55

Анонимна

преди 2 години

Света се крепи върху търпението на жените...И това търпение ще свърши съвсем скоро,като гледам че и по изтока трудно лъжат новото поколение с литературни герои и религията знае че изпуска юздите..Историята помни такива опити за господство които завършват с провал, заради обединението и борбата на хората.. Достатъчно е жените да се обединят и да спрат да раждат и да се грижат за обществото и този закон ще отпадне за 1 ден...

54

Една

преди 2 години

Ама те какво си мислят?Че едно нежелано дете като се роди, и ще го гледат като ангел ли?Ще се напълнят домовете за сираци и криминалния контингент.Като забранят аборта,тия дет са на черно скоро и Гугъл ще може да купят. Насила родени деца, общество не правят,защото не е важно само да родиш, но трябва и да го ОТГЛЕДАШ ПРАВИЛНО.А любов и желание като липсват,квито и закони да правят, все толкоз...Не сме 16 век...

53

изтрити коментари

преди 2 години

Интересно ми е, защо точно моите коментари са изтрити? Някой май не иска да се каже, че чисто финансов интерес стои зад желанието да се забранят абортите? Отново пиша, защото е истина. Супер-богатите се притесняват, че беднотията не се възпроизвежда достатъчно и за тях няма достатъчно евтини работници. Работниците може да са евтини само ако са много на брой, базов принцип в икономиката (търсене и предлагане) Това на кратко.

52

Прави бяха UK

преди 2 години

Демек, европата ще се наводни ***

51

Анонимен

преди 2 години

Поляците от *** станаха религиозни фанатици. Жалко върнаха се в средновековието!

50

Анонимен

преди 2 години

Все ще намерят начин да взривят Европа! Ако не са абортите ще са други извращения на ЛГТБИ- я с деца ще започнат, я с многоженство... извращения мнооого!

49

До 62

преди 2 години

"Налазиха отново болестните женомразци, да са наясно, че може да нареждат на жените си."Такива са, защото жените цял живот ги режат, след което отрязаните многократно започват да мразят всичи жени. А защо жените ги режат, мисля не е нужно да коментираме.

48

До 56

преди 2 години

"За едно нещо си права. Когато се разпаднат САЩ и ЕС, ще ви лишим от всичките права и ще въведем шериата."Със съжаление те информирам, че и в този случай няма да ти порастне п ишката.

47

анонимен

преди 2 години

Налазиха отново болестните женомразци, да са наясно, че може да нареждат на жените си. На моите дъщери никой няма да нарежда как да живеят, ясно? Какво търсите в цивилизована страна като нашата, марш от тук.

46

жена

преди 2 години

До въвеждащия шериата - а тебе какъв ще те направят, може би султан? Ще има да ги издържаш докато си жив, виж, а аз все ще се уредя.......

45

анонимен

преди 2 години

Тогава и сексът трябва да се забрани, защото и половин полова клетка е потенциален живот, а в Библията се разрешава секс само когато трябва да зачене жената. Тогава си спазвайте тези догми и никакъв секс за задръстените крррратуни! Жени, не им пускайте на тези при никакви обстоятелства!

44

ДДРОнег

преди 2 години

Абортът може би трябва да е разрешен при някои случаи ... Но нека все пак да се знае, че щом оплодената клетка е започнала да се дели, то значи в нея се развива ЖИВОТ, БЕБЕТО !!!___И абортът си е чисто убийство на неродено БЕБЕ !!!

43

Анонимен

преди 2 години

Какво предпочитате да има право на аборт или през ден през два да четем новини "Жена изхвърли бебето сив кладенец", "Намериха труп на бебе в кофа за ***", "Млада жена почина при криминален аборт", "Хиляди жени са осакатени до живот заради нелегални аборти" и т.н. и т.н.Е, това ли искате?!

42

анонимен

преди 2 години

С фанатизирани не се спори, безмислено е, затова трябва да се борим за свободата си. Никой не им забранява да раждат след изнасилване, кръвосмешения, да раждат силно увредени деца и да си ги гледат, но на мен не могат да ми нареждат какво да правя. Пред господ или който и да е там ще отговарям аз, а не фанатизираният.

41

един

преди 2 години

Библията е както гениална, така и пълна с противоречия - напр. защо не убиваме обратните с камъни, както там пише? Защо разрешаваме на жените да говорят, а там пише винаги да мълчат и напълно да се подчиняват на мъжа? Да, ама не. Всички знаем, че има и жени премиери, директори и т.н. Затова престанете с тези закостенели принципи кое как е и бъдете умерени, напр. както писа анонимна да се правят аборти в първия месец, а не фанатично да карате да се раждат всякакви болни.....

40

анонимна

преди 2 години

След третия месец не трябва да се прави аборт. Има достатъчно време преди това, но не и да се забранява тотално както мислят немалко. Доста мъже продължават с господарско отношение към жените и са в паника, че им се изплъзнаха от контрол и плещят патриархални и други средновековни тъъъпотии, без да отчитат, времената се менят. Случайно ли е, че жените не искат да се омъжват и пет пари не дават вече че били стари моми.

39

анонимен

преди 2 години

Читавият спря да ражда поради явни причини - за да живее сносно, не богато с яхти, трябва буквално да блъска цял живот. И си казва - защо да създавам следващите роби, я по едно - две макс. И следват забрани като тази под разни религиозни и темподобни лакърдии. Основното е - кой ще им работи на този малък процент........

38

Анонимен

преди 2 години

Аборт се практикува от както свят светува! Самата идея за обсъждане на забрана е меко казано нелепица. Всяка жена е свободен човек, който има право да взима решения за собственото си тяло. Щом се правят бебета в епруветка и има отгледани в чужди утроби, което не е религиозно приемливо, защо да е проблем аборта? И трите са изкуствени намеси и са еднакво спорни, но първите са доста по-доходонсно и с "прекрасна" репутация.

37

анонимен

преди 2 години

Аборт да се прави в краен случай, но не и забрани, дето водят единствено до нещастия. Да се прави в първия месец, която не е разбрала, да го роди, освен по изключение напр. изнасилване. Който настоява за раждане след изнасилване, е или патологичен женомразец, или нещо по-лошо. Да се ограничи раждаемостта изобщо, защото Земята нито е дъвка за разтегляне, нито има безкрайни ресурси. Лигльовците пищят, дето им спрели топлата вода, а не виждат изсичането на гори и пр. точно заради развъждащите се.

36

Анонимен

преди 2 години

Абортите трябва да не се забраняват. Защо? Защото тая планета няма как да изхрани такова гигантско като мащаби население.Вземете за пример Китай и Индия над милиард и половина население. Даже някъде пишеше че били два милиарда ако е вярно. И после не щете ГМО да ядете.И как си мислите че може да стане това? А Ковид какво е? Биологично оръжие за намаляване броя на населението. И както е тръгнало често ще има такива оръжия за съжаление пускани от най-богатите властелини на света като Бил Гейтс.