143

-_-

преди 2 години

русофили защо не казBaTe истината че шофьорът на камиона които се блъсна в колата на преZидента вчера e български патриот , защото президентът работи за руските интереZи

142

Анонимен

преди 2 години

Долу войната и не на изпращането на оръжия! България иска мир!

141

Антипротестант

преди 2 години

Що някои викат вън НАТО и ЕС от България??? Те не са в България, а България е в НАТО и ЕС. Начи правилно е да викаме "ВЪН БЪЛГАРИЯ ОТ НАТО И ЕС"! Не звучи красиво и хайдушки, но поне е правилно.

140

Анонимен

преди 2 години

Интересно ми е ако такъв конфликт се случи при нас, тези "хубавци" каква песен ще запеят неутралитетна !?

139

Анонимен

преди 2 години

Против войната сте били...ами тогав напишете на голям плакат MAKE LOVE, NOT WAR и го зснесете пред руското посолство, та дано Путин се трогне и да спре войната, все пак той я разпали! Такава любов ще настане...Защо българите не скандират пред руското посолство - Спрете войната? Нещо ще ги смъмрят ли, страх ли ги е ...За една посланичка питам.

138

Анонимен

преди 2 години

Какъв неутралитет хора, вие знаете ли значението на думата неутралитет?! Това значи някой го нападат на улицата пред очите ви, убиват го, а вие стоите отстрани, снимате с телефон и казвате: аз съм неутрален. Прекрасно. Тези с плакатите обаче не са неутрални, те подкрепят Русия. А това "Make love, not war" е направо цинично, на фона на случващото се в Украйна!

137

Анонимен

преди 2 години

Инициаторите на намеса в конфликта нека (про)дават каквото искат, ако ще и дупятa си. Ние сме малка страна и нашата роля е нищожна, да не кажа никаква. Със-, без нас, нищо не се променя.

136

Анонимен

преди 2 години

Ако гласуват оръжия за Украинските фашаги, това ще е краят на скалъпеното Правителство

135

Анонимен

преди 2 години

Ау дясното столичното и градско са обидени и огорчени, че някакви провинциали им стъпили на жълтите павета. Ехо, умнокрасивите, София не е България! И извън София живеят хора и то много по-свестни от вас! А на бас че ще ви го покажем на изборите.

134

Анонимен

преди 2 години

Ето това са истинските българи, а не ония украинци дето ни ги събирахте на предишните ви "митинги". Не на войната! Не на оръжията!

133

Анонимен

преди 2 години

Идад като Овци, бегат като Овци ... Що е то ? Овци!Чувам имало гайди и тъпани...явно не са същите дето стачкуваха срещи Борисов и Гешев. Тогава нямаше такава културно развлекателна програма.

132

do 146

преди 2 години

Много моля, автобусите с протестъри бяха 7, но масово протестърите отидоха да ядат дюнери и из моловете, въпреки че Копейкин беше обещал кренвирши и хляб. Лоша организация и вместо 200 бяха 50 на протеста.

131

Владо

преди 2 години

Два автибуса селяни.

130

Анонимен

преди 2 години

Как така защо ни е страх? Кирчо и Кокорчо ще ни убият, ако открито подкрепяме СССР. Не виждате ли, че е война? Или ние, или Кирчо, Кокорчо иФатмака. Тези приказки, където ви ги разправят за Свободата на словото и европейския хуманизъм са нацистка лъжа. Живеете в нацистки концлагер.

129

?

преди 2 години

Защо на нито една снимка не показахте руските знамена на българския "протест за неутралитет" ?

128

И в Украйна

преди 2 години

Шестваха за мир , а тя каква стана.Путин е новия Хитлер

127

Анонимен

преди 2 години

Мир ще има тогава и само тогава, когато всички цивилизовани държави изпратят оръжие в Украйна и Русия тотално се откаже. Не виждате ли какво става? Русия губи войната, става за смях. Въпреки всякакви чеченци наемници, както и сирийски и *** от Вагнер, отново нищо не се случва и путин (с малко "п") ще мобилизира децата от селата.

126

селска кифла

преди 2 години

извинети , протесто още ли го има ?

125

Анонимен

преди 2 години

Малко гротеска се получава. Шепа хора, докарани с автобуси, протестират да не се противопоставим на този, който вдигна цените двойно. На мен не ми пука цената на храната, защото е не повече от 3% от месечния ми приход, барабар със скъпите вносни бири, които купувам и всякакви други лигавщини, ама на тая групичка най-много й пука, защото са най-бедните. Колкото повече Русия я мачка, толкова повече тя подкрепя Русия. Затова и цял живот тази групичка ще са аутсайдери.

124

До Анонимен 136

преди 2 години

Руски папагал