124

Анонимен

преди 1 година

До Краси краси не знаеш руската душа ние руснаците саме патриоти обичаме г-н путин които много направи за русия тои искара русия от дъното на виско равнище ти си гледаи своята страа че потъвате не можете да излезете на повръхноста с вашият кирил петков и останалите Български политици ***

123

Анонимен

преди 2 години

тука троловете лъжат , първо нацистите му дават такива права на Бандера , че прави погромите в львов , убива наред евреи , поляци , руснаци , та те въвеждат самите нацисти малко ред и го затварят

122

Анонимен

преди 2 години

ами по италианската телевизия , вижте митинга от 25.04 , подкрепа на украйна , украински знамена , надписи на азов и знамена и еврейски знамена те го организират , добре че италианците веднага по дефилирането им организират контрамитинг, италианците са възмутени от евеите

121

Максим

преди 2 години

Ако някой не е слушал *** интервю на коня Лавров - да го светна: той се опита да внуши, че еврейският произход е предпоставка за фашистски наклонности. Тъй като цялата кремълска пропаганда се основава на безумни твърдения, то колкото повече време минава - толкова повече се заплитат като Лавров в кълчища.

120

Краси

преди 2 години

Поредното ос-ране на Русия. Следващата стъпка е всеобщата мобилизация, която ще доведе до революция. И тогава - бай бай Пу Тин.

119

Анонимен

преди 2 години

#СЛАВА РОССИЯ!

118

msm

преди 2 години

Наглост и цинизъм. Този руССки фашист Лавров няма право да говори пред никой и никога повече. Войската им разруши мирни градове, тормози и избива населението на суверенна държава, а този Гьобелс на руССия се държи нагло и цинично, както впрочем всички забогатели първенюта на гърба на руския народ и природа! Дано да доживеем за да видим и празнуваме разрушаването на идиотската им и човекомразеща империя.

117

Всъщност

преди 2 години

...войната е за газовото лидерство - русия срещу течния газ на сащ! Евтино срещу скъпо, но за " нашите" хора! Това е. А Зеленски се оказа твърде зелен и сащ го изиграха. Сега народът му ще плати най- високата цена! Трябваше да гледа какво прави Орбан. Нечестността във взаимоотношенията между малки и Големи не е само от страна на русия, но и от сащ! Европа също ще плати доооста и не само като цена на газа!

116

Обективно

преди 2 години

ТОВА ЧЕ ХИТЛЕР ИМА ЕВРЕЙСКИ ДЖИНС Е ВЪЗМОЖНО ДА Е ВЯРНО, ТЪЙ КОТО НЕГОВИЯТ ДЯДО АЛОИС Е НЕЗАКОНОРОДЕН И СЕ СЧИТА, ЧЕ НЕГОВ ИСТИНСКИ БАЩА Е БОГАТ ЕВРЕИН, ПРИ КОГОТО Е РАБОТИЛА МАЙКАТА. ТАКА Е ВЪЗМОЖНО ИСТИНСКИЯТ ДЯДО НА АДОЛФ ДА Е ЕВРЕИН. НЕ СА САМО СПЕКУЛАЦИИ.

115

Ами..

преди 2 години

Не малко от генералите на Хитлер са били именно ЕВРЕИ. Факт, който може да провери всеки.

114

Евала

преди 2 години

Това арменче Лавров казал ли е досега нещо вярно? Само лъжи!Всичко, казано от Кремъл е лъжа. Лошото е, че у нас е фрашкано с техни рупори. Разни "славяни", "православни" и други хай.вани, всякакви проруски предатели, ру.бладжийчета и обикновени бл.яди, дето го правели без пари.

113

Анонимен

преди 2 години

скоро след като разчистят уккраина братята руси ще доидат да разчистят и нашите фашисти ако не са избягали в америка

112

славянин

преди 2 години

Нация която се счита за ''богоизбрана'', а всички останали за гои, каква е!? Елементарвно е каква е! В нета има извадки от Талмуда, чукнете в коя да е търсачка и вигжте какво проповядват те!

111

Ти си от 80%

преди 2 години

До Мда Степан Бандера от 1941г. до 1944г. е бил в нацистки концлагер. Русороб нещастен.

110

Анонимен

преди 2 години

И какво като $еленски е с еврейски произход. Неонацитите от десен сектор, полка азов и не помня името на третите дойдоха на власт 2014 много преди $еленски и бяха масово използвани техни паравоенни отделения от потрошенко в Одеса и на изток в луганск и донецк. Сега удобно се крият за еврейския произход на куклата прецедент....Грешка ли е войната, грешка е, но тази неонацистка провокация наред с натиска да вкарат Украйна в нато еми и аз да съм на мястото на Путин и аз ше действам така...

109

Не се гнусят

преди 2 години

Нацистите в началото много се дуят с арийската раса....,нооо... въобще не се гнусят да ползват славяни - словаци,хървати,българи. Особено фрапиращи са 14-та SS дивизия Галичина съставена от западни украинци-униати,РОА на ген. Власов,както и мюсюлманските предимно дивизии SS Ханджар и SS Принц Ойген. Полковете и батальоните от колаборанти - унтерменшъни пък са десетки.

108

Гош

преди 2 години

Абе ей, *** грозен, никой не ви понася вас колхозниците! Даже и Китай който се пише приятелски настроен и Китай ще ви го тури при пръв удобен случай.

107

?

преди 2 години

Сега се замидлих, Лавров сигурно иска да анихилира не само Украина (заради "ономен")

106

Това

преди 2 години

Заради Сатанишев е евреин, "Хитлер " е евреин:Лавров: Длъжни сте да поздравявате ... дори и европeидния Furer, като пристига с еврейски антураж, явно с:- Heil ***?А пък той зеленски не е евреин а програмсит, ама не много успешенИма ефин мслък проблем, нали сме в ветеринарна икономика (зарсди who), най-много да го поздравим като *** от друго племе, с камъни и дърве!!! Това с евгениката и нацизма и новите максими на who?!, не става иначе

105

Мммм дааа

преди 2 години

До цитат уошингтънпост Само във Вермахта се бият 150 000 т.н. мишлинг,т.е. хора с един родител или баби или дядовци евреи. Най известните са Райнхард Хайдрех, шеф на RSHA,фелдмаршал Ерхард Милч,полк. Уолтър Холандър.... Маркс,Ленин и Троцки също имат критики към еврейството.