120

123

преди 2 години

Абсолютно вярно! А киро простото да вземе мерки срещу инфлацията или да подава оставка!

119

Да се даде

преди 2 години

Напротив повечето българи са ДА се изпрати оръжие срещу Путилер!

118

Анонимен

преди 2 години

Това внушение не е вярно повечето са за даването

117

Анонимен

преди 2 години

Доста манипулативно са представени данните, а всъщност трябва да се каже, че ЕДВА 14% ПОДКРЕПЯТ ИЗПРАЩАНЕТО НА ОРЪЖИЕ В УКРАЙНА! Тогава лъсва истината, как и дали въобще живеем в демокрация и чия воля представлява Народното събрание в България!

116

до 146

преди 2 години

виждаме кои пишат - всякакви! всички заинтересовани от конфликта пишат, но малко разбират същината на проблема. С още оръжия няма да се реши проблема. Путин има цели и ги постига, но в целите му не влиза нападение на натовски държави (освен ако не бъде принуден от фащ), както стана и с Украйна (въпреки че Украйна не е в нато).

115

Човек от народа

преди 2 години

Гледайте добре, кои пишат тук в работно време в началото на деня. Путинистите бездарни, които или не работят или са клати**рци. Нормалните трудещи се хора не се занимават с глупости по това време, и аз случайно пиша по това време, докато чакам един колега, обикновено след работно време пиша. А голямата част от нормалните хора са за предоставяне на всякаква подкрепа за Украйна и дано не допуснем зомбираните да надделеят, защото не се ли спре Путин, маки ни жални!

114

до 166

преди 2 години

безродник означава да не зачиташ рода си! а ние нямаме род с американците в общия случай! не знам за какви *** пишеш!

113

до 166

преди 2 години

хахахха :D я ми кажи чисто генетично колко общо имаме с американците и колко общо имаме с руснаците и украинците?? май не знаеш кой те е раждал и кои са дедите ти. тук е България и имаме много общо със съседските си народи. били сме се с тях, женили сме се с тях и сме малко или много омешани, но кажи ми колко от българите имат общо с америка в генетичен аспект???

112

aaa

преди 2 години

русофила бил безродник и мационален предател, а джендеро-либераста бил патриот милеещ за България хахахаха

111

Щом е така

преди 2 години

Ми, хайде, направете референдум кого да подкрепим: украйна или русия. Кого да изгоним: Митрофанова или Херо Мустафа. И искаме ли украинските туристи тук. Какво ви е страх?

110

Анонимен

преди 2 години

Ами българите останахме една от малкото мислещи нации. Кой Idiоt би тръгнал да спира война чрез въоръжаване? Чудесно помагат на украинския народ - като удължават агонията и жертвите. Хитро, хитро.

109

Анонимен

преди 2 години

ние ако ги оставим до местните избори ще е тотал щета както харчат и няма в нк наказание един политик няма в затвора. Крадецът се гони и хваща веднага на момента, какво значи да оставиш крадец до местните избори

108

до 150

преди 2 години

По-вероятно е била украинка :D

107

дедо Ташунко

преди 2 години

КОНСТАНТИНОВ, номер 159 е казал всичко. Няма лъжи в това, което е казал. Не бива да се налива масло в огъня, защото ще пламне световен пожар, при който всички малки държави ще бъдат заличени от картата. Няма по-страшно зло от войната!

106

Спас

преди 2 години

Повечето българи са *** парчета, така че това не е аргумент!

105

Саломон Паси

преди 2 години

Аз Иво Инджев и всички от Атлантическия клуб сме повече от българите !

104

Анонимен

преди 2 години

НЕ искат, ама кой ги пита хората Ама то ще дойдат и нови избори и тогава ще видят.

103

Анонимен

преди 2 години

Не "не искали", а категарично "не искаТ".

102

Gogo

преди 2 години

Време е народът ни да спре войнолюбците по всякакъв начин! Тези, които искат да ни въвлекат в конфликта като предоставим оръжия на украйна не са българи! Герб, пп, дб и итн се разкриха като национални предатели и по казуса украйна и с увъртанията си за рсм! Тези мекерета трябва незабавно да бъдат спрени, махнати от властта и наказани, с всякакви средства!!! Родината ни се залага на карта за чужди интереси! Войната е на прага ни и тези в правителстеото и парламента са от една партия-Предателската

101

Самоа

преди 2 години

До143 значи Русия няма право да защити свободно мислещи хора които не искат да бъдат украинци и искат да се отцепят от тях и в продължение на осем години те ги избиват и Русия да остане без никакво участие осем години ги траеха опитваха се осем години да се разберат по мирен начин