65

linx

преди 2 години

До АнонименТо може да има и нов Ленин град и нов Сталин град но тогава обсада няма да е нужна защото там нещата ще приключат бързо !! Ще бъде много светло и много горещо !!

64

Q

преди 2 години

Фейк, фейк...

63

Анонимен

преди 2 години

ей тая лакомия на тези които управляват сащ край няма

62

баба мара

преди 2 години

благодарете за всичко на сащ и на наркомана те са виновни за смъртта на украинскитедеца нито веднъж не ги чух да говорят за преговори и мир само оръжие ипечалби и накрая това е резултата

61

Анонимен

преди 2 години

ще има още градове като буча на воина като на воина

60

нели,нели,нели

преди 2 години

Ти ме обиждаш като читател!За толко глупав ли ме смяташ,за да повярвам на тази фейк новина!Кой ви пуска тези лъжи,вие сами ли си ги измисляте,какво става ?Я сега ми обясни каква е тази директорка на гробища!?Това не знаех.че има директори на гробища!?По тази логика мъртъвците какви се падат-служители или подопечени!Хайде,стига с тези измислици,излагате се!

59

Astarot

преди 2 години

Редовната порция пропаганда от *** Христова, която дори не посочва източника на сълзливи истории, че да не проверим случайно, колко е достоверен.

58

Анонимен

преди 2 години

Срам за човечеството. Неандерталци руски

57

Анонимен

преди 2 години

Сатрапи руски. ПОЗОР !!!

56

Анонимен

преди 2 години

А пък в Русия защото имат газ дават 13 пенсия за пенсионерите, 6 години платено майчинство, прираст на населението... Защото си избират управник дето е руснак а не краваршингтонски еничари! Но всичко това е в една паралелна вселена, в настоящата всичко е мизерно, кално и немито!

55

Анонимен

преди 2 години

Старата манджа изстина и трябваше да я претоплим.

54

Анонимен

преди 2 години

Как да вярвам на хора ,на които дадохме подслон,отделяме от мизерния си залък,а те наглеят дори ни бият?

53

Неутралитет

преди 2 години

Глупави сънародници не виждате ли,че умишленно ни въвеждат във война за да станем изкупителна жертва като украйнският народ!Защо мислите,че троловете така яростно нападат всеки желаещ мир и неутралитет като го обиждат на копейкин и ***!

52

Анонимен

преди 2 години

Руснаците ще си платят много скъпо за тези зверства, няма да им се размине. Целият свят вижда какви изверги са. А също така и изверги са всички които у нас ги подкрепят.

51

хей, копейки...

преди 2 години

Не ме интересуват папуаси, араби, африканци и прочее ***, панимаеш?? Грижа ме е първо за нашите деца! За разлика от руzzнаците които не могат да опазят и своите...

50

Хей атомен янки

преди 2 години

До хей, копейки...А за децата в япония,сирия,либия,ирак,иран,афганистан,юар,виетнам,камбоджа,целия африкански,азиатски,латиноамерикански континент,индианци,!Янки любовчия ръцете ти са изцапани със кръвта и нещастието на 80 процента от света за да могат дебелите и обратните да се развъждат без да се напъват!Аман от империи!

49

Анонимен

преди 2 години

Русия нападна България не с ракети, а с интернет ***.

48

Спасяване по руски

преди 2 години

'' Буча тъжи за най-малките си жертви '' .......................... така наречените 'спасени' от Азов ... биват НАСИЛА закарани в далечния изток на Русия, където биват оставени в собственост на местни бизнесмени ... частна собственост, роби. Ако кажат, че искат да отидат на запад или дори просто в западна Украйна - бой ...

47

Аршина е друг

преди 2 години

Тези дни Турция нападна Ирак. Защо не се набляга на новините, че Турция е нападнала Ирак и в момента там се води същата война, като в Украйна, там също в момента има бомбандировки и навлизане на войски, също умират мъже, жени деца. Децата там също имат сълзи! Защо това не е тема на журналистите?! Защо само за Украйна пишат и за оръжие призовават? Кюрдите нямат ли нужда и те от оръжие да защитят териториите си и семействата им? Защо никой нищо не ни вменява че Турция е агресор? Защо няма санкции за Турция?

46

До Гост

преди 2 години

На това може да повярват дори руснаци, но не и наште русофили !