58

Анонимен

преди 2 години

Гарантирана? От кого и с какво?От амирикански ПВО, които не могат да прихващат руски ракети ли?Или просто щот кирчо тъй казал?

57

Анонимен

преди 2 години

С тея талиги ко ша вардиш ???

56

Анонимен

преди 2 години

Гаранция - Франция !

55

анонимен

преди 2 години

Много *** днес пак са на амбразурата.

54

Анонимен

преди 2 години

до 57 Хайде прочети малко статии от м. юли 2019 година да видиш какво пише по вестниците, платени ли са самолетите или не!

53

Народеее!!!!

преди 2 години

Допуснахте хиляди украински нацисти бежанци да влязат в държавата ни за каква охрана и гаранция ни говорите?

52

-_-

преди 2 години

Влезем ли във войната сме вътре с двата крака! Страна без ресурси. Без излаз на открито море. Изцяло външно-зависимо и задлъжняло стопанство. Демографски колапс. Отроден и обезверен народ. Корумпиран до кости елит. Никакви сигурни съюзници и лобита. Компрометипан и продължително сатанизиран имидж по света. Враждебни и хищнически намерения от всички съседи и не само... Къде отиваме...?!

51

Анонимен

преди 2 години

Никога няма да пристигнат. Така както върви колонизаторите от Европа ще ни заличат от картата на Земята.

50

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Нека сме наясно,ама твърде наясно! БЪЛГАРИТЕ СМЕ РУСОЛЮБЦИ! Нямам предвид разни вековечни вражески към Българите малцинствени групи,много от чиито членове са от тип "КРИПТО"(със присвоени Български имена), а ЕТНИЧЕСКИТЕ НАРОДНИ БЪЛГАРСКИ ЛЮДЕ. Кои защитават НАТО? Малцинствата! Следователно за каква гарантирана охрана на Българското небе може да става дума. Това не е сигурност за Българите,а за евреите,турците и гърците ,които искат да заграбят територията ни. Да живее Русия Свята!

49

Асан

преди 2 години

Майната му на небето :)))

48

Анонимен

преди 2 години

Гражданя от дълбокото вие какво искате да щракнете с пръст и опоа самолетите се появили на пистата на секундата.Това не става с магическа пръчка.Все едно и също парите каде са няма ги самолетите и тях.А сега де каде са?

47

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 56 "Парите са платени, самолетите ги няма." Колко пъти ще повторите лъжата, че "парите са платени"? Никакви пари за самолетите не са "платени".

46

Анонимен

преди 2 години

Какво общо имат тука Грипен и Радев. Парите са платени, самолетите ги няма. Лъжат ни с обучение 4 години, като за начален пилот?

45

Българин

преди 2 години

Ако руската матрьошка Радев през 2017 година без да има право на това не бе определил Грипен за победител в конкурса досега щяхме да имаме 8 изтребителя и да чакаме другите 8.русоферите от Съединението до днес са най-големите врагове на България!

44

Анонимен

преди 2 години

"Дотогава трябва да са подготвени българските пилоти, които да пилотират този самолет. В САЩ в момента се обучават седем пилоти, които трябва да започнат подготовка." Четири години подготовка на пилоти???? Ако имаме обучени военни пилоти на Миг, преминаването на друг тип ВС не трае четири години. Това са оправдания за печелене на време.

43

Анонимен

преди 2 години

Ха ха ха ... каква подигравка само - "Охраната на българското небе - гарантирана"! При положение, че златните хвърчила на тиквата ще пристигнат при нас между 2025 и 2030 г, освен ако не ни отсвирят пак и да ни искат още пари американците.

42

11

преди 2 години

Е кое му е гарантираното?

41

Анонимен

преди 2 години

ГАРАНТИРАНА ОТ РУСИЯ

40

Ф16 блок 70

преди 2 години

Те не могат да предпазят чушките и доматите на бабките пенсионерки от градушка, обаче охраната на небето била гарантирана. От кого? От Свети Георги и Свети Илия ли?

39

Ха ха ха

преди 2 години

Голем смех!