65

123

преди 2 години

Не разбрах от господин Войнов кой е цивилизования свят. В ЕС и НАТО има доста държави които само на хартия са бивши колонизатори.

64

Анонимен

преди 2 години

Поредният загрижил се за руския природен газ! Керемидчиев, ти не виждаш ли, че двамата управляващи България - Киро и Кокорчо плюс некадърният министър на МЕ Ал. Николов купиха РУСКИ природен газ от търговска фирма, ангажирала си определена част от газа на Газпром.Тя си удържа 40% комисиона, но харваердците останаха доволни, че не са купили газа директно от Газпром. Провеи нещата: Индия купува масово газ, Китай - също, а Урсула търси газ за ЕС с цена 15-20% по-висока от този на Газпром.

63

Джоко

преди 2 години

Кирлимитчиев, не плачи на чужди гробища. Руснаците ще преболедуват и ще се оправят. Интересува ме ние какво ще правим с "политици " като вас ?

62

hhhhhhh

преди 2 години

До Анонимен Така е. Лети към светлото бъдеще.

61

hhhhhhh

преди 2 години

До Анонимен След като светна, вече можеш да се изгасиш. Газовите находища подаващи към Европа са различни от тези за Азия. Няма връзка между тях. Ще трябват хиляди километри тръби, стотици милиарди долари, техника която РуZия няма и десетки години, за да се свържат.

60

hhhhhhh

преди 2 години

До АнонименТинтири минтири. У нас отоплението е основно на ток.

59

Нане Вуте

преди 2 години

И какво от това, драги господине? Какво анализирате Русия и нейния пазар? Вуте да е зле? Стига брътвежи, заклинания, магии. Какво ще прави бедния българин, кажете? Как ще дава пет лева за хляб? Престанете да ни подценявате и не дрънкайте вече!

58

Алекс

преди 2 години

До КАЛИН ОРЕЛА Долари по този курс не можеш да си купиш.Навремето официалният курс долар/лев беше 1:1,на черно 1:3.

57

ЕВРАЗИЯ.. ЕВРАЗИЯ..!

преди 2 години

СЕГА.... ВАЗИ ЧАКА.....

56

КАЛИН ОРЕЛА

преди 2 години

Вчера да го Е, великия долар беше 67.80 рубли! Мамка им на "ГАДНЯРИТЕ РАШКИ"!

55

Анонимен

преди 2 години

Приказките на тези са като приказките на Обонго преди 7-8 години - Русия ще плати скъпо, руската икономика ще бъде разкъсана на малки парчета. Дрън-дрън.

54

До Гочо

преди 2 години

Не знам от кое село си ,ама хващай влака и прав ти път за Сибир или Камчатка, ти си само за там

53

Ганди

преди 2 години

Не е вярно, Русия ще почне да изнася за Венецуела, а Венецуела ще доставя на тях, така че търговия ще има

52

Анонимен

преди 2 години

Керемида, имах по-голямо мнение за твоята компетентност. Само да те светна. Количествата газ и нефт които са резервирани за две годи напред от Китай, Индия и цяла Азия са няколко пъти по-големи от цялото потребление на свкупния ЕС. Освен това Русия се преориентира към износ на продукти, а не на суровини. Сам знаеш, че това е с по-голяма добавена стойност. И още нещо. Около 50% от домакинствата в Русия все още не са газифицирани. Така, че не се притеснявай за пазарите на Русия! Ние да му мислим!

51

Анонимен

преди 2 години

За газа не знам, но имам въпрос към коментиращите експерти. Току-що погледнах курса долар-рубла за последната година. Май се оказва, че рублата е станала толкова скъпа, колкото не е била поне една година назад и то по време на война. Това да не би да се дължи на санкциите на Запада? Как ще го обясните? Не се заяждам, просто задавам въпрос... :)

50

ГОЧО

преди 2 години

На тоя г луп ак май са му изключили интернета! Русия вече е намирала нови пазари за газа, освен това продава в европа два пъти по-малко а печели три пъти повече, от г л упа ци като нас! А тия санкци, след няколко години ще направят от Русия първа световна икономика и то независима от нищо! Ев ал а на тия дето им измислиха санкциите, та да ги разбудят малко, стига е спала баба меца!

49

Анонимен

преди 2 години

Русия може и трудно да намери други пазари за газа, но аз не живея в Русия и ме интересува ние газ ще намерим ли.

48

Чакай, чакай

преди 2 години

Дай да изчакаме само 6 месеца и да видим дали няма да има бунтове и граждански войни в уредената и спокойна Европа. Само чакай! Това не ти е България където всеки си има по някоя керемидка и яде един домат за четири дена.

47

Анонимен

преди 2 години

Русия вече има заместители на ес за енергоресурсите си -- българските доморасли "експерти" още ли не са разбрали? -- Китай, 1 300 млн., Индия, 1 400 млн., които досега имаха проблеми с набавяне на необходимите количества енергоресурси вече си намериха доставчик. сащ и малкобритания изпратиха чиновници в Индия да я разубеждават, но не успяха, бяха отпратени с "гледайте си работата."

46

Анонимен

преди 2 години

Кудкудя-я-як! -- "Там икономическата среда е тотално срината, очаква се икономиката да се свие с над 10%. Русия губи възможността да развива нови технологии." -- пълни глупости и лъжи на болни мозъци -- причината за икономическите проблеми на Русия са именно досегашни ограничения от страна на запада поради участието й в западната финансова система. Когато Русия скъса с фин. система на долара и нейните ограничения, нищо няма да й пречи да развива нови технологии.