37

Каракольо

преди 2 години

Чакайте,чакайте

36

коко

преди 2 години

айде нов путин се извъди

35

-_-

преди 2 години

Тотално вето , След това - анексиране и демакедонизация !

34

Маке

преди 2 години

Единствено решение на ЕС е да стави вето на ветото.

33

Един нормален човек

преди 2 години

Европа вето вето вето вето вето вето за с македония вето да се научат да си изпълняват договора с България да не изопачават историята да не тормозят хората с българско съзнание и т н когато се научат то тогава вето няма да има но както се вижда те не искат а само поставят условия на българия че и НАГЛИ НАГЛИ какъв ЕС за такива ВЕТО вето вето вето вето вето вето вето вето

32

Българка

преди 2 години

Не българия ви е виновна не брюксел вие от с македония сами сте си виновни за европейското ви членство вие *** ли сте че продължавате да лъжете целия свят и да обвинявате българия стига сте крадели историята ни да вие не сте като нас българите защото българите са почтен народ а вие само лъжете и изопачаване всичко пък и най елементарното НАГЛИ СТЕ НАГЛИ оревахте целия свят няма у вас нищо което да прилича на нормалното крадливи и НАГЛИ какво искате целия свят ли да ви падне на колене е

31

Анонимен

преди 2 години

Защо не си изтеглите апликацията и не спрете да ни досаждате? Пуснете Албания да продължи сама и се върнете в изолация.

30

татар-сеирджия

преди 2 години

Еее македонци.Гърците казват, че сте гърци.Сърбите казват, че сте сърби.Българите казват, че сте българи.А албанците казват, че не ги интересува какви сте защото накрая ще станете албанци.УЧЕТЕ АЛБАНСКИ ЕЗИК!РСМ е на практика почти превзета от албанците територия и е въпрос на малко време за да се превърне в Северно Косово.В РСМ отдавна минаретата са повече от тези в Албания ,а след като допуснахте втори официален език албански,се сещаме какво ви чака! А и то си е напълно заслужено!

29

проф.БожидарДимитров

преди 2 години

Представителят на България от трибуната на ООН: Мога ли да започна отдалече? Може само че кратко. Когато българския цар Самуил с цялата войска се върна в Охрид след битката с византийците край Скопие през 1004 г.ние си свалихме дрехите и се хвърлихме във водата за да отмием натрупалия се прах от дългия поход. Когато излязохме от водата видяхме че македонците са ни свили дрехи!Скача представителят на Македония:Протестирам! Нас тогава изобщо ни е нямало там!Благодаря ето това исках да чуя!

28

Ванче Михайлов

преди 2 години

до Анонимен -32......."Со кротце, со благо и со малко кютек."Вечно вето за юголюбовниците!

27

български избирател

преди 2 години

Всичко ще си дойде на мястото, но трябва време и натиск. В РСМ много добре знаят какво се очаква от тях. Когато престанат да пишат в учебниците си че българите са татари и фашисти и престанат да крадат от общата ни история тогава могат да очакват от нас подкрепа за ЕС. Не може хора, които преживе са казвали и са писали че са българи те след смъртта им да ги наричат македонци защото така им изнася. А в комисията отказват да подписват документи, които са на "официалните езици на двете страни".

26

Анонимен

преди 2 години

До Ванче МихайловНие не сме "славяни" определено, това е измислено от немкинята Екатерина през 18 век, ама не сме и агресори :))) България никога не си е сменяла името, да се замислят макетата над това :))) Сърбежите ако са им на присърце, да ходят там и да не ни занимават с глупостите си :))))

25

ха-ха-хи

преди 2 години

Звездите/или ПОЛУМЕСЕЦА/ му говорят на Османи...ВЕТОТО ПРОДЪЛЖАВА!!!!

24

Радев към Османи

преди 2 години

Удивих се, че Скопие ПОСТАВЯ все по-къси срокове на България! И пак - Скопие ПОСТАВЯ ултиматуми... на България! Не е възможна по-голяма степен на наглост и безочие!А БЕ Я ЪРььь У ЛЕВО !!!! ВЕТОТО ПРОДЪЛЖАВА!!!

23

От бореца

преди 2 години

Бунак сосмани - древни антички мАкидон, правнук на Филип ll хасани.!.

22

Ванче Михайлов

преди 2 години

Кражба на история и култура,език на омразата,горене на български нац. знамена, незачитане на подписания договор между РСМ и БЪЛГАРИЯ,квалификацията,че РБ е фашистка страна,а българите необразовани и диви татарски племена-това са само част от причините да не се дава право на РСМ за начало на преговори за членство в ЕС.Де факто,според тях,ние сме врагове и членството им в ЕС е недопустимо.То може да стане факт само,когато всичко гореизложено трайно и необратимо се промени.ВЕТОТО ПРОДЪЛЖАВА!!!!

21

мдаааа..

преди 2 години

Май трябва България да предложи да се разделят Македония и Албания в преговорния процес. Има шанс това да вразуми малко северомакедонците.Ако ли не , остават си там, а Албанците влизат в ЕС.

20

наблюдател от ООН

преди 2 години

РСМ няма много време да се мотка. Ако Албания влезе преди нея,след това и тя може да поставя условия за влизане на античните Скопски историчари в Еуропската уния.

19

български избирател

преди 2 години

РСМ и Албания вървят в пакет,но това не е справедливо и не е продуктивно.ЕС да започне да преговаря с Албания и толкова. Защо Албания да плаща сметката на едни хора,които удивиха света с невероятни и извънмерни лъжи и фалшификации? Зер ЕС не си спомня "античното минало" на Скопие?Как да им имаш доверие на тези хора,които най-сериозно твърдяха,че Ал. Македонски им е бил баща?Как да не се усъмниш в менталното здраве на нацията???

18

уфььь-пак ултиматуми

преди 2 години

Абе,докога ще ни занимавате с тези психопати от Скопския Дисниленд?Да си се затворят в резервата и да не ни занимават с глупости.ВЕТО и да пасат...Учудващо е, как не са поискали до сега излаз на Църно море?