31

Ламята

преди 2 години

Пххахаххаа,на комунизъм и тоталитаризъм замириса.А когато продуктите престанат да пристигат във веригите,кво правим?

30

До Анонимен 24

преди 2 години

Плащане през телефона го има отдавна тук..много са напред русите, да знаеш. Напълно безсмислено според мен

29

До Анонимен 28

преди 2 години

Хмм, един *** салам у Франция и Италия почва от 25 евра, ти говориш за прошуто! Прошуто са намира за 20 евро в Бг. Прошуто ди Парма е около 500 лв за 7-8 кг

28

Анонимен

преди 2 години

Ами самнкциите,коитоЕС наложи на Русия,всъщност удрят много повече гражданите на ЕС,отколкото руските.Това е защото суровините си остават в Русия,а тук има недостиг,така,че за руснаците има бол и цените падат, а за нас има гол и цените растат

27

SS

преди 2 години

Иде глад ! И скъпотия !

26

Анонимен

преди 2 години

Повечето пишещи и четящи едва ли си дават сметката, че цените в западна Европа са 2-3 пъти по-ниски от тези в България. Разгледайте брошури.

25

Анонимен

преди 2 години

Във Фр 1кг прошуто .......15 ойро а в Бг 30 ойро МИНИМУМ !!Българетата сти бУгЪташи веее ..........ХА-ХА-ХА

24

Анонимен

преди 2 години

Във франция маслото си е на цените отпреди 10 години, зехтина СЪЩО, хляба СЪЩО,месото СЪЩО, рибата СЪЩО................... и така мога да изреждам до утре по това време.250гр масло Президент във Франция е макс 2 ойро в София е 10 лв.Кило сирене в София 20-40 лв а във Франция 10 ойро. ............и т.н и т.н.Наема ми от 10 г не е мръднал. Оппс, излъгах, като започна пандемията го свалих с 20% и си е все така. И те така ганЮвццийййй !!!

23

Анонимен

преди 2 години

Била прави точно същото като Карфур-по-евтини продукти,но марка Била.

22

Анонимен

преди 2 години

Глупави статии от глупави хора за глупави хора.Карфур във Франция е решила проблема с "поскъпването" ОТДАВНА!!! Просто изхвърлиха всички алчни марки и започнаха да продават продукти с марка "Карфур". Така не плащаш за логото на някоя популярна марка-производител а си купуваш почти същото качество но с марка "Карфур и на цени отпреди 10 години. Естествено в Бг това няма НИКОГА да се случи защото стИ ПТОцТИ СЕЛЯНИ !!

21

Анонимен

преди 2 години

В Русия плащат в магазина с мобилния телефон вместо с банкова карта от 2019 год. като им даваха промоции,ако платиш с телефона печелиш от 10-15% от сметката.Във Франция едва от тази година забелязах само веднъж едни момичета да плащат с телефона като с карта.Одеве в Карфур прочетох че олио дават до 3 бутилки.

20

Анонимен

преди 2 години

Европейците са комунисти. Ние сме капиталисти.

19

До Някой

преди 2 години

Ти в цяла Европа ли живееш? Лично моето семейство е пръснато в 4 европейски държави. Аз живея в Европа и често пътувам и комуникирам с хора от всички страни. Не е имало случай, ако стане дума някой да не се оплаче от галопиращите цени и недостига на продукти. Особено в някои индустрии, с които работя. Аз им казвам - а нищо ви няма, живейте си, че и по-зле ще стане.

18

До Анонимен 19

преди 2 години

Голем праз, като е станал 2,5 лв. Хляба и без това е вреден

17

Анонимен

преди 2 години

84-та Маргарет Тачер заминава за 3 дни в САЩ.Когато се връща животът на англичаните се променя за една нощ.Започва масовото използване на банкови карти и кредити.Храни се изсипват в морето,но цените остават високи.Сега е същата схема почти 40 години по-късно.

16

Анонимен

преди 2 години

Ха честит ви хляб от 700 грама с цена 2,49 левчета. Ще ходители да разцелувата Кокорчо и Ромчето Кирчо от Столипиново. Да не забравите да разцелувате дебелия за.. Дник на Крушовица с Техноимпекса.

15

Анонимен

преди 2 години

това не е демократично,ес става като късния социялизъм

14

До Анонимен 5

преди 2 години

Мда, отворих сайта на Нето и гледам кафява захар 10 пакета по 500 гр общо за 13,50 евро. Тук струва повече. Липсвала а? За останалото няма и да гледам

13

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

А ТУК НИ ПЕЧАТ НА БАВЕН ОГЪН И ГАЙДА ИМ СВИРИ

12

Qanon

преди 2 години

Ей сега ше ядете нато и ес! Ше разберете кой ви е приятел и кой не!...