35

Ами

преди 2 години

Комунистите (мафията)(бизнеса)не допускат конкуренция в тая държава затова сме на дъното а те тъпчат офшорките.те така затриха и малките градчета цялата икономока се свежда до един завод в маките градове за да няма конкуренция.и да бачкат на минимална щото нямат избор хората.

34

Запознат

преди 2 години

Относно "големите" инвестиции в Сърбия и Македония, със сигурност мога да ви кажа как стават. Приканват фирми от запад, постройват им инфрастуруктурата, земята не плащат, осигуровки за работниците плаща държавата, ДДС не плащат, вносни мита не плащат, предимно внасят готова продукция и те само я зглобяват, т.е. внасят 100 долара изнасят 110 долара. Заплатите са добри.

33

Пройчо

преди 2 години

До 47 Не бъди толкова сигурен, че сръбската икономика е по-слаба от българската. Като гледам действителността какво показва-всички големи инвеститори заобикалят България и инвестират в Сърбия Турция, че и в Скопско. Но това не ме учудва толкова защото и Сърбия и Турция не играят по свирката на САЩ-т.е. имат някакъв суверинитет,което означава ,че мислят за страната и народа си, а не като нашите двама Харвардски идиотопродажници.

32

есе

преди 2 години

сръбия е една малка,бедна и злобна държавица без море икономика и бъдещесъщо като северните

31

СЪРБОСТАН

преди 2 години

В ЧАЛГАТА СА НЕПОБЕДИМИ

30

Анонимен

преди 2 години

Сърбия е България 90-те.Мутри,беднития и масова евакуация.Хърватия къде отиде с ЕС,а Сърбия къде остана с руското влияние.

29

И СЪРБИЯ КЛЕКНА ПРЕД

преди 2 години

И ТЯ СЕ ПРИСЛАМЧВА КЪМ 2 - СТОЛА. ЖИВИОТ ЕС И РУСЬ ТОЖЕ!

28

БЪЛГАРИН

преди 2 години

РУСИЯ ПОДАРИ СЕВЕРНА ДОБРУДЖА НА РУМЪНИЯ, БЕЛОМОРСКА ТРАКИЯ НА ГЪРЦИЯ, ЗАПАДНИТЕ ПОКРАЙНИНИ НА СЪРБИЯ,А БЪЛГАРСКА МАКЕДОНИЯ ПРЕВЪРНА ВЪВ ФРАНКЕНЩАЙНА ФИРОМСКИ БЮРМИСТАН! ВСЕКИ,КОЙТО ПОДКРЕПЯ РУСИЯ Е ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРСКИЯ РОД И ЗЕМИ!

27

Тодев

преди 2 години

Те взаимно се залъгват едните за Косово другите за Украйна,когато Украйна беше в ръцете на СССР,сами се разпаднаха от некадърност,и избягаха републиките им същото и с Югославия сърбите са си виновни че Белград изтърва всичко,сега подир дъжд качулка,ще правят реванши,но сега никой не търпи окупация,от по гладни от тях

26

Мда

преди 2 години

По-големи подлизурковци и селски тарикати от сърбите НЯМА!

25

Нищо ново

преди 2 години

Сърбия получава евтина газ от Русия и ще получава и занапред. Те имат, за разлика от нас, право сами да решават какво да правят.

24

Пак по опорката?

преди 2 години

До Миризливец: По-голяма г'лупост не можа ли да измислиш?

23

Анонимен

преди 2 години

До Смрадливия - безплатен обяд няма. За всичко си плащаш по един или друг начин.

22

Анонимен

преди 2 години

До 22 За какво им завиждаш пък ти. Една от малкото държави без море. Със сумата и войни през последните десетилетия. 1000 пъти предпочитам да съм се родил тук в България пред Сърбия.

21

есе

преди 2 години

България наистина е доста по напред от Сърбия.Не само икономически но и културно и като цяло.

20

Анонимен

преди 2 години

В момента работим с българската страна по ново трасе, но то ще е готово след повече от година', обясни Вучич.- Ама ние продължаваме да си харчим парите за безмислени тръбопроводи ли? И е време да вдигнем цените на транзита а газ по нашите тръби. Всичко поскъпна. Включително и поддръжката. Щом Газпром иска да доставя газ по нашите тръби трябва да се отвори една сметка в левове в общинска банка примерно и там по курс зададен от нас да внася пари които да се обръщат в левове. Какво още чакаме.

19

Анонимен

преди 2 години

винаги сме завиждали на сърбите

18

Анонимен

преди 2 години

До 14 То и Васил Божков има милиарди, Борисов има милиарди,Пеевски има милиарди и са българи. Вие имате ли си такива милиардери. И какво от това. Нито аз съм богат нито ти с твоите заводи в Сърбия си милионер. Нито пък някой го грее,че преди десетилетия Цървена звезда е бил шампион. И съм бил в Сърбия и с нищо не сте по-напред. Същата работа като тук

17

БГ-ЕС

преди 2 години

Сръбия е мизерия баце,явно не сте били

16

456

преди 2 години

До Миризливецболестно състояние.Мириши, паси трева и бъди американски роб.Но остави нормалните хора да се къпят ида се хранят нормално.