39

Анонимен

преди 2 години

БСП вече е в градската канализация - тече, тече, ще изтече. С безсрамно циничната формулировка, която само си мислят, че е убедителна, могат да прилъжат полуграмотни дечурлига, загубили времето си в западни училища. Провалиха важната червена линия - оръжията за Украйна, новички и смъртоносни, ще преминават през България. И "червената линия" за Македония ще бъде същата лъжа. Оставка на продажното и убийствено за българите правителство!

38

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Мнението на БСП няма значение.

37

Анонимен

преди 2 години

БСП ЗАПОЧНА МНОГО ЗА ЛАЕ, НО ОТ БСП НЕ ЗАВИСИ НИЩО.

36

-_-

преди 2 години

Евреите са мошеници!...Лъжат ви, че Хитлер не е евреин!... Евреин е и затова е излъгал германците и руснаците да се утрепят едни-други!..Точно както сега ви лъжат вас да се трепете едни-други за евреина Зеленски!.. Цялата война е еврейско мошеничество!..Нинова също е еврейка и се опитва да разбие единствe(HATO ) на България.

35

Анонимен

преди 2 години

Само Възраждане ще оправи нещата!

34

Анонимен

преди 2 години

Начин Атанасов каза че вие знаете как да излезате от ситуация! Киро няма да падне нито след като даде оръжие на Украйна, нито след като махне ветото на Северна Македония! А той ще направи и двете! Просто кокала е много сладък!

33

Тодев

преди 2 години

Приемат че цар Самуил е български цар и Гоце Делчев български комита както говорят турските архиви и че по времето на българската екзархия всички там са се наричали Българи и заповядайте на по реговори какво толкова има да мутолевим и да ни занимават с тези псевдо македони

32

Тотален позор сте

преди 2 години

За кой я правите тази политика като в България се изтезават и Екзекутират хора от милиции близки до Борисов, за кой бе гащници!

31

Анонимен

преди 2 години

Един референдум струва колкото едни избори.50-100 милиона лева.Каквомпречи да бъдат дарени тези пари за болни или бедни.Както за Украина или за РСМ не е много тежко решението,но да се печели безплатно гласоподавател е много по-добре за политиците ,вместо решаване на реални проблеми.

30

Анонимен

преди 2 години

Един референдум и за Македония? Що не? Трябва да върви рекламата на машинното гласуване.

29

аZ-ът

преди 2 години

До анонимния "лопатаджия" дето накрая щял да полудее и да почне путинофилите с лопатата ... На ПростоКиро хапчетата не ти ли помагат ?

28

Анонимен

преди 2 години

Накрая ще полудея и ще хвана лопата и бой на всички путинофилии

27

Анонимен

преди 2 години

Не че им пука за това какво се случва с Българите в Македония или в България.Така може да налагат вето на всичко и да сплашват управляващите.Това е извиване на ръце.Същото правеше и ВМРО.Не знам каква е крайната изгода,но това е факт.

26

Анонимен

преди 2 години

Бсп е позор Радев е позор Копейкин е позорЯнев е позор рашисти

25

Анонимен

преди 2 години

ВМРО правеше същото с ГЕРБ.Сега БСП с настоящите.

24

Абе ......твойта..

преди 2 години

Подложките на кървавия кремълски диктатор треперят, че електоратът им вече е при Костя Копейкин. Там ви е бъдещето като патеричка и на героите от "Възраждане"

23

абе

преди 2 години

ади стига с тая украйна бе, тя вече е разораната целина, оръжие щели да дават - на умрял пушка!

22

Ха ха

преди 2 години

Оправданията за това, че крушовската *** вече клекна и не пуска кокала

21

карачанаков

преди 2 години

О БАДЖАНАК МАРАБА ВЕ радвам се че сме на едно мнение както за РСМ така и за Деса.

20

По класика

преди 2 години

" комунист е, душа дава за наука и свобода, Но не свойта душа братя, а душата на народа"