29

Чичовци

преди 2 години

Русия-великата империя се згомуляса от чичо Гръм"Путин"!Колкото и да реве и да се тръшка Руската въшка отива за корбан ислям.Всички умни и глупави ще се радват за тяхното унизително унищожение.

28

Анонимен

преди 2 години

До Крим не е руски. Да ги върнат и да цъфнат веднага тама американски бази ли? Няма да стане. Колкото до агресора, страните от Западна Европа баха колонизирали целия свят, с изключение на Русия. И още имат колонии по света. Но това е друга работа нали?

27

Крим не е руски

преди 2 години

руските окупатори кога ще върнат на Япония японските острови?

26

Анонимен

преди 2 години

Японското правителство предлага промени в конституцията, които засягат проблема за войната, която досега е можело да бъде само отбранителна. Тези промени, заедно с удвоения бюджет за военни разходи и участието на Япония в тихоокеанското НАТО тревожат японското общество и предизвикват коментари, които не изключват Трета световна война...Япония през 40-те години на миналия век е обявена от ОН за една от трите агресивни държави. Сега апетитите й се възраждат. Империите си искат войната...

25

Анонимен

преди 2 години

И Япония като Германия е все още окупирана от краварите. Базата рамщайн в Германия е буквално американска територия където германските закони и полиция нямат власт. Същото е и с огромната база на не помня името на японския остров където населението беше против и настояваше американците да си обират крушите, но японското правителство просто смаза протестите.... В името на демокрацията всичко е позволено.

24

До 31 Владо

преди 2 години

Владкооо, след 30 години ще е глад и мор в еуропата и ще зобат американска гмо соя и царевица и ще се отопляват на дърва, а руснаците ще си ползват ресурсите и плодородните земи.

23

Владо

преди 2 години

Това с международния авторитет го загубиха преди 2 месеца и няма връщане назад. В следващите 30 години Русия ще е в небитието сама и изолирана. Това в случай, че народа не се вдигне и не изнесе правителството при Чаушеско и компания :)

22

Анонимен

преди 2 години

АУУ ЯПОНЦИТЕ СИ НАПРАВИЛИ СЕКУРУ.... ЗНАЧИ И ЯПОНСКИ СТОКИ НЯМА ДА ИМА В РАША ЗАГУБЕНА. 100 Г. СЛЕД МАЙМУНИТЕ...

21

Doctor Rock

преди 2 години

Е, все пак след като ФАЩ пусна две атомни бомби над територията им ,Япония се превърна във васал на щатниците.

20

До 24

преди 2 години

След втората световна война тези острови са в състава на съветския съюз така ,че сега са руски.

19

Анонимен

преди 2 години

ДОКОГА ЩЕ НИ ЗАНИМАВАТЕ СЪС СЕВЕРНО АЗИАТСКИТЕ ДИИВАЦИ? НЕ НИ ИНТЕРЕСУВАТ - НЯМАМЕ БИЗНЕС ОТНОШЕНИЯ ВЕЧЕ С ТЯХ, ГАЗ НЕ ВНАСЯМЕ, СКОРО И БЕНЗИН ЩЕ СПРЕМ.

18

Анонимен

преди 2 години

Руснаците имат спор за курилските острови не си спазиха договорите с Японците и там рашиски шантажи може и сблъсак да си измислят

17

Анонимен

преди 2 години

Абе само слушам от вваатниците как РоzZия била най-най-най от всичко и се чудя защо не са по-по-най... от Дубай примерно?? Нали имат десеторно повече от тях нефт, газ, залежи..?

16

Вили

преди 2 години

До генчоПо скоро ги боли отзад ама те вече са му свикнали на американския от 45 е това ей отзад са като газопровод разширени!Учат английски задължително,празнуват всички американски празници задължително,играят бейзбол и т.н.,толкова наведен подмазвач и на господаря си не е мил!

15

Анонимен

преди 2 години

Сега и Япония ви пречи много ги харесвам Японците дисциплинирани и отговорни

14

Анонимен

преди 2 години

Тия не са интересни, те още мирен договор нямат

13

Асоциален Примитив

преди 2 години

"Русия смята, че е важно да защити своя международен авторитет." Да, най вече с "високоточните" си удари по цивилното население на Украйна.

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 16, т.е. значи потвърждаваш, че НЕ 90% от всички ресурси са заровени там, както и че Русия НЕ е 50% от цялата суша. Мерси, радвам се, че сме на една страница вече.

11

Анонимен

преди 2 години

До До Чудо на чудесатаХайде малко обратно в часовете по география, Русия е най-голямата държава, като територия, но Африканският контитент сам, е над 2 пъти по голям, да не говорим за Сев. и Южна Америка, останалата част от Азия, Австралия и тн. Сушата е около 150 млн. кв. км Русия е около 17, демек около 12%, колкото са САЩ и Канада примерно, или Китай и Бразилия и тн. Колкото до полезните изкопаеми, това че Канада и САЩ например не разработват тяхните не значи, че ги нямат.

10

Хасфалт

преди 2 години

Няма и помен от японската чест, за която някой сме чели, а други сме и/или гледали по филмите!