10

Takaва комбинация

преди 1 година

Противогрипната ваксина е от традиционните, съдържа адювант, приложена по време на епидемична ковид вълна, ще увеличи смъртността от К19, дори от Омикрон. Подобни проблеми имаха в Южна Италия, Испания и на американския самолетоносач пролетта на 2020, така стартираха пандемията.Ако си спомняте у нас ген. Мутафчийски и НОЩ спряха ваксинирането с традиционните ваксини през локдауна. Генните ваксини са по-толерантни към заразяването и не предизвикват масово цитокинов щорм.

9

Анонимен

преди 1 година

Стоп на статии с инджекции/спринцовки.Ако не пишем коментари под статията не могат да съберат енгейджмънтс/точки/кредити.Затова препечатват повторно.Хубава инджекция,по-хубава от сутрешната,вижда се цялата.Бойкот!Баста!

8

Роко2

преди 1 година

Тая пирамида не се ли разпадна вече...

7

АНАЛИЗ

преди 1 година

В НЕВАКСИНИРАНА БЪЛГАРИЯ - 650 ДУШИ НОВОЗАРАЗЕНИ, В ДОБРЕ ВАКСАНА ГЪРЦИЯ - 6500 НОВОЗАРЕНИ. ТОЕСТ 10 ХЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ БГ. СЕГА ПИТАМ - НЕ БЕШЕ ЛИ БГ НАРОД НАЙ- МЪДРИЯТ В СВЕТА?! ИМА ЧУДЕСНО ЛЕЧЕНИЕ И БЕЗ ВАКСИНА!!!

6

Хулигана

преди 1 година

Докато плебса си трае ще е така, решението е една здрава тояга и як пердах за всеки във власта, профилактично

5

ваксината

преди 1 година

Бустер докато дим започне от ушите да излиза, а отзад огън.Юруш на бустера.

4

Анонимен

преди 1 година

навапцаните гърци за днес имат 20 пъти повече заразени от нас и 11 пъти повече починали, както казваше смахнатият професор математик - проста математика

3

Анонимен

преди 1 година

Я пак се повтаряте. Не ви харесаха явно коментарите под първата

2

ехооо

преди 1 година

днес тази статия я публикувате за втори път :)

1

Анонимен

преди 1 година

Каракачанските зомбита да се редят на опашката.