321

Стан

преди 2 години

До Въпросът днес еНямам нищо против да се помага на чужди държави, но само и единствено след като бъдат решени всички проблеми в България

320

Ром"с

преди 2 години

Естествено е ,че трябва да сме на страната на мира ,а не на странтата на диктатурата.Въпроса е кой е диктатора -Вашингтон управляващ НАТО и разширяващ се на Изток развръзвайки войната в Украйна.В САЩ е внесен преокт в конгреса ..да се глобяват всички страни от ОПЕК които не са съгласни с условията на САЩ да намаляват цените на петрол да бъдат глобявани..като СА ,Венецуела...РУСИЯ ..с по 50 милиарда долара!! Това ли ще е края на долара и ОПЕК? И се пита човек -Акой е диктортора в днешният свят!?

319

Считам, че

преди 2 години

До РОМЧЕ ГЮРОВАми защото: 1. ти си толкова ограничен умствено и си толкова мързелив, че не можеш да им ги осигуриш! 2. не твоите деца (Д'ЦА - както неграмотно си го написал), а украинските деца, майки и бащи са обстрелвани и убивани от пияндурските рушки кратуни! Сега мисля, че ти стана ясно трагично мислещ поддръжнико на окупатора путилин.

318

Твърдо съм убеден

преди 2 години

До "ще има ли какво да ядем". Толкова неадекватен, меко казано въпрос, няма! Яж на лилипутин лилипутенцето! Бегай у руша да ядеш гречка и варени картошки неориентиран лилипутинолюбецо! И стой под калните сапоги на пияните руски войници.

317

Анонимен

преди 2 години

Киро е оръжие за масово поразяване

316

Анонимен

преди 2 години

"Въпросът днес е дали сме на страната на мира или на диктатора" - а въпросът утре е ще има ли какво да ядем, докато угаждаме на САЩ и ЕС?

315

Анонимен

преди 2 години

ЗАТОВА ДНЕС.БГ ТРЯБВА ДА ПИШЕТЕ ПРОТИВ НАЦИСТИТЕ ,А НЕ ДА ГИ РЕКЛАМИРАТЕ И ПОДКРЕПЯТЕ

314

Анонимен

преди 2 години

Давате оръжие, а говорите за мир

313

бивша руска колония

преди 2 години

с 80% от кадрите руски възпитаници, каква да е освен с диктатора, особено ако е руски

312

Анонимен

преди 2 години

ПП са на страната на фашизма.

311

Анонимен

преди 2 години

Кой ви кара да заемате страна?

310

ПАРАЛЕЛНА ВСЕЛЕНА

преди 2 години

ПП живеят в Паралелна Вселена... Ако са толкова убедени в това, че вече са водеща сила, да идат на избори и да се преброят.

309

Анонимен

преди 2 години

Даване на оръжие определено означава на страната на диктатора. Някой диктува на *** Киро какаво да прави.

308

Сан Чопанса

преди 2 години

И защо не се проявихте вчера като такива? Явно и при вас ще чакаме светлото бъдеще.

307

Анонимен

преди 2 години

Не е това въпросът, но на него са му платили, за да задава този въпрос.Има един диктатор и той се казва СЪЕДИНЕНИ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ!Световен, кървав диктатор!

306

Анонимен

преди 2 години

Пак сме на страната на фашистите....

305

питам

преди 2 години

на тоя "депутат" не му ли идва на акъла че трябва да сме на страната на нашите интереси, или високата заплата съвсем му е сдухала и така малкото мозък?!

304

Сатир

преди 2 години

Ще настояваме ли за енергийна независимост. Изборът не би трябвало да е сложен, ако агресорът не се месеше от години във вътрешните ни работи, не лееше пропаганда от години", каза Гюров. Браво Гюров! Ще постигнем енергийна независимост с фотоволтаици, перки и батерии! Ще захраним промишлеността с биогаз и водород! Ще изпукаме гладни, голи на студ и дискотека.

303

до Андрей

преди 2 години

Интересчийството така е изписано на лицето ти , че се вижда дори без очила .

302

Анонимен

преди 2 години

АЗ НЕ ВИЖДАМ НЯКОЯ ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ ДА ИСКА МИР, ПА И ДВЕТЕ СА СИ С ДИКТАТОР НАЧЕЛО... ДАЖЕ ЕДИНИЯТ Е РАЗДАЛ И ОРЪЖИЕ НА ПАНДИЗЧИИ МАЙ...