27

Kresi

преди 2 години

Червените *** още не могат да разберат че вече по голяма част от тази инфлация дължим на техния любимец хитлер.След това трябва да се въведе най ефективния метод срещу червена чума на пиночет.друго спасение няма.По демократичен начин няма спасение от тази напаст

26

ЩОМ НАЧЕЛО СА :

преди 2 години

НИНОВА ОТ БСП--И.... ЗА ПРЕЗИДЕНТ -ДЕЛЕГАТА НА 14-КОНГРЕС НА БКП----ВИЕ ДА НЕ СТЕ ОЧАКВАЛИ , ЧЕ ЛУКАНКАТА ЩЕ РАСТЕ ПО ДЪРВЕТАТА ,БЕ...ХА,ХА,ХАААААААА........

25

Голяма , голяма....

преди 2 години

...КОЛКО ДА Е ГОЛЯМА....??!

24

Джордже Балашевич

преди 2 години

От сутрин до вечер четем и слушаме, по всички медии, колко е зле руската икономика, колко е зле рублата и какви тежки дни да очаква руският народ! В България, в момента е бетсвено положение, и тепърва ще става още по-лошо! Хората обедняват с минути! И какво прави българското правителство- взема изключително важни решения, дали да дадем на някой си, нещо, каквото и да е! Как един човек, който бедства и има нужда от помощ, да даде? Нашите политически пионки са унищожителите на България и народът !

23

Анонимен

преди 2 години

какво я очаква тя дойде бре бабин те я те на всякъде като се завъртиш

22

Анонимен

преди 2 години

Задава се Кирчова зима. Пред нея Ковид-а ще ни се види като песен. Напролет да не се окаже че половината българи липсват - от глад, студ и мизерия!!!

21

БЯХТЕ ПРЕДУПРЕДЕНИ..

преди 2 години

ЧЕ РАДЕВ И БСП- ПАК ЩЕ ОГРАБЯТ ЗАПЛАТИТЕ, ПЕНСИИТЕ И СПЕСТЯВАНИЯТА НА БЪЛГАРИТЕ....... ТОЗИ ПЪТ ЧРЕЗ ХИПЕРИНФЛАЦИЯТА.... ДРУГИЯ ПЪТ ПАК ЩЕ Е С ФАЛИТ НА БАНКИТЕ.......... И ПАК ИМ ДАДОХТЕ ВЛАСТТА В РЪЦЕТЕ.....

20

SS

преди 2 години

Лятото ще го избутаме ,но идващата зима ще е който оцелее . Дано да не съм прав !

19

Haiwan

преди 2 години

Инфлация на инфлацията.До там ще го докараме.Дали в някоя държава ще си дадат заплата за нашите бедни?

18

Зоро

преди 2 години

Брей не думайййй.....ама че умник!

17

Сандо

преди 2 години

ако стигнем официялно 20% инфлация то тя реално ще е 100-120%

16

Анонимен

преди 2 години

Може да съм гладен важно е на путин да му е зле

15

Анонимен

преди 2 години

Една цистерна с нафта == кюфтаци

14

Анонимен

преди 2 години

Taka e! Наказахме този лош диктатор и скоро половината народ ще рови по кофите! Евала Америка, евала ЕС! Лош Путин лош лош.

13

Христо Христов

преди 2 години

Право да недоволстват имат единствено гласувалите за АНТИ-брюкселски партии. Неграмотните про'стаци гласували за харвардската евроинтеграция на Киро Лъжеца да мълчат!

12

?$

преди 2 години

Сериозно, голяма инфлация? Когато печатаха евраци и долари с милиарди за "безплатни" ваксини, не очакваше ли голяма инфлация този експерт, че чак сега очаквал?

11

Анонимен

преди 2 години

А математика Витанов с циреите какви са му сметките?

10

Бил Гейтс

преди 2 години

Това е чиста лъжа. Разбира се, че може да се говори за хиперинфлация, което значи 50% на годишна база. Щом ще имаме средно 20% прези зимат ще е поне 50% т.е хиперинфлацията е на лице.

9

УУУУ

преди 2 години

При горивата инфлацията е двойна вече и на ден по два пъти дигат цените!Киро и Кокоро трябва вече да ги бесим!Не става така работата!Уж войната в Украйна и санкциите били за Путин пък ние ядем яките шамари!

8

Анонимен

преди 2 години

До Аджамия лаик дилетан Ама ти нямаше да кажеш, че инфлацията е 15-20%, а 50-60% и щеше да си прав.