20

Нали

преди 1 година

не сте забравили, че в Поморие има една "Малая россия" и един "почивен комплекс" на КГБ-то Камчия.Имотите на частни руски лица/фирми - отделно. По нашето (все още) Черноморие е страшно - медиите показаха тези дни множество билбордове/трансперанти в Поморие с проруска агитация?!? Еднакви и професионално направени?!? Тези по морето са ми много странни - такава българо-съветска дружба ги тресе, че чак тръпки ме побиват. Добре, че сме в ЕС и НАТО, иначе току-виж взели да си играят на сепаратизъм

19

към днес бг

преди 1 година

Статията е копирана без никаква редакция, превода е ужасен на места. Поне прочетете по веднъж, това което публикувате. Смешно е просто.

18

Да заминават

преди 1 година

На матушката си !

17

блуба

преди 1 година

милите те...

16

 браво бе

преди 1 година

До Не фен на Путин. ами тогава давай да нападаме всеки който евентуално може да ни заплаши в бъдеще, да започнем с македония там същ ни мразят от сърце

15

Не фен на Путин.

преди 1 година

До Калеко Алеко- Как само извъртате нещата! Нацистите са в Украйна барабар със свастиките си. Дори западните медии го заявиха преди войната, но сега мълчат. А Русия, каквато и да е, не е нападнала без причина, а за да си предпази държавата, и спаси от новия световен ред. Продажници марионетки като украинския патриот Зеленски подпалиха нещата. И без значение с Путин или друг, щеше да е същото.

14

До абе

преди 1 година

Абе нищо хубаво няма в Америка затова там има цели руски квартали, там и в Западна Европа са и децата на приближените до путин олигарси и генерали, защото путинова рассия е твърде мрачно и неприветливо място за тях, там са децата на нашенските видни русофили и държавници /за справка Рафаелчо/ и защитници на путин и олигархичната му фашистка империя ... !!!

13

абе

преди 1 година

на практика какво хубаво сме видяли от америка - аз от там нямам и едно копче!

12

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами след това което сътвори Адолфв Украйна, едва ли остана читав човек по света който да не осъди зверствата на кремълските военнопрестъпници, само у нас едни хибридни елементи с български паспорти и руско самосъзнание продължават да дълбаят дъното на своето падение, а пътя по който са тръгнали води към Ада на путинската преизподня ... !!!

11

към 17

преди 1 година

защо роб бе, живял съм с руси и сме били равни, а ти върви живей с украинските бандити!

10

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 14 много ли ти се иска да си роб на руснаци? А децата ти искат ли?

9

Анонимен

преди 1 година

До Аз да ви го сметна Единственият чуждестранен клиент на въпросните уж печеливши соц предприятия беше СССР. Само че през 1989 та руснаците отказаха да пушат повече долнопробни български цигари и да пият смотано вино от винпром от грозде събирано от ученици за по 40ст на ден. А в булгарплод средната заплата беше 160лв при 3лв/долар. Робски труд.

8

Ристо

преди 1 година

Айде *** да се разкарат и оттук, конфискация на имотите им полза на държавата и никога повече да не чуваме гадния им селендурски език!!!

7

Анонимен

преди 1 година

Като руснаците освободят Европа пак, отново ще има клиенти!

6

Анонимен

преди 1 година

Западът и без това беше рухнал икономически, западния икономически модел се разрушава, спецоперацията ускори процеса но не е причината. Те се надяваха да направят блицкиг - в края на отоплителния сезаон ударно санкции и в същото време Украйна да започне военна операция и нападение в Донбас, САЩ бяха готови със закон за lend lease, удар от всички страни по Русия. И пак ще си купуват газ и нефт за стотинки и всичко ще е като преди. Но не се получи.

5

Факт

преди 1 година

Фейк...

4

Анонимен

преди 1 година

Без краварите е още по добре!

3

Анонимен

преди 1 година

Това е само началото на блокажа на русия.ще си седят там и ще смучат домофон.

2

фен(бивш)

преди 1 година

Тия,друзя,като наш'те,ДРУГАРИ.А уж,лозунга бе сички сме равни.Но има и ПО-РАВНИ.

1

Анонимен

преди 1 година

Сега ще дойдат сащиянци да купуват.