135

Дидо

преди 1 година

Сложете и символите им.Сещате се кои.Защото знамето си върви със символите.А те ги пропускат.Към тях имат и друго знаме не го ако няма място а то няма да махнат българското и да го сложат.Ако искат и по някое укра име да си изберат.,Ще е супер.

134

Дидо

преди 1 година

Сложете си ги................украинските знамена ***.

133

Станислав

преди 1 година

В една малка държава толерантността трябва да е минимална. Защото стават, като пиявици. На непълнолетните и необразовани без помощи и т.н.

132

Борис

преди 1 година

До 139 Боян. Да демокрацията означава народовластие,а тука такова няма. Тук има фалшива демокрация. ЕС и НАТО са алчни манипулативни лицемери.

131

Боян

преди 1 година

Демокрация означава народовластие. ЕС ви казва какво да правите и вие като малки кученца ги слушате. Това не е ли диктатура? Каквато на тях им е изгодна. Твърдо съм за излизане от ЕС и НАТО. Разбира се трябва да се разбираме с всички държави.

130

Теодор

преди 1 година

Вън от ЕС и НАТО.

129

Обезпаразитяване

преди 1 година

Оказва се, че Софийският Общински съвет се нуждае от сериозно обезпаразитяване. Да не забравяме това на следващите общински избори.

128

Продажници

преди 1 година

За тях достоинството на България не е на първо място. Да им припомним, че при посещението на Росен Плевнелиев в Киев през 2014г. украинските националисти са скъсали българското знаме. Никога не съм се срамувал от това, че съм българин, но такива д_педавци са срам за нас.

127

Анонимен

преди 1 година

Това да сложиш украинското знаме не е знак на демокрация,а очевадно предпочетание към Украйна и разединяване на българите.Няма място там това знаме.Господинът от СО прави огромна грешка,както и всички,които нарушават спокойствието и сигурността на българите.

126

Анонимен

преди 1 година

На фасадата на СО има място само за едно знаме и то е Българското! Що за безумици - да не би да беше издигнато афганистанското знаме, когато те бяха бомбардирани от САЩ неотдавна. Знамето на Ирак що не закачите - даже преди има-няма няколко седмици бяха нападнати от Турция. То бива малоумици, но това на нищо не прилича. Според мен господата от СО трябва да отидат спешно да се прегледат стига да намерят специалист, че то и такива не останаха.

125

Анонимен

преди 1 година

Този продажник да развее украинското знаме над къщата си, построена с крадени пари от българите!

124

Нямат срам

преди 1 година

Георги Георгиев да заминава за Украйна и там да носи с чест украинското знаме!

123

баба мара

преди 1 година

сос съзнателно върши провокации и изнервя положението за това сте гласуваликато не мислите по изборите които иска да се вее украински баирак да заминавана фронта а не да взема голяма заплата и да се хили пред камерите

122

Анонимен

преди 1 година

До 116 На покрива къщата си! Там можеш да си сложиш и табела с името и фамилията, но на Общината или на друга сграда не. Даже Йорданка Фандъкова не може да си сложи табелка с името върху Общината. Схващаш ли разликата, имам предвид? Когато си в България институциите обслужват България и хората в България. Когато си в Гърция, институциите обслужват Гърция и хората в Гърция съобразно гръцкото законодателство.

121

Анонимен

преди 1 година

В текста пише че знамето е върнато на мястото му. Ако сградата на Българска община е място за украинското знаме то значи че или в законодателството има пропуск или че не сме нито правова държава нито суверенна.

120

Анонимен

преди 1 година

Тук е България,а не Украйна.Защо дразните хората с това знаме?Единствено българското знаме трябва да стои.Това е уважение и чест към всички българи,защото тук е България,а ние си я обичаме.Ясно ли е това?!

119

Антифашист

преди 1 година

След като "Възраждане" е прераждане на "Бранник", а последната е профашистка организация, то фашисто- нацистките членове, свалили знамето на Украйна трябва да бъдат въдворени и респектирани.

118

ББ

преди 1 година

Подкрепата за Украйна е...справедливата кауза,нарежда Народа ни на правилната страна на Историята...на Божията,Слава на Украйна!!!

117

ББ

преди 1 година

Достойно,България е част от цивилизованият Свят...България подкрепя Народа на Украйна!Слава на Украйна!!!Свободен и Справедлив Свят...или г-н Президент на САЩ...Апокалипсис по.добре..минаха се Божии граници...превръщат ни в ...***...в деца на дявола

116

Сложиха

преди 1 година

знака на окупаторите на входа на Столична община......предатели.....и лицемери...небългари и нехора....продажници...