59

Az

преди 2 години

Този химик, какъв капацитет е?

58

Наблюдение

преди 2 години

Моловете фрашкани, всеки със собствена кола по улиците, заведенията пълни, всички по екскурзии... Някак си май преувеличаваме...

57

Ахмед

преди 2 години

Стария твят е истинския свят. Новия е пълен с жестокост, арогантност и всякакви гадости и особняци. *** свят обречен та самоунищожение от химическата алчност на шепа ***'- капиталисти.

56

Емигрант

преди 2 години

Касви трудни времена , неговото време изтича , жалко за милионите...

55

Млад човек

преди 2 години

Да сте виждали арменец на строително скеле?? Часовникар,златар, търговец - да!!Та тоя арменец- мултимилионер го чакали " трудни времена?? Ха ха ха!!

54

Аз

преди 2 години

Как не ги е срам запада да се поддадат на такава манипулация от САЩ да ги насъсква по този начин срещу Русия.....Нормално ли е толкова много народ да е толкова без достойнство сбрали се на едно място срещу една държава ....Поне за малко да чуят и другата страна ....като истински хиени са строени и чакат да захапа с кой колкото може... РУСИЯ СИ ЗНАЕ ИСТОРИЯТА обаче.... Склеротика Байдън.. го е яд ,че беше разкрит пъкления му план... БРАВО НА УНГАРИЯ-БРАВО ОРБАН!!!!!

53

Брр

преди 2 години

Аз лично Не вярвам нито на Запада, нито на Изтока. Те си гледат Собствените икономико - политически интереси. А ние, малките, ще оберем парсата!!

52

1929

преди 2 години

Ще НИ се види Приказка!!

51

Ми

преди 2 години

В прав текст: Дебелите ще отслабнат, слабите - ще изчезнат! И това - защото войната я плащаме НИЕ!!!

50

Анонимен

преди 2 години

Чака ни световна финансова криза ,фалити на банки,загуба на спестявания и опрощаване на дълговете на запада !!!!

49

Мутрофанова

преди 2 години

Защо "чакат ни трудни времена"?Би трябвало да каже "чакат ви трудни времена".Всеки с неговите доходи НЕ го чакат трудни времена,па макар и бивши.

48

Anon

преди 2 години

Тоя все се изказва със закъснение...Светът е в рецесия от поне месец - два.

47

Албен

преди 2 години

Трудните времена правят силни хора?!

46

Бкп

преди 2 години

Каза химикьт на -др костов

45

Москвича

преди 2 години

И тоА стана специалист по всичко. От енергетик до топбанкер. Ама нали драгалевския ман.....Ал му даде всичко на готово. Проблема на българина е, че няма срам от хората и страх от Бога!

44

Анонимен

преди 2 години

Светът навлиза в тежки времена, а в Бг се готвят за въвеждане на еврото. На фона на ниски доходи, високи цени, енергийна криза, се готвят да нанесат поредната секира над хората.

43

Кочо

преди 2 години

Няма лошо от рецесията защото икономиката ще се освободи от фирмите вампири и цените на надценените активи ще се сринат достигайки нормалните си стойности. Само рецесията лекува от инфлация.

42

Колега

преди 2 години

Пак нищо не казваш, но мреш да се показваш!

41

анонимен

преди 2 години

Искахте изгодни суровини, искахте да командорите Русия и да правите каквото ви отърва, нарушавахте споразуменияи сега единствено виновен Путин? Че дори и Хитлер мнозина оправдават, но сега не, та не. Не оправдавам войните и съм от тези, дето не са нито за Русия, нито за САЩ, понеже е ясно, че те правят войни и се ръководят само от собствените си интереси. Дори и ние сме пример за това в дългата ни нещастна история, с която незнайно защо толкова сме горди. По-скоро е за срам, но не само за нас.

40

Пърданян

преди 2 години

Тоя е експерт по нищо говоренето.