103

Нормално е

преди 2 години

Хубаво му е на човека да говори за роднините си !

102

Петърчо

преди 2 години

Факт е че Зеленски по произход е евреин. Факт е че батальона Азов е нео-нацистки (изявления на лидерите му а и това че САЩ до преди конфликта го определяха за такъв). Факт е че този батальон е част от украинската армия. Евреин да толерира това че част от армията на която е главнокомандващ е съставена от нео-нацисти които открито говорят за това е смахнато по всички освен по един критерий. И това както винаги е финансовия критерий. Това са фактите пък всеки сам да си прецени.

101

Анонимен

преди 2 години

201-ви, Хитлер е бил подкрепян от евреите. Те са го финансирали и докарали на власт. И точно това е интерсното, че в последствие се гони и избива "спонсора си".

100

Анонимен

преди 2 години

Всички свършват, лошото е, че младите си мислят, че ще свършат в безкрайността, а не е така особено, ако има война. Нямам толеранс към младите. Вината да са *** е на родителите им.

99

НЯМА

преди 2 години

по-*** душа от душата на ренегата!

98

важното е

преди 2 години

Не е важно дали Хитлер има еврейска кръв или не. Важното е кой го е подкрепял да дойде на власт а след това и финансирал да изгради силна армия. И това са САЩ и Англия

97

Кире

преди 2 години

Какво пък значение има какъв е произхода на изроода? Дали е еврейн, американец, норвежец или руснак. Фактите са факти. Със Сталин са се разбрали да си поделят европа. Не мога да разбера защо единия изроод е лош, а другия не!?!? Защоо и *** Пуутин некакви хора го харесват? Но и Хитлеррр са си го харесвали. Но тези свършват по един и същи начин. Факт.

96

мдаа

преди 2 години

За Хитлер явно е мъглява истината , нооо за Путин е съвършенно ясно , че е евреин по майчина линия , която се казва Шаломова !

95

Анонимен

преди 2 години

Всички са чели, че Хитлер има еврейски корени, какво има да се обсъжда тази тема?!

94

Я, па Я

преди 2 години

Леле колко разбирачи. Истинските евреи са под 7% от всички евреи по света. Евреиството е религия а не етнос, народ или държавност. Европейските евреи са източно европейци по генетика и кръв. Това са скито-сарматски племена също като нас българите и въобще славяните. Просто през 9 век хазарската държава приема юдаизма, България християнството, а Волжка България исляма, през 10 век. Истинските евреи по генетика са арабите.

93

Анонимен

преди 2 години

Леле,що народ тръгнал да брани Хитлер и да обяснява евреин ли е или не,кой го интересува къв е бил Хитлер...той може и да не е бил евреин,но голяма част от висшите функционери на третият райх са били и това е факт...а оттук нататък всеки сам да си прави изводите...

92

Анонимен

преди 2 години

Ами казвам ти дъще, сещай се снахо. Ха познайте има ли основания. Лавров не ви е Байдън да бръщолеви кво му падне.

91

Martin Bormann

преди 2 години

Фюрера беше играчка в ръцете на зионистите които организираха холокоста. Времето което се губи в биографията му във Виена е точно с тази цел обучение за бъдещата му задача. Фамилията Варбург с благословията на Ротшийлди и прочие са в основата на холокоста, има и снимки в нета как тези евреи седят заедно с Хитлер на маса преди началото на войната. Целта? Създаване и заселване на Израел - който евреин не ще там отива другаде ..... под душовете

90

Анонимен

преди 2 години

Защо Лавров заговори за еврейския произход на Хитлер? Защото е безкрайно глyпaвo да се твърди, че в Украйна не процъфтява бендеро-нацизма, защото видите ли президентът бил евреин.

89

Анонимен

преди 2 години

тия с Луковмарша вижте на какъв идол се кланяте хахахаха - кръвосмешения, сксс за пари, па авторът търси и кореспонденция на евреите с домашната им помощница да проституциятаа и и то през 1840 година хахахахахахахахахаАЗ ГЛЕДАХ ПО ХИСТОРИ ЧЕНЪЛ ЧЕХИТЛЕР Е ИМАЛ ЕВРЕЙСКИ ПРОИЗХОД И Е ПРАВИЛ ВСИЧКО ЗА ДА ЗАЛИЧИ ПОЗОРА В ГЕНОФОНДА СИ, НАЛИ Е АРИЕЦ ТА АРИЕЦ...

88

Анонимен

преди 2 години

защото е абсурд евреин да е близък с организации били близки с нацистите през втората световна!!

87

Защото

преди 2 години

Лавров е майстор-манипулатор 1-ви разряд !

86

Анонимен

преди 2 години

Под всяка нова тема има дежурни 200 коментара ... явно пAсолството плаща за точно толкова

85

Анонимен

преди 2 години

Ако някой е срещу еврейския народ/който е не многочислен/ плюе върху Торатата/Стария Завет!

84

Анонимен

преди 2 години

Така е-Зеленски е нацист,макар и евреин, а Кадиров, който е убивал лично руски войници е добър. И чеченските войници тръгват за Украйна да воюват с православни християни с викове Аллах акбар .Чеченците са от същият регион и имат голяма прилика с черкезите, които са убивали и грабели българите по време на Османското робство.