8

Анонимен

преди 2 години

Пробвайте да ги излъжете с БАНАНИ , но едва ли ще стане - ЗА банани може да се продае само *** !

7

Анонимен

преди 2 години

Сърбия са горд народ и бомбените от НАТО Не ги сломи и направи още по- независими ....Сърбия след Война е по - развита от България във ЕС и НАТО ! .....Аз лично Не разбрах положителното върху стандарта си на живот от ЕС и НАТО !

6

Анонимен

преди 2 години

И лисицата очаквала едни работи да паднат, ама..

5

перко

преди 2 години

Сърбия винаги е гледала свойте интереси за разлика от нас. Навремето не бяха *** на Кремъл исега не искат да са *** на ЕС или САЩ!

4

Мельник вежливи

преди 2 години

Снимка на Вучич с този, когото украинският посланик в Германия нарича "обидчив лебервурст".

3

Дали изобщо Сърбия

преди 2 години

ще се добере до ЕС?От една страна продължава с политиката от времето на СФРЮ.Играе по двойни стандарти-хем да покажат демократизъм,хем има сръбски национализъм.Хем да са в ЕС,да ползват облагите от членството,но да залагат и на собствено отношение с Китай и Русия.Да са в западния клуб,но да не са в НАТО.По собствено усмотрение да решават стратегически проблеми без съобразяване с ЕК.Позицията И така и вака,от която РСМ и други бивши републики на СФРЮ черпят вдъхновение.Дали ще я пуснат,ще цепи?

2

ГОЧО

преди 2 години

Германия първо б ом ба рд ира, после очаква, изисква, нарежда, изнудва..... А уж бяхме съюз, ЕВРОПЕЙСКИ!!!!!???? Ако сърбите влезнат в ЕС ще е най-големият фарс който някога е бил!

1

ЦСКАр

преди 2 години

Ако Европа иска да отскубне Сърбия от Москва след 200 години трябва измислената Босна трябва да бъде разделена по мирен начин. Република Српска сама по себе си е повече от ясно с какви хора е населена. Да се съедини със Сърбия за да има мир. Етнически мир. Западната част с католиците отива към Хърватия. Ако трябва на Сараево и остатъка от Босна да се помогне икономически.... Само и само да има мир... Защото иначе 21век ще си стане копие на 20 ти.