84

Emo

преди 2 години

Баш крадеца Р. Овч. по прякор "дългия инкасатор" говори за кражби.

83

Анонимен

преди 2 години

Абе толкова ли се свършиха препаратите за вана с алкохол ??? Пиини един препарат и ще ти олекне. Нали така правят братушките ти, на които ти така усърдно адвокадстваш.

82

Анонимен

преди 2 години

До Да попитамПодписаният договор значи, че две страни са се споразумели на дадени условия. Промяната на начина на плащане е изменение по договора и е нужно да бъде съгласувана от двете страни.

81

Анонимен

преди 2 години

Сигурен съм, че овчарят е прав. Но нека предостави доказателства.

80

Анонимен

преди 2 години

Р.Овч, агент Економов /Румен Гечев/ и приятели - това е въпросният "еспертен съвет". А Румен Гечев - министър на "икономическото развитие" в кабинета на Жан Виденов...не необходимо повече да се говори. Е с такива "ескперти" ..оф, няма смисъл..! Докато тия са живи нищо добро не ни чака...

79

Borgun

преди 2 години

Ти колко краде от този договор , че изпълзя от някъде и плачеш всеки ден

78

Петел

преди 2 години

Р.Овч ходи пий една студена вода и се скрий ...

77

Анонимен

преди 2 години

Ако не бяха изпразвали хранилището, щеше да писка, че "Имаме газ в хранилището, що не го дадем на по-ниски цени"

76

Хмм

преди 2 години

Колко трябва да е нагъл тоя , че да с е изказва по медиите.....

75

Некъф

преди 2 години

Този защо не е в затвора, а му се дава поле на изява по медиите!?!

74

Какво следва

преди 2 години

В западни банки са блокирани 300 милиарда евро активи на Русия основно от продажба на газ и нефт. Това е най-голямата кражба в световен мащаб. Да продължава да приема плащане в такива сметки, които ЕС може да блокира когато си поиска, това за Русия е все едно да доставя газ безплатно. Няма да има безплатен газ за тарикатите от ЕС. Който плаща по схемата на Газпром - в евро, но с конвертиране в рубли на фондовата борса, той ще получи.

73

Анонимен

преди 2 години

За съжаление Мартин Лутър Кинг не е виждал такива престъпници от ранга на Р.Овч. и Крушовица, иначе щеше да си коригира цитата на момента. Ама уви, в загниваща Америка има закони, които се прилагат веднага, не е като в бивши Соц. коччинки.

72

Да попитам

преди 2 години

Лаещите пудели наясно ли сте с това какво предлага/иска Русия? Единствената разлика е в това, че плащанията се извършват в руска банка във валутата по договора. След като западът реши да изземе парите на руснаците в западните банки, Русия поиска това. Така, че драги ми лаещи искате да кажете, че Русия няма право да получава парите си за това, което са продали ли? Или не ви харесва цената - ми тя е такава защото ЕС реши да се откаже от дългосрочните договори и да купува по борсови цени.

71

Анонимен

преди 2 години

Я сподели другарю Р.Овчаре дали още се водиш главен консултант по БелЯне и дали падат рублей? Нещо поотслабнал ми се видиш, да не са врътнали кранчето от рушняшкото посолство?

70

Сега

преди 2 години

Нали американците трябва да изместят руснаците от газовите доставки в ЕС.

69

Сержант

преди 2 години

Щом тези червени б.....ци реват на умрели, това означава, че вървим в правилна посока.

68

Анонимен

преди 2 години

Парното е технология от 19 век. Ползва се от хора, които ги мързи да мислят и които са готови да дават парите си на откровени грабители. Фалитът на Топлофикцията ще е на-доброто, което може да се случи на София. Това дружество десетилетия наред храни политически негодници и дава скъпа и некачествена услуга. Отделен е въпросът, че парното ползва отпаден продукт от прозводството на електроенергия. Голяма далавера е и затова на клона има много май.уни!

67

Р.Овч.

преди 2 години

Да ме поучават доказани енергийни престъпници, отървали затвора благодарение на българското правосъдие....някак си не мога да приема.

66

Анонимен

преди 2 години

Слушах интервюто с Овчаров сутринта в колата. Той през цялото време говореше като адвокат на Газпром. Него не го интересуват България и българите, интересува го щастието на Газпром и Русия. Озлобен до крайност е този руски агент!

65

Анонимен

преди 2 години

Не се бойте.Ще има ГАЗ.Но два пъти по скъп.Зимата парното ще е около 1000 лева на месец за средно голям апартамент.