6

Ем

преди 2 години

До bar Ти не може да си турчин. Пишеш на чист български и то много по-грамотно от 90% от "неетническите" българи.

5

Анонимен

преди 2 години

Сектора няма да се възстанови след пандемията щото света вече е друг. Шоубизнеса вече е в интернет . Тва дет му викат ,,културата,, за да ни ограбват вече е война . Например има един ла.мер дет се опитва да прави ,,комеди клуб,, Ама оригинала е руски и е много по добър има десетки милиони гледания и се само издържа. Тоест ,,културата,, на по малките народи ще бъде погълната от по големите заради принципите на Ютуб . Много ясно че предпочитам руския комеди клуб а не българските кражби на идеи :)

4

Lina

преди 2 години

За да се разведат до 2г.

3

До 1

преди 2 години

За турците от село като себе си ли пишеш ? Където сватбите са на стадиона, къра или в читалището и всички в околията идват на по кебапче и кюфте на пластмасови чинии. Аз съм ходил на турска сватба в града и макс 100 човека като българската е. Чувал съм и за селски турски и са както съм ги описал.

2

Това ли призова?

преди 2 години

"Трябва да гледаме напред, защото животът продължава...ами човек предполага-Господ разполага...

1

bar

преди 2 години

Турските сватби все още са големи. На сестра ми сватбата имаше над 700 човек. Много богата трапеза, изключително красива и много заможна! Много хора мислят, че турците са бедни, но не, истината е, че ние турците живеем по - добре от вас, етническите българи!!!