37

Алекс

преди 2 години

Най-голямото наказание за подобни държанки като Кабаева е да не могат да излязат от Русия.Живот в Блатото е върховната санкция.

36

Анонимен

преди 2 години

До: номер 40 Ти първо разбра ли коя е Алина Кабаева та да говориш? И кои са децата на Путин също разбра ли? Не са се отрекли от него а напротив - твърдо стоят зад него! Никъде няма правило на кръвната вина, това го има само в диктаторски режими. Например дъщерята на Сталин, Светлана Алилуева е избягала в САЩ от баща си. Никой не я е закачал за нищо. Не ми прави аналогии с комунизма, защото Сталин е оставил единия си син да бъде убит в германски концлагер по време на войната!

35

Анонимен

преди 2 години

А следващото дете на Кабаева няма ли и него отсега да го санкционират ??

34

До 40

преди 2 години

Номер 40, неграмотен си!

33

Анонимен

преди 2 години

Руските наглеци убиват невинни деца в Украйна, до къде паднаха диваците, смятайте!

32

Лелеее,

преди 2 години

много си личните пронаглосаксонските тронове бе! *** то ида искате неможете да се скриете.

31

Ха,Ха,

преди 2 години

Наглосаксите и с децата ли воюват? Ба си падението!

30

Анонимен

преди 2 години

Пука им Хххааа все едно на Мен ЕС и САЩ да ми наложат санкций и ще го преместя от ляво на дясно ще да е джобен тенис по цял ден от мъка ....смях във залата ..

29

Анонимен

преди 2 години

Европейският съюз репресира децата и семействата на враговете на народа, кулаците олигарси, конфискува неприкосновената частна собственост без съд и присъда. Нашите десни, нашите либертарианци не протестират срещу репресиите на семействата на кулаците олигарси, конфискацията на неприкосновената частна собственост на кулаците, нарушаването на правата на човека без съд и присъда.

28

До 32

преди 2 години

Срещу такива болести трябва да мажеш с руски газ ама вече няма.

27

до 31

преди 2 години

Трудно ще се осъзнаят руснаците. И при тяк както и при нас интелигенцията е постоянно ликвидирана и остават главно пияндурки и ченгета. Та те дори си мечтаят да почнат да падат атомните бомби. Пълно е с видепта от разните им "шоута" по ТВ-то. Все едно живеят на друга планета!

26

Анонимен

преди 2 години

Не знам руснаците как ще си надигнат главите от толкова много санкции. Дано поне спрат да гласуват като зомбита и да си оправят ***. Но не се надявам това да се случи, става въпрос за диви сибирски колхозници, монголоидни скотовъдци и татари, работещи по памуковите полета. Демек необразовани диваци. Това е то, Русия.

25

Анонимен

преди 2 години

До Правилно: едва ли, луд умора няма. Пък и успокои руснаците, че ще идат в Рая. При което Рая спешно поиска членство в НАТО.

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 26: милион пъти по-добре, отколкото грамота и хор с пушки от Чечня за най добри путинофили.

23

Анонимен

преди 2 години

Е добро утро, тия сега ли чак се сетиха!!! Алина Кабаева сигурно ще последва съдбата на Eva Braun в бункера на Хитлер зад Райхсканцеларията в Берлин! Гледах я тая... гимнастичка в едно интервю. Повтаря като папагал каквото каже кремълския фюрер! Викаше аз изпадам в ужас пред бъдещето, защото най-вероятно ще има ядрена война! Като я питат, добре де, ами с тебе какво ще стане мислиш ли? А тя - Ми аз ще попадна в Рая! И се хили! Питат я, ами другите? Ми те просто ще издъхнат! И пак се хили!

22

Анонимен

преди 2 години

Ние ще получим първа награда от ес и Байдън, за най-върли русофоби.

21

Анонимен

преди 2 години

Не мога да ги разбера тези чиновници у Брюксел, вместу 6,7,8,9... и така нататък санкциони пакети, направу да вкарат целокупно цяла Рсия в един санкционен пакет, кво си играят на "тука има, тука немъ"! -))))

20

Анонимен

преди 2 години

Време беше да санкционират тази повлекана. Излез, какво се криеш, кажи на кого си жена, на чие изчадие раждаш деца! Крият се като мишки!

19

Анонимен

преди 2 години

Смятана за жената до Путин, ами ако не е ???? Ми много смята Урсулката.

18

до №14

преди 2 години

В третото си изречение казваш нещо, ама понеже за теб граматика не съществува (всичко е само на "или"), накрая нищо не се разбира какво искаш да кажеш. Изгубил си си времето с коментара.