: да признаете, че до 1944 г. сте били българи. Това е.

72

Анонимен

преди 1 година

Кве туй РМС? некви комсомолци?

71

Шоп

преди 1 година

До toti: Какво лошо ли? Ами лоши думи и клевети, тормоз и дискриминация на българите там, крадене на историята...малко ли е?

70

Гоце Делчев

преди 1 година

РСМ не е в положение да поставя условия на България! Разбира се, че включването на българите като държавотворен народ в конституцията на РСМ не е единственото условие, което трябва да се изпълни. Пендаров иска да се пазари на дребно, но няма да се получи!

69

toti

преди 1 година

Ама какво лошо сте видели от тези хора??? Като искат да са такива каквито са ,както и всички други националност ,какъв ви е проблема!!! Утре всички сме Европейци ,никой не забранява да ходиш каде щеш!!

68

Анонимен

преди 1 година

zapishete si go edno naum. stanislav tifonov ste prasta makedoncite v kosmosa, ako vzeme vlastta. ste gi pozva za opitni hora na 'nie, bulgarite', oti oni ot mnogo risuvane, mitkane i smeene ne smogvat da otskochat i do lunata.

67

Анонимен

преди 1 година

Оставете ги да умрат от глад, после сами ще искат да се откажат от всички фалшификации.