26

ГОЧО

преди 2 години

Навремето Слави непрекъснато говореше че трябват референдуми за това и онова, как народа трябва да решава кво ще става в държавата, а сега ИТН не се чуват в парламента! Запушиха им устите с пари и фа л ши вите "българозастъпници, борци за правда и свобода" загубиха дар слово. Слави си е фал шив, както в пеенето, така и като личност. ЗАПОМНЕТЕ, когато въведат еврото, поне 5 години ще сме по-бедни от африканците!!!

25

Вики

преди 2 години

Милите , не им е лесно. Голям провал с Каръмански, нищо , че е съден престъпник за над 1млн лв, за тях си чиста душа. Обидени- и започнаха турските сериали - , незачетени, непочетени.Цвл ден се бореха за постове. А всъщност вече милионери / милиардери. тошето( ако и да не се къпе) 3 млн завлича, а Бляблянски на протестите нямаше пари едно яке да си закупи, добре , че стана депутат да открадне, да се ожени.Вече и не крият , че са депесе.

24

Анонимен

преди 2 години

Да Еврото трябва да се въведе тук за да се установи наистина възход на икономиката ни а не мизерия както досега Проумейте го

23

profetey

преди 2 години

Референдум за еврото - най-правилното решение. Всичко друго е национално предателство.

22

Референдум

преди 2 години

Задължителен референдум за еврото- иначе това ще е поредната лъскава опаковка в Кото ще има нещо гнусно и ***. Ще стане като с тока и свободния пазар -уж там щеше да е най-евтин пък то най-скъп. Икономистите обясняват че при нормални условия при приемане на еврото ще се генрерира висока инфлация, а сега ако го приемем при висока инфлация ще бъдем свършвни. Ама продажниците имат задача да харижат валутния резерв. Сън не спят !!

21

Ана

преди 2 години

Те е най - вероятно да прокарат турската лира.

20

Бачи Кико

преди 2 години

А защо българския народ да не "обсъди" еврото ччс референдум?!? Не ни питаха като нарязоха ракети СС23,не ни питаха за нато и ес!Питаха ни само за аецБелене,ние казахме ДА,а те го спряха,както и Южен Поток,не ни питат за украйна не ни питат и за еврото. Въобще демокрация в България НЯМА,тя е просто една химера-мираж,като водата в Сахара-уж виждаш езеро а то е просто оптична измама.

19

NoirFire

преди 2 години

Изводът -гласувайте, макар че аз също съм в графата негласуващи иначе идват шоумени, вземат партийните субсидии и изчезват.

18

ДжО1984

преди 2 години

ИМА ТАКЪВ НАРОД???За да има НАРОД, то наръдът трябва да има ТЕРИТОРИЯ (Държава), АРМИЯ и ПАРИ!Имаме протекторат, под губернаторството на ул. Козяк, намяме Армия, сега остава да нямаме и пари (ЛЕВ) и с това на 100% се ликвидира НАРОДНОСТТА, и се превърщаме в МАТЕРИАЛ на либерално-фашисткият комунизъм облечен като демокрация!!!Ако Джордж Оруел беше жив, щеше да пректъсти романа 1984 на "2022, по истински събития".

17

Анонимен

преди 2 години

Видяхте ли фенове на Дългуча, че са антибългарска партия. Само в чужбина, като ви пееше патриотични песни, ви омайваше. Лъжец от класа.

16

Анонимен

преди 2 години

Фалшив герой е Славчо, ама много. Първи брадовчет на Зеленски и двамата си пудрят носовете, и двамата са финансирани от Америка.

15

Анонимен

преди 2 години

На гол тумбак,чифте пищови.

14

До 11

преди 2 години

Финансисте,полза от еврото имат само богатите,а българският народ е масово беден.Не ни облъчвай с празните си приказки.Гледай си финансите,ако наистина си финансист,обръщай си парите в евро,а нас ни остави на мира.

13

Анонимен

преди 2 години

Слави е същото проектче, като Зеленски. Години наред се прави на родолюбец, а е финансиран от НПО-та, шут.

12

анонимен

преди 2 години

ИСТОРИЯТА НИ ИСКАТЕ ДА ПРОДАДЕТЕ, ИНТЕРЕСИТЕ НИ ВЕЧЕ ГИ ПРОДАДОХТЕ, СЕГА И ЛЕВЧЕТО ........

11

Финансист

преди 2 години

Вреди от еврото има само в нечии празни кратунки! Само ползи има от въвеждането му... отивайте да свършите нещо реално, не само да плямпате!

10

Анонимен

преди 2 години

Спрете да се занимавате с евра и щуротии. Тя Европа вече сдаде багажа. Имам приятел в Берлин-магазините са празни. Евро ще ми въвеждат. Въвеждайте рубли, които имат златно покритие, а напечатани хартийки не ни трябват.

9

NoirFire

преди 2 години

Взе си субсидиите Слави от партията и реши да се покрие да не се излага с простотии , имаме си един к лоун, втори ни не требва.

8

Български селянин

преди 2 години

Инт от Станислав Трифонов до последния там Анатема *** за вас и вашите роднини Анатема во веки веков .И за всички други които гласуваха за оръжие и сложиха и подкрепиха писамнце от украйнски посланик Анатема во вас во веки веков .Амин.

7

Анонимен

преди 2 години

А ИТН да кажат какъв е интереса на българския народ,който си брои стотинките и който е най-беден в целия ЕС от въвеждането на еврото?За да стане всичко още по-скъпо ли?Като в другите страни,които го въведоха?Е,затова трябва референдум,уважаеми,а не за другите ви глупости като изцяло мажоритарна система.