254

сорос

преди 1 година

И на кръст да го разпънат мераклиите, Путин си остава КАТЕХОН!

253

Анонимен

преди 2 години

до Айде ; Не само в Италия , предполагам че и в повечето членки на ЕС е така ! Хващам гръцка телевизия , и те не пропускат да оплюят Путин и съм сигурен , че е по план и то централно от ЕС ( разбирай УСА ) ! Жалки gженgърu , от смукане на пръстите ще го докарат ...

252

Чичо

преди 2 години

И от цялата тази драсканица човек би следвало да си направи извода, че Путин е злият дух изпуснат от бутилката от ръката на добрият Запад. Умря Марко. Хората не се връзват на евтини манипулации, а ако го правят то потокът от информация трябва да е постоянен , едностранчив и да не допуска външни източници. Уви, няма как да стане.

251

пиночет

преди 2 години

По голям *** от Путин,историята не помни!

250

Анонимен

преди 2 години

Можеше и цял роман да публикувате. Много жалка пропаганда на хора които освен собствените си *** нищо друго не гледат. Егоизмът е в основата на западния свят и това ще съсипе всички и всичко. За човечето поддръжници на запада най важно е че там се произвеждат телевизори и телефони...и коли. Вече няма мислители и философи. Вече има "парите са всичко и всичко е заради парите". Скоро и това ще свърши, чонеже и хората няма да са нужни. Вече има АI и роботи.

249

Айде

преди 2 години

И в България се почна. В Италия всяка седмица по една серия за "Путин - диктатора". А за Марио Драги що не направят филм и за интересите на Байдън в Украйна, за Урсула, Ренци, Макрон, кой е Клаус Шваб и т.н. Много беше хубав до вчера и как тъй стана диктатор изведнъж и документален филм направиха. Пък те са бели чисти ангели. Всички са в кюпа и всички се молят на долара и еврото вместо на Бог. Стига сте ни пробутвали евтина пропаганда. Това ми било свободна журналистика. Диванни експерти и бол.

248

ГОЧО

преди 2 години

Каква тъ па и из мисле на статия, целяща да настрои хората без мнение, срещу Русия ---мотивите му в Украйна са объркани и неясни,---- Мотивите за войната в Украйна са абсолютно ясни за Путин и за по-голямата част от земляните, за разлика от 20-30% от ***-ско то продажно население на планетата! Путин заяви публично какви са му мотивите ама ***-ло умни-ците не го разбраха!

247

Анонимен

преди 2 години

Васко,ти на колко се оценяваш?

246

Анонимен

преди 2 години

Гого,за теб всичко е загуба,особено ти самият.

245

Крали Марко

преди 2 години

Най Великия !!! Властелина на света.

244

Анонимен

преди 2 години

Ей zомбита, стига сте повтаряли без мозъчно западната пропаганда, Путин не е бил никога шпионин или някакви си там неща който му приписват, бил е ЮРИСТ към КГБ.

243

Капитан Петко

преди 2 години

"Класически офицер от разузнаването" ---- Да съгласен съм - обикновен потомък на крепостни селяни - прoст разузнавач от КГБ сега плаши гаргите с ядрено оръжие. Нeщacтник.

242

Метавселена

преди 2 години

Нагласените метаморфози дикиш не ловят, скъпи западни болшевики. Но, виж естествените дементни метаморфози са неоспорим факт.

241

msm

преди 2 години

Типично за автокрацията и диктатурата - всяка следваща година все повече си вярваш, правиш бели и пакости, нараняваш правата и живота на хората, докато реалността някои ден не те свали на земята или още под земята. Подобни изчадия не може да бъдат отгледани в либерално-демократичния свят, където караш два мандата и преди да си се самозабравил - идва следващия, който проветрява стаята! И ако си мислите, че демократичните общества са слаби, заблудата е дълбока.

240

Gogo

преди 2 години

Тази статия е чиста загуба на време

239

redordead

преди 2 години

схизмогенеза - философия, психология промяна в индивидуалното поведение, която възниква в резултат на натрупване на опит от взаимодействие между индивидите. Симетричната схизмогенеза се развива в случаите, когато субектите във взаимодействие използват едни и същи поведенчески модели.

238

Анонимен

преди 2 години

схизмогенеза . . . . Може ли банатската госпожа (разбирай гъска) да обясни какво е това?

237

Роза

преди 2 години

До анонименТи чак сега ли разбра,че Русия не е Путин!Путин ще си отиде,като всеки смъртен човек,а Русия ще остане,а каква ще бъде след Путин,знае само Всевишният!

236

анонимен

преди 2 години

Бог да пази Русия 433, но Русия не е Путин! Той е един субект, който съсипва Русия и народа си! А, също и Украйна!

235

Анонимен

преди 2 години

Така е при абсолютизма. Френския крал го е казал - държавата това съм Аз. Демокорацията е друго(колкото и да мразите САЩ, там е 4 + 4 най много). После си тръгваш, идва следващия. Но в Русия си обсебен от вечност.