165

Анонимен

преди 2 години

Здравейте всичкомразци!!! Мразите ли мразите ли? Мразете! Защо мразим руснаците? Защото те изгониха Бийтълс от Великобритания, а по-късно в САЩ застреляха Джон Ленън. А и оня с магазина отсреща, неговата ***... и неговият ред ще дойде. Измамник! А междувременно вируса на хепатита по децата, който върлува в момента е пуснат от Путин! Доказано е!

164

Анонимен

преди 2 години

Как 2000 пленени, нали великата украинска армия нямаше загуби според зеления фасул?

163

ВЪПРОС

преди 2 години

Трябва САЩ да свалят Желязната Завеса за ЕС на 9 Май .Хората трябва да видят Парада и попият малко новини и визия от *другата* цензурирана Страна .Все пак само САЩ подържат Войната а ЕС е Живия Щит - ние ще изядем Мизерията - горивата от Утре стават 4 лева , а САЩ намаляват цените на храните и горивата .

162

Психиатър

преди 2 години

Идио*ите измислили подобна глупост, както и човекът (условно наречен така), "работил" върху статията се нуждаят от спешна психиатрична помощ! Само болни мозъци могат да произвеждат и разпространяват подобни "новини".

161

Кривондел

преди 2 години

А може би ще мине новото пешеходно подразделение на руската армия - екипажът на крайцерът Москва?

160

КПСС

преди 2 години

На входа на площада ще се продават развалени яйца, домати и др. за замеряне на военопленниците.

159

Мечкаря

преди 2 години

Аз може да свиря на гъдулка докато прекарват окованите пленници през площада.

158

ГОЧО

преди 2 години

Вярно е Путин може да покаже пленени войници, а Украина не може, щото ги убиват! Затова сега им разпарчетосват страната.

157

Анонимен

преди 2 години

И *** си да покаже вече е все тая...изложил се е пред света, този човекоподобен човекояд с име на женския полов орган.

156

БДЗП

преди 2 години

Може да покажат от тези с натовските пагони.

155

Да не стават грешки

преди 2 години

"не знаят що е то Phoenix Ghost Drone" -- да не е нещо пак невидим. Те по-добре да кажат предварително, че да не стават грешки, като в Сърбия. А иначе като гледам това е снаряд, не особено мощен, струващ теглото си в платина и доставен в сравнително малки количества. Но да, доста точен. И бавен. Отлично оръжие за терористични актове по незащитени цели. Срещу армия, ефективността му е много съмнителна. Могат да стрелят по държавни деятели на ЛНР/ДНР.

154

тя

преди 2 години

Ще бъде интересно !

153

Анонимен

преди 2 години

Тези басни руснаците ги опровергаха още вчера. За пленниците е няаква догатка от медия, зачената aaaaнaлно също като дpuc. бъгъ. А за мибилизацията е поредната информационна атака на укронацистите. В този ред на мисли ще спомена и "Призрака на Куев", сещайте се.

152

Gross

преди 2 години

Доколкото помня украинците снимаха как изтезават и убиват руски войници. Явно пак искат да препишат нещо, характерно за тях, на други хора.

151

Да

преди 2 години

До Адмирации Император, но не с корона, а с каскет!

150

За 9-ти май

преди 2 години

Рублата ще стане 60 за долар. Берекет олсун.

149

Карпатски

преди 2 години

Стига да не падне някоя ракета на трибуната. Там със сигурност ще е двойника на Путин, но той има няколко за такива случаи.

148

Шейтаня

преди 2 години

Европа дали събира достатъчно гъзев газ за зимният сезон ,или ще тъкми кюмбетата?

147

Анонимен

преди 2 години

Да бе... Според тези анализатори сигурно военнопленниците ще са в клетки, а обезумелите руснаци ще ги плюят и замерят с развалени домати хахаха ... Готов съм да се обзаложа, че това няма да се случи - да показва военнопленници на 9-ти май, а това с доматите си беше моя добавка... :) ... Хайде да видим тези анализатори или аз сме анализирали по-добре ситуацията. Ако съм аз, значи шефовете им може спокойно да ги уволнят. Ако работата им е да разпространяват пропаганда, тогава повишение. хаха

146

Анонимен

преди 2 години

А КОГА ЩЕ ЕКСТРАДИРАМЕ ТРОЛА В ДНЕС БГ ЗА АНТИДЪРЖАВНА ПОДРИВНА ДЕЙНОСТ? ИЛИ ИСКАТЕ ДА С Е ЗАТВАРЯМЕ..