34

Анонимен

преди 2 години

Овчаров и ти беше на хранилката на путин сега като няма раша газ ви спира кранчето за денги затова нато мощно ревете аре марш

33

Saki

преди 2 години

Газът в бг се ползва от големи предприятия,които са на олигарси и печалбата ,се прехвърля в офшорки,така че бг не влиза лев данък. Така ,че какво го интересува народа тоя газ не ми е ясно .

32

?!?

преди 2 години

За да загърбим тия дето ти отварят устата. С удоволствие ще изчакам Юни да падне газта

31

Анонимен

преди 2 години

Цената на газа ще падне. Русия ще предлага и няма да има кой да го купи и ще падне цената. Китайците ще купуват евтин газ и петрол. Западните доставчици трябва да намалят цената, за да покажат, че Запада печели войната с Русия. Ще спечелим всички от санкциите.

30

Анонимен

преди 2 години

Байко не построи интерконектора с Гърция. Пеевските медии, ГЕРБ и ДПС не даваха да се строи. Ще искаме от САЩ ниска политическа цена на газа.

29

Анонимен

преди 2 години

Преди години когато този крадец беше министър имахме дългосрочен договор с Газпром с фиксирана цена на газа. Обаче цената беше ниска и руснаците се размрънкаха,че на пазара цената се е вдигнала и този КРАДЕЦ позволи да развалим договора и подписахме нов на по-скъпа цена,за да не се сърдели руснаците. И сега този КРАДЕЦ Р.ОВЧ тръгнал акъл да дава.

28

егати

преди 2 години

тоя вместо да е в затвора , дава интервюта .

27

Анонимен

преди 2 години

Главният редактор-трияч на Днес-а, трие наред, защото иска положителни коментари за бай Румен. Такива обаче няма!

26

Румка

преди 2 години

За това баце си аут, щото не искаме да се руски роби. Понял що я тебя говорю, комрад?

25

Семков

преди 2 години

ЕС пазара е без алтернатива за Газпром. Искам някоя мур3илка да покаже черно на бяло как газпром ще спечели повече ако продава на някой друг - количества , разходи по доставка и начин на доставка. Кой ще е тоя дето ще замести ЕС купувача. Китай ли? Ами Китайците за 2021 са купили 15 (словом петнайсет) пъти по малко руски газ от ЕС. Могат ли изведнъж да купят 15 повече газ и каква цена ще предложат на Русия? Как ще усвоят този газ? Ако ЕС фалира кой ще купува китайски стоки? Русия ли?

24

Анонимен

преди 2 години

Този с колко милиона завлече държавата как не го е срам да се появява Р.Овч.

23

Анонимен

преди 2 години

С кой точно руzки газ бе? С тоя дето за една година е скочил над 100 процента ли?

22

,,другар"

преди 2 години

Заради Р.Овч. България купуваше най-скъпо руски газ.Прекрати договор и подписа нов на по-висока цена,другарят Радев направи същото с анекса към договора с азерите.

21

Анонимен

преди 2 години

И евтина руска газ имахме и евтин руски петрол имахме и пак не бяхме добре.Значи нещо друго ни е кардинално сбъркано.

20

Хемус

преди 2 години

До Овчияя Пачките от нефтохима ги гепи Ваню Сарацинина

19

ШибиРиби

преди 2 години

На тоя корумпиран руски агент му вържете едно оловно гюле за глезена вместо да го пускате по телевизията

18

Европеец

преди 2 години

Ей кон. Нали ти лично завъртя далаверата с енергетиката на БГ. Та нали ти си сред най за интересуваните руски агенти БГ да бъде възможно най зависима от Русия и винаги за това си работил. Такива като теб, куррнелия нинова, онзи бклк от възраждане, всички трябва да бъдете дадени на прокурор и опандизени. Црвул нщстн.

17

Анонимен

преди 2 години

Гърците нали ни помага защо слагат надценка? Това не е помощ, а търговия на наш гръб.

16

Анонимен

преди 2 години

Путинист ходи в Русия не говори глупости.

15

Анонимен

преди 2 години

Икономиката е точна наука.Добиваш-предлагаш и ако отсрещната страна купи продължаваш.Ако няма кой да купи фалираш.Газпром добива и предлага .Ако влезем в сайта Cnn money и зададем на Газпром ще видим срив от 90%.При три месечен период.Срива продължава и сега.Газпром не може вечно да продължава така.При тази тенденция този гигант ще се срине повличайки инвеститори и обслужващ персонал.Колко големи ще са нашите инвестиции че да помогнем на газовия гигант.В играта на големите ние сме никои.