9

до 6

преди 2 години

Баце, върти геврека на баничарката и не се изказвай по непонятни за теб теми.

8

до 6

преди 2 години

Мълчи, бе злобар. Ама в Левски половината са млади българи под 20 и развиват футбола у нас. Не разни осморязрядни наемници турски в Лудогорец, които не пускат един българин да играе. Е, да- по едно време БФС пусна правило за задължителен титуляр българин под 23 и Лудогорец пусна едно момче, което уж се контузи на третата минута на мача с Левски преди години. Лудогорец е враг на българския футбол. Левски и Славия, например, доста го развиват.

7

Крети

преди 2 години

И 100 стотинки са много

6

Анонимен

преди 2 години

Пари да ми дават няма да отида да гледам тази пародия на футбола.

5

Анонимен

преди 2 години

Абе 3-ти, ти освен Лефски, гледал ли си как играха Лудогорец.... Млади момчета, 5-6 човека са с доста ясно изразен тен. Нещо за чудото на запорираните сметки от НАП да добавиш

4

до 2

преди 2 години

За кое ще теглиш бърз кредит? Фенове има всякакви. От програмисти до склададжии, като в София последните изкарват по 3к месечно. Достатъчно да идат на всеки мач.

3

до 1

преди 2 години

Недей с толкова хейт. Последните мачове на Левски не си гледал и не знаеш какво чудо се случва там. Категорично надиграха на 2 пъти Лудогорец с млади момчета и страхотен футбол. България обича Левски. Малки, големи, бедни, богати. Неслучайно билетите свършиха за 30 минути.

2

Анонимен

преди 2 години

Ще тегля бърз кредит, но съм там.Така правят феновете.

1

Светозар

преди 2 години

Не аз трябва да дам 200 лева. Те трябва, да ми дадат 200 лева, за да отида, да ги гледам.