25

Anonimens7

преди 2 години

Това съм аз! Люклер! :)))

24

Анонимен

преди 2 години

Те така могат да си приказват още пет години.

23

Анализатор

преди 2 години

Понеже Макрон е доказан геронтофиил съм склонен да го пуснем да изплющи Путяя у гъъзо и да се приключва с тая тъъпа война.

22

Анонимен

преди 2 години

Днес диверсанти са се опитали да влезнат в добре охраняваната биолаборатория в Мариупол, но са били отбити. Върнали са се да търсят нещо забравено!

21

Анонимен

преди 2 години

България мрази ЕС и НАТО. Не желаем робство.

20

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Русия мрази България!

19

Дарвин

преди 2 години

В Русия робството (-крепостничеството-човека е собственост на месния феодал - стока) пада едва през 1861г .,а 50%нот населението са били крепостници. Тогава и Алекасдър получава прозвището Освободител. ...

18

Анонимен

преди 2 години

МАКРОН НАКЛЕЦА ПУТИН

17

Гаро Мафиян

преди 2 години

Русия най-голямата и богата на ресурси страна,а 1/3 от населението се мъчи да живее с под 3$ на ден ....

16

Анонимен

преди 2 години

Гледам че тук в България все още има хора който си живеят във времената на СССР.А не са разбрали че Русия няма нищо общо с СССР.Вече всичко е пари,влияние,икономика и борба за надмощие!Войната която води Путин в Украйна е само върхът на айсберга.Фактически Путин води води война против целият цивилизован свят.

15

К1Д

преди 2 години

Макрон ходи насам натам Москва а,у връща се преговаря резултата- война,аре мерси Макроне и си гледай Францията ,е там Льо пен едва не взе лазта с подкрепата на Путин -доказана с факти ...

14

Анонимен

преди 2 години

За нас от значение са САЩ и Германия, нема значение какво ще каже франсето :))) Ние не се страхуваме от никой, просто искаме да сме в голямата игра и да не се притесняваме :) Макрон прави грешка, щото с агресор не се преговаря, това за тех значи слабост :)))

13

Черния адам

преди 2 години

Кирил Петков ти не можеш да ме накараш да мразя русия. Но можеш да ме накараш да мразя теб

12

Анонимен

преди 2 години

Незнам какво са си говорили и не ме брига. Само знам и съм убеден че ще има глад студ и гробища. Добре че преди 25 години си купих къща с 5 декара двор. Завъдих крави прасета кокошки отглеждам зеленчуци и плодове. Сега като гледам цените в магазините тръпки ме побиват. Представям си да съм на една заплата с две деца как ще ги храня и обличам. Нямам нинакъв шанс за оцеляване. Най много да заборчея към някоя банка и да оставя на децата да плащат. Добре че Бог ме опази от тази участ.

11

БАНко

преди 2 години

МАКРОНЕ , ПАК ЛИ ТИ ОТКАЗА ЗА СПАСЯВАНЕ НА НАТОВСКИТЕ ПОДЗЕМНИ ГЕНЕРАЛИ ???

10

аZ-ът

преди 2 години

Цялото либерално пасквилче в два реда ... Макрон се обади на Путин : "Вова, ний май се наиграхме, вий сте свикнали на глад, ама ние не сме. Не я мислихме ние така, кажи кво да правим? " . Путин отговори "ми що не пробвате да си еб ... мaйkaтa."

9

Никой

преди 2 години

Макарона търси вариант да спаси френския легион от Азов

8

Опааа...

преди 2 години

Рашките вчера хванаха канадец-генерал от НАТО с френски произход в Азовстал -ръководил американската биолаборатория в Мариупол и Микрон веднага започна пазарлъци за неговото помилване и предаване на Запада....Очаквайте интересни разкрития за американските биолаборатории в Украйна !!!!!!

7

Анонимен

преди 2 години

Как се води разговор между мъж и gei? Било е интересно.

6

един

преди 2 години

Ах, каква руска зима очаква Европа. И африкански глад.