15

Пешо

преди 2 години

Само се канят ,нищо няма да сторят.

14

Анонимен

преди 2 години

Плачещи милиардери по телевизията за държавни помощи. Фалирайте, както фалирахте държавните предприятия. Ще дойдат други.

13

Шарлатани

преди 2 години

Защо само бизнесът? Битовите потребители на газ също сме потърпевши. Аз също съм готов за протест, и не само заради цената на газа, но и на олиото, хляба, млечните и месните продукти и т.н. , заради галопиращата инфлация, която според Кокорчо е едноцифрена, ама джобът показва друго. Готов съм да протестирам и заради лъжите на Просто киро и дъвката, която си прави със законите.

12

Анонимен

преди 2 години

До 14 Нищо няма да изчисти. Всички ще вдигнат цените и щеш не щеш ще им купуваш скъпите стоки.

11

Анонимен

преди 2 години

Пак руска газ, но на европейски цени. Посредниците и те трябва да ядат.Това са Харвардския хватки.

10

Анонимен

преди 2 години

Кризата ще изчисти несъстоятелния бизнес и пишман бизнесмените, тия дето все искат от държавата. Изобщо няма да ги жалим - ресторантьори, хотелиери, търгаши на стоки, които не са от първа необходимост. Един голям немски икономист е написал велика книга през 30-те години на миналия век - "Кризи и цикли". Който не е разбрал, че в този кръг се движи икономиката по-добре да не се занимава с бизнес. Криза е, има война недалеч, ще има и страдания.

9

Руска поговорка

преди 2 години

Не имей 100 друзей, а имей 100 рублей!

8

Путин

преди 2 години

Газа пада ако кабинета е БКП. праща оръжие на Русия и бг излезне от НАТО и ЕС. В противен случа газ от ЕС и НАТО на други цени.

7

Пумио

преди 2 години

Сега няма да могат да си правят схемичките с руските мафиоти и за това реват, ще видите че пак ще реват дори да купуваме по-евтин газ.

6

Ученика

преди 2 години

Това същия бизнес ли е дето осигурява на минималната работна заплата и не плаща извънредния труд коректно...Началника гледа...

5

Гено

преди 2 години

Протестирайте пред руското посолство.

4

Киро Канадски

преди 2 години

Алооо,какво протестирате бе? Кокорчев нали ви каза,че цената няма да се повиши ?

3

Анонимен

преди 2 години

Трябваше назначените бизнесмени да излезнат днес заедно с онези с тъпаните и гайдите да протестуирват за неутралитет и плащане в рубли. После ще трябва и да продават в рубли ама тогава ще му мислят. Долна работа.

2

Ужас

преди 2 години

Руски агенти.

1

смех

преди 2 години

Що бе, Киро каза, че не искате газ от Русия. Сега ще получите пак руска, но с нашата комисионна.