13

Анонимен

преди 2 години

У Ж А С Т !?

12

Москвича

преди 2 години

Малииии, куките са се разцЕпиле от работа. Пустиняци! Да БеА Фанале нЕкой бандит. Не стреляйте по оркестъра, той толкова си може!

11

Sheri

преди 2 години

Бг когото трябва да гонят и да съдят неги съдят обикновените хора са имали ръждиви оръжие веднага саги хванали и борещи сасе престъпността сложили са клоуни правителството никой ништо не прави пот хвърлят си камака дане падне моита градина

10

Уеф

преди 2 години

А укрите мигранти някой провери ли ги???

9

SS

преди 2 години

Всеки българин трябва да притежава оръжие ! Всеки ! Но управниците изпитват животински страх от това ! Как иначе ще грабят народа ? А държавните п*оститутки - ушевите за 20 брутни заплати при пенсиониране са готови и родителите си да арестуват . Те горките не могат да проумеят ,че правото на самозащита е основно човешко право ,като правото на живот !

8

Анонимен

преди 2 години

Трябва да ни въоръжават вместо да ни разоръжават. Такива времена настанаха, че...

7

Анонимен

преди 2 години

И сега те ли ще го пазят от шведите?

6

Анонимен

преди 2 години

На бас, че полицаите са оцапали униформите след сигнал за 73 годишен въоръжен дядо в някакво село.. С тия 5 диоптъра кой ли ще улучи? Нали знаете сега, че някой от съседите, дето го е накиснал ще си го отнесе от случаен непознат? Вероятно внук.

5

През 1990г....

преди 2 години

...в нашето училище назначиха млад зам. директор по техн. част, да отговаря за ремонтите. Идваше при мен в работилницата, аз предавах трудово, хареса му кабинета и машините. Веднъж ми донесе револверче "Велодог",5 зарядно, 22 кал. Имам книги за оръжия, намерихме го, година, държава, тактики и пр. Имал от дядо си, раздавач на селска поща, да се пази от селските *** като кара поща с колело, затуй Вело-дог. Липсваше му спусъка той ми го подари още го пазя+ траурната серия марки на цар Борис.

4

Emo

преди 2 години

Притежаването на оръжие и боеприпаси в дома трябва да бъде свободно, както и употребата им в собствения поземлен имот срещу неидентифицирани лица навлезли с неизвестна цел без разрешение. Голям праз, ще осъдят условно човека, който не е извършил никакво престъпление прокуррора и съдията да си оправдаят заплатите.

3

Анонимен

преди 2 години

Внимание!Всеки, извършил престъпление, който междувременно се чувства в недобро здравословно състояние, некомфортно и под стрес няма да бъде задържан от органите на МВР.Хвала, на нашата милиция!Ура другари!

2

zeus

преди 2 години

Дядото си е държал пушката да се пази от ордите opки, които върлуват по селата.

1

Анонимен

преди 2 години

За една пушка да му правят проблем на човека, при положение че украинците продават ракети стингър в социалните мрежи?! БГ Тъпотия