82

!

преди 2 години

ЕС няма да даде нито един цент...докато България не покаже че не е в коалиция с Русия и Докато не махне ветото. ще вървим към прогресивен фалит. Ще се отеглят голяма част от инвеститорите и ще бъдат фалирани.

81

Отвратен92479

преди 2 години

Това, което вършат американците е нагло и възмутително. Намират се на 9-10000 км оттук, не членуват (логично) в ЕС, а си навират гагата в чисто наши си дела и спорове. И това го правят по цял свят... Май е дошло времето някой да им въздейства да си стоят в Кравария със сериозни аргументи - защо не с един "Сармат" например!?

80

OMG_Lucker

преди 2 години

Забелязвате ли как от САЩ преговаряли за приемането на РСМ в ЕС, а самите те дори не са на континента... Това не е ли показател за доста интересни разсъждения? Кирчо, внимавай в картинката, Кирчо! Не прави глупости по натиск отвън!

79

Рамбо

преди 2 години

Нека ви е блгарчета, ке си останете само со "великата" ви историа хахаха

78

Анонимен

преди 2 години

До ТРАКИЕЦ Като не се считаш за българин защо говориш на български а не на тракийски? ***! Ама то и тракийски език няма, също както няма и македонски език.

77

МАКЕДОНЦИ-САМО В GR

преди 2 години

МАКЕДОНЦИТЕ СА СИ ПРИЗНАЛИ, ЧЕ МАКЕДОНЦИ ИМА САМО В ГЪРЦИЯ! ДАЖЕ ДОГОВОРА БЕШЕ ПОДПИСАН В МАЛА-ПРЕСПА, А ТАВ МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИИ ГОВОРЕХА ЗА ЛЮБЕЗНИТЕ ДОМАКИНИ ГЪРЦИ.ТАКА, ЧЕ ИМА ПО ДОГОВОР САМО СЕВЕРОМАКЕДОНЦИ.

76

Анонимен

преди 2 години

Да натискат Македония, ние сме казали какво искаме да направят.

75

Ха,Ха,

преди 2 години

Хегемона диктува на колониите какво да правят, но се досетете в чий интерес, краволизците ще са доволни.

74

ТРАКИЕЦ

преди 2 години

Ето каква е историята номер 77. Втората Световна война българите окупираха Македония и изнасилваха македонски момичета. Северна Македония е свободна и България няма думата. В България област Горна Джумая също е откъсната македонска земя. Ние траките също не се считаме българи.

73

АНОНИМЕН

преди 2 години

Какво знаят те за нашата история и защо трябва да си пъхат навсякъде носовете?

72

Анонимен

преди 2 години

Докато ни държат златото и базите им са ни окупирали, не може да очакваме собствения интерес да вземе превес

71

Анонимен

преди 2 години

Русия финтира САЩ с няколко години по-рано треа да изпълнят целите, и им лъсна цялата схема , компрометираха се тотално

70

Анонимен

преди 2 години

Направо САЩ да си влязат във ЕС така и така имат право на вето във Съюза

69

Анонимен

преди 2 години

САЩ като какви се явяват във случая ...?...и това Не е ли намеса, ако Не е здраве му кажи !

68

полудял

преди 2 години

От тея и ингилизите балканите нищо хубаво не са видяли. Гадни копилета аглосаксонци,

67

Анонимен

преди 2 години

Накрая да не стане македония да анексира цяла бг с подкрепата на САЩ ахахаха това вече ще е тоталния крах. То ще излезе че малефоднците са коренно население на Сащ и са основали САЩ след което са се разселили из цялата вселена

66

Аман

преди 2 години

Да ходят да преговарят с мекдиканците, с които имат граница. Да не се бъркат на хиляди км. Веднъж вече подпалиха война на Балканите. Сега подпалиха в Украйна ама явно пак искат да подпалят целия балканскинполусостров

65

Анонимен

преди 2 години

До 67 Страх ги е,че ако не влезнат в ЕС Русия ще си засили влиянието както стана със сърбите

64

Анонимен

преди 2 години

Какво им влиза в работата на САЩ,откога се намират в ЕС,че ще взимат отношение и по този въпрос? Наглост до безкрайност, вече става очевидно кой спуска решенията, които взимат в парламента, навсякъде си навират носа.Еми няма да им се получи по този въпрос, смятам че българина не е изпростял до степен да забрави историята и идентичността си.

63

Анонимен

преди 2 години

Бързат, щото ни инсталираха Кирчо да свърши няколко задачки, една от които е тази. Обаче Кирчо се провали по харвардски и мирише на нови избори. Та те искат той да си изпълни задачките преди новите избори, щото после ще стане по-сложно за тях.