80

777

преди 2 години

До всички ***, които си мислят, че САЩ щели да заличат Русия от картата. Абе идиотчета, ако загърмят ядрените бомби, всичко ще бъде заличено от земята. Край с планетата земя за хиляди или милиони години, докато се зароди нов живот.

79

Анонимен

преди 2 години

Мисирко, от години се знае, че Искандер може да носи ядрен заряд! И че в Калининградска област има много от тези ракити! Крайно време е да кротнеш!

78

Българин

преди 2 години

До 81. Хаха, те козарите от Авганистан ги натириха бе човек с подарък за милиарди долари оръжие. Каква суперсила с войници мигранти от Мексико и неграмотни черни.

77

Анонимен

преди 2 години

Да ги удряме превантивно тези престъпници. Няма защо да ги чакаме Заплашват ни.

76

Доктор Ивъл

преди 2 години

в ролята на мини ми , джуджето Хаяско Путин

75

Путнерчицата

преди 2 години

Путнята трепери като момиченце скрит в бункера си. Скоро го чака съдбата на Садаам. Насира се само при мисълта че военната свръхсуперсила САЩ може да влезе във войната, което би означавало, че Русия няма да я има на световната карта в рамките на седмици.

74

linx

преди 2 години

До ние къде смеЗащо не мога да разбера как тези русофили не проумяват че Путин играе в отбора на Байдън и Джонсън !! когато го разберете вече ще е твърде късно за вас ! То и сега е вече много късно !!

73

linx

преди 2 години

До Стьопка БандераСтьопка !! Неси играйте с тези неща защото много ще патите !! Вие добре знаете че в оръжията запада е епохи преди вас и само ви чака да зглупите и ще приключи с вас !! За това съвсем сериозно не се заигравайте с атома !!

72

Анонимен

преди 2 години

Ако *** само посмее да използва ядрено оръжие, Русия ще бъде изтрита от картата на Земята. Смешното е, че и той, и генералите му го знаят, но се правят на големи мъжаги и дрънчат с оръжие.

71

Стьопка Бандера

преди 2 години

Ами, каквото повикало, такова се обадило. За укрите беше най-добре да си стоят неутрални. Вместо това, водейки се по акъла на америкашките и с любезното съдействие на няколко корумпирани евреи и олигарси, решиха да стават военна територия на НАТО, с всичките негативни и опасни последствия за Русия. Виждаме резултата за укрите и за европейските страни. Ситуацията е почти идентична с тази, предхождаща Карибската криза и отново инициаторът е същият.

70

Кимченбездънниячувен

преди 2 години

ХА ха ха ха ха ха! Много зле мазното жуже!

69

АНОНИМЕН

преди 2 години

ДОКАТО НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИТЕ СА ВЪВ ВЛАСТА ОПРАВИЯ НЯМА ДА ИМА!!!!!

68

ние къде сме

преди 2 години

Защо да е завоалирано? Путин няма да си мери финансите със Запада, а ще води война, както реши. Западът ако искаше мир, щяха да изхвърлят Зеленски отдавна. Западът не иска мир - доказано.

67

Анонимен

преди 2 години

Байдън незабавно да издаде заповед за бомбардиране на Мордор с всички възможни ядрени оръжия... Няма смисъл да се чака...

66

МНого си ... Саше

преди 2 години

До Демократ Ами това си било полска земя преди няма и 100 години, даже има още поляци там...Тия черти на картата дето указват граници ги няма... Динозаврите са били върхът на еволюцията, ама един метеор ги праща в праисторията, там може и човечеството да отиде...

65

ЬЬЬ

преди 2 години

путин ще върне русия няколко века назад и нормален човек не може да си обясни защо русоПилите в България го боготворят и оправдават войната му.Може би те искат същото и за нас,само и само да сме под ботуша на диктатора,а те да са несменяемите управляващи и да ни водят към дъното на човешкото съществуване.

64

Анонимен

преди 2 години

САЩ бутаха фитилите и сега гледат сеира на ЕС далеч отвъд океана,фон де лайнянен ще ни спаси,тази издухана лелка

63

Акъл требва

преди 2 години

До Да Много си ... Войника затова е войник да изпълнява заповеди, иначе всички щяха да са генерали... А генералите са помислили и за загубите... И от двете страни... има генерали и войници...

62

Анонимен

преди 2 години

Сега може да видите ,как се е разрастнала ВСВ. 2ма глупациии лудиии с много власт ... почват да грабят територии... света неможе да ги спре със заплахи ... после решават да се сбивт помежду си ... и около тях всичко заминава. Че и дсен единия луд вече е налице реши да граби територии.. чакаме другия голям луд .

61

А можно

преди 2 години

До ДЕД МОРОЗ........Бъило,что дед Мороз покушал ети подарки!