18

Да -а

преди 1 година

На война наистина ама много се лъже!

17

Никой

преди 1 година

Това зърно на Украйна няма да и трябва населението намалява всеки ден

16

баба мара

преди 1 година

както западът окраде имуществото на русия и руснаците с двоино гражданствотака сега русия да си присвои зърното на украина и да го продава на добри цениза да си компенсира щетите

15

Фостенко

преди 1 година

То населението, половината се пренесе в източна Европа, а останалите ще ядат бой предимно.

14

Анонимен

преди 1 година

Русия ви щади все още

13

Анонимен

преди 1 година

Войната е далавера за избрани и мор за човеците, които са извън кръга на помазаните. Тези серсеми вече дори не говорят за преговори и мир. Готвят ни последната война в човешката история.След двете световни през 20 век, след развитието на технологиите и достъпът до информация сега, да се правим, че нищо не знаем и нищо зловещо не се случва днес, означава само едно - заслужаваме си унищожаването, разрушението и смъртта, към които ни тикат дементите и ненормалниците.

12

Анонимен

преди 1 година

Западна Украйна си е цяла и непокътната,да си отиват там на хотел

11

Анонимен

преди 1 година

че аз да не съм украинка,какво ме занимавате с техните проблеми,Зеленски знае ли ,че у нас хрябът е 4 лв,а бензинът ще стане 5 лв.

10

Анонимен

преди 1 година

До Асоциален Примитив ==== само че Z пишат окраинците за да представят нещата за руски.. а окрайна война води и пак са много по добре от нас! същото беше и при югославската война..

9

наблюдател

преди 1 година

Ами да, особено за населението, което остана там. Щото другите са по света и у нас.

8

ГОЧО

преди 1 година

Абсолютно вярно е, само, че ЗЪРНОТО ЩЕ ОСТАНЕ В ТИЯ ЧАСТИ НА УКРАИНА, КОИТО СА ИЛИ ЩЕ ОСТАНАТ ПОД КОНТРОЛА НА РАШКИТЕ!!?? В западните, северните части и преднестровието, ще ядат плявата! Повечето от украинските новини са лъжа!

7

Анонимен

преди 1 година

Той и Жан Виденов така разправяше, пък се оказа накрая че силозите празни и всичко е изнесено.

6

Асоциален Примитив

преди 1 година

"Кремъл отрече тези обвинения" Поне не си пишете Z по зърновозите. Крадете като за световно, крадете и селскостопанска техника, а войната в Украйна е за ресурси - пшеница, въглища, стомана ...Наближава 400 годишния цикъл на слънчевия минимум. Много нации ще изчезнат от лицето на земята. Идва световен гладомор.

5

Христо

преди 1 година

Дали са мислели по същия начин ,по времето на Сталин.....за един приятел питам.

4

таварищ паПутин

преди 1 година

И това е поправимо...2-3 ракетками и...край на имането!!!Всичко е временно!!!!

3

По същество

преди 1 година

Те половината са под руско управление или в Европа. Иначе имат достатъчно да хранят нацитата. Другите ще ядат колани и обувки явно. ***.

2

Анонимен

преди 1 година

А вие rлупаците ги приютявате и ги храните. Голяма част от Украйна е все още свободна и може да приюти бедстващото население от окупираните територии. Тези които бягат в Европа бягат от мизерията по принцип и няма да се завърнат обратно. Истинският проблем ще се появи след края на войната.

1

Да

преди 1 година

Е й ?!