19

Анонимен

преди 2 години

Другарко Атанасова, как няма да остане Четворната коалиция стабилна: ДБ в следващо НС няма да влезе, те едва се промъкнаха сега. Същата участ ще споходи БСП: с участието си в този кабинет тя загуби електората си и 4% е мираж за кариеристите на Нинова. ПП и ИТН , особено първата партия, ще се сринат и управляващи партии няма да станат, още повече, че ГЕРБ задържаха електората си и са жадни за власт, а ДПС ще стигне 12-14%.

18

Анонимен

преди 2 години

На Корнелия говорителите Зарков и Анастасова опипват почвата на електората. Да , коалицията е стабилно в имаето на власта и кокала и вашето лично благоденствие и интереси. БСП тотално се разминава на думи и дела- подкрепихте войната. На следващите избори БСП още ще се стопи.

17

ъхъъъъ

преди 2 години

Тя коалицията отдавна е стабилна като пръч на лед........

16

Училище

преди 2 години

"По думите на Анастасова коалицията ще остане стабилна, защото всички в нея се учат на коалиционна политика." - ама от вашето учене ние патим. Ако ще се учите, вървете на училище и оставете управлението на хора, които няма да се учат, а ще управляват.

15

Я пак ?!

преди 2 години

"Винаги сме казвали, че каквато и да е помощ, свързана с убиване на хора и продължаване на войната, ние няма да подкрепим" - затова решихме да ремонтираме военна техника, която ще се използва за убиване на хора и продължаване на войната. За да продължава и "ремонтирането". Това вече е ясна позиция.

14

Соломон

преди 2 години

Дай боже да не остане стабилна и скоро време да развеете бялото знаме, че ни съсипахте отвсякъде.

13

Анонимен

преди 2 години

Вече и да стоите и да не стоите - все тая. Знаете, че вече парламент няма да видите! Затова и се натискате, защото ви е за последно. КН не случайно иска да смени шефа на Кинтекс - трябва да се краде, като за последно! Видяхме го и при Тиквун, и при СтаниШеф... Сега го гледаме и при тия - ПростоКировци, ДайБългари и останала смет и смрад!

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 16За Украйна

11

Анонимен

преди 2 години

Дори да бяха гласували чрез личното посредничество на Дявола да се изнасят оръжия за Русия и дори да бяха присъствали да наблюдават как с тия оръжия разстрелват деца и после ги ядат, БСП пак щяха да измислят причина да останат в коалицията и във властта. Така яко са се вкопчили в управлението, че по-друдно от Борисов ще ги изчегъртат от там.

10

Анонимен

преди 2 години

Да ви пи... я на коалицията! Нещастници! В името на властта сте готови и майка си и родината си да продадете!

9

ф

преди 2 години

Значи, все пак партията направи ли компромис или не?

8

ГОЧО

преди 2 години

То това се и очакваше. В България никога не е имало социализън, пък за комунизъм да не говорим. Само м ало ум ник може да вярва на тия дето сега се представят за социалисти! Всъщност те са виновни за всичко което се случва днес!

7

Анонимен

преди 2 години

Отново президента срещу правителството.Чудя се само дали не се разиграва фарса с доброто и лошото ченге.

6

Корнелия си подписа

преди 2 години

смъртната присъда на политическия фронт

5

Алекс

преди 2 години

Друго не сме и очаквали.Др.Нинова захапе ли кокала,пускане няма.Тази военна техника след ремонта няма да се ползва за разходки в парка.Отива на бойното поле.Поредният пирует на Корнелия.

4

баба мара

преди 2 години

естествено че коалицията остава в името на кокала сглобявате едно изречениеремонт на военна техника и съсипахте бсп оставка и се махаите всичкитеискаме преговори и мир а не ремонтирани танкове те също убиват хора

3

Асан

преди 2 години

А какво ни интересува това нас нормалните ти мъжийckи ш. Фeстepи :)))

2

Народът обаче

преди 2 години

става все по-неспокоен

1

Паню Баирски

преди 2 години

Жалката ви коалиция за нищо не става, а БСП са предатели и проводници на руската имперска политика - вън!