11

Опорите от моя си

преди 2 години

Живот. Има думички, които коментирам излишно.

10

Анонимен

преди 2 години

Не могат да ме оценят хора дето имат по-малко морал от мен, които не са преживели и десета от моя живот и които си присвояват правото да тормозят другите.

9

поговорка

преди 2 години

Сексуален интерес "Мерака умира последен"

8

Анонимен

преди 2 години

Защото някой не е пораснал достатъчно на мозък.

7

В.

преди 2 години

Още думички. Тяхното е любов и обич, но у другите е полов нагон.

6

В.

преди 2 години

Трагедии, трудности не сломяват човека. Любовта го крепи. Тя не е морална категория. Понеже не са били желани от майките си, депресивните личности няма как да го знаят. Затова им избива нанякъде. Те се крият зад отговорности и правила, които сами не спазват.

5

В.

преди 2 години

Живея с депресивна личност. Познавам добре всички депресивни опори в брака с такъв човек. Започва от никой не ме е искал през живота ми, минава през общопризнатите правила за семейните задължения и отговорности, които някак си не биха могли да се реализират без участието на въпросната личност. В конкретиката, когато нещо трябва да се свърши се стига до ти не си ми напалник. Тук пък въпроса за изневярата е смехотворен. С такъв човек си като с камък на шията. Каква изневяра бе?

4

Анонимен

преди 2 години

Едно време си имаше думички за такива мъже и жени, за които нагонът е по-силен от семейните ценности. Либералите от романтичната епоха агитираха "Не съдете всички които си правят забежки. Понякога има морално извиняние. От заслужаващи изкючения, няма как да пострада цялото общество.". 2022 - почти няма порядъчни хора; всеки на всеки е баджанак

3

Чалготека

преди 2 години

Защото вече има 7.1 канално долби стерео съраунд.

2

Анонимен

преди 2 години

Като обобщавате на едро, пишете огромни глепости.

1

Анонимен

преди 2 години

То причини много да изневеряваш, но всичко зависи от нас и ако искаш, може и да си моногамен. Важното е да има статии и хората да си опрадават постъпките после с такива псевдо статии.