36

баба мара

преди 2 години

в името на кокала още някои месец ще получавате заплати и после кои откъде есъсипахте една стара партия с това натегачество и безпринципност

35

xoxo

преди 2 години

Глупости,никакво оръжие нямада поправят-параван да пращат американско оръжие през Бг...

34

Бсп срам и позор

преди 2 години

Никога вече глас за вас - за пари и майките си ще продадете

33

Крум Зарков пручунчо

преди 2 години

Крум Зарков пручунчов БСП на другите избори парламента ще го видите на куково лято през крив макарон народа разбра че вие сте подписали и знаехте че България изнася оръжие за тези фашисти и вие лайте напразно само само комисиони и пара да падне а вашата Джана Дарк. *** Нинкова не се наяде на пари тази капиталистка Партия Вазраждане ще ва унищожи като партия на следващите избори БСП няма да я има народа не е *** прости сте вие и вашата фашистка Партия- Бръкни- Сложи - Повече това значи

32

П.К.

преди 2 години

Позорно изгонения от Сорбоната - Париж заради некадърност? Сега се гласи /или го гласят/ за "управленец"??? Не е ли достатъчен този факт, за да го монтират на дъното на някой дълбок фризер?

31

ХоХо

преди 2 години

Зърков, компромисът не е решение на проблема, а начин за отлагане на неговото решение !Анадъм ?

30

очаквано

преди 2 години

Българските продажници да не очакват никаква помощ от ЕС и НАТО и да не питат защо цените са по високи от западните.

29

Анонимен

преди 2 години

Нищо подобно!Вкусът от властта е неповторим.Очаквам интересни избори, както и да бъдат нагласени.Вие изчезвате , лицемерни така наречени "социалисти"!Гледах предаването Думата е ваша... Въобще не е наша, водещият не дава думата на никого! Подгответе си файтона, вие също ставате като сините партии. Вярвайте си, но аз не ви вярвам. Разликата е, че на вас ви плащат, а на мен - не. Не вярвам напълно безплатно. Лошото е, че ще платят такива като мен.Много се е поправил този загрижен социалист...

28

Анонимен

преди 2 години

Преди време лицето на това мамино пиленце беше младежко - с широки скули и тясна брадичка! Откак е в политиката, е заприличал на круша - тясно чело ,а в бузите като хамстер:-))

27

ПУТИН УПРАВЛЯВА БГ

преди 2 години

ЧРЕЗ КИРО, РАШКОВ, РАДЕВ И НИНОВА =ТРОЯНСКИ КОН НА ПУТИН И РУСИЯ В ЕС /НАТО

26

Тц,тц

преди 2 години

Къде е Мама,бе Круме! Пак ли се е записала в някой нов инициативен комитет,примерно на Янев? Помним,помним нейните критики към Борисов!Да не би да е забравила как се пише? Сега мълчи, горката, в това прекрасно време на Промяната ?! Явно увреденото зрение удобно помага, когато НАШИТЕ са на власт? Да не би пък да е и оглушала, сине на Ана Заркова???

25

Анонимен

преди 2 години

Коалицията да пада. Не ни трябва това четворно из-чадие!

24

Цървул

преди 2 години

Компромиси,коалиции...Ако можехте да се погледнете отстрани, каква Каша от идеологически напълно чужди партии сте, но еднакво готови и обединени за Корупция,ще разберете какво мисли Народа за вас. Но на Вас просто не ви пука за Нас..

23

Анонимен

преди 2 години

Не ви ли писна да ни лъжете? Българите нямат нужда от това продажно правителство! Измислената иформулировка, и особено писмото на Зеленски, са гавра с българския суверинитет, национално достойнство и интелигентност. По-нелепо и инфантилно изпълнение от това нямаше как да се измисли. И ако това е в реда на нещата за жълтоклюните харвардчета, то вашите избиратели не са от отбора на елементарните и продажните. Срам сте! Позор сте! Така ще предадете и каузата "Македония". Оставка!

22

Защо

преди 2 години

До хахаха ------ Всички лаеха от един месец че ще дават оръжие а БСП че ще напуска изведнъж украинеца им прати писмо и веднага всички се съгласиха. България се командва от Козяк. Там разбраха че 80% от българите са против и за да запазят куклите си на конци взеха това решение. Костадинов ще излезе прав макар и луд.

21

Майора

преди 2 години

Крумчо оцеляхте благодарение на омразста си към Борисов , но и тази песен любовна спря и да видим как ще я карате?

20

Тенгри Кан

преди 2 години

Нищо Зарков ще има и втори шанс да я разтурите;))) Още със създаването ви, знаеш, че нема ва бъде;)))

19

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да ми плащат от Козяк пак не ми стигат, искам нови дънки..

18

Чапай

преди 2 години

Чукча да беше мин.прец. щяхме да сме по спокойни, а сега Барни Ръбъл Кокорчев и Киро Фред Флинстоун..

17

хахаха

преди 2 години

Не искам да си представям на какъв натиск отвън са подложени тези мекотели, че щом една партия като БСП се самоуби ритуално.Костадинов е прав, че всичко идва отвън.