14

Анонимен

преди 2 години

Много им бърка в очите Гешев! Що ли? Щото има топки и вкара всички криминогени по арестите ,а на политиците това не им харесва,защото те се хранят от тия криминално проявени ***!Жалка работа,а тая министърка на правосъдието е най жалка!

13

Ken

преди 2 години

По време на протестите ни обещаваха, че след като махнат Бойко ще заживеем. Не се получи точно така. Даже май хората започнаха да съжаляват за онова време.Баси, не се ли замисляте, че след махането на Гешев, може да стане същото ?

12

Схемата се повтаря

преди 2 години

Като се ycepaт до ушите от управляващата коалиция и почват да чепкат старите теми. Това с Гешев вече е смешно! От 2 месеца едвам плащам заплати на работниците, тоя месец нямам 1 пусната фактура. Смятам да заривам огъня заради шибaнaтa инфлация и галопиращите цени, тез лyдитe Гешев та Гешев. Как уволнението му ще спря инфлацията, ще свали тока и горивата? Как като ми вдигат данъците, а нямам работа и приходи ще си взимат заплатите да ги даряват на Украйна?

11

?

преди 2 години

Ако ВСС не освободят Гешев, поне ще демонстрират Ясно КЪДЕ Е ПРОБЛЕМА!Очаквам да трябва да се освободим от ВСС преди да очакваме промяна.

10

Анонимен

преди 2 години

Без съдебна реформа виждаме резултатите, България изчезва а курупцията процъфтява. Оставка на Гешев и целия ВСС.

9

Анонимен

преди 2 години

Гешев да се допита до своята съвест, която. .. ако не е угаснала сам ще си подаде оставката.

8

Анонимен

преди 2 години

Тоя убавец ме заслепи на тая снимка! Трябва да го гледам с тъмни очила.

7

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

у нас няма правосъдие а корупция

6

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

абе МАЙ съм много ПРОСТО

5

Анонимен

преди 2 години

Ясно е че мафиотската структура ВСС няма за цел да освобождава Каскета, а само ще менкат въпроса, ще отлагат, ще протакат и т. н, докато нещата отшумят

4

ГЕШЕВ Е МНОГО ЛОШ!

преди 2 години

Гешев трябва незабавно до бъде изхвърлен от Прокуратурата, защото той разкри всичките руски шпиони в Президентството, напълнили кабинетите си с класифицирана информация, предназначена за Кремъл. Така ни излага пред Брюксел...

3

ПОЖЕЛАНИЕ

преди 2 години

Затвор до живот. Всичко друго ще му е награда.

2

В Перник убиват

преди 2 години

В България се изтезават хора от милиции близки до Борисов! Тотален позор за институциите и Гешев! Да живее Румен Николов-Пашата и бандите му нали така!

1

Асан

преди 2 години

Не ми крещете бе у Симитли съм шЪ мЪ рeндоcват :)))