51

лъжи

преди 1 година

Крадеца вика дръжте крадеца...Някой станаха милионери на гърба на Руският фейк ... тe трябва да искаT процент...Пак лъжи , никакъв "Руски врус" няма откраднати са парите ... оставка!!!

50

Анонимен

преди 1 година

Доскоро виждах повиквателни от пощата на таблото във входа. Какво стана, нямате ми телефона - хубаво, пратете ми бележка или най-добре аз да дойда и да търсиме заедно

49

Анонимен

преди 1 година

А дали няма нещо общо с факта, че единият ви министър е шеф на доста голяма спедиторска компания, която с кеф би прилапала де що има като пратки на Български мощи?

48

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 49 Декларации в НАП не се ли подават по интернет? Какво общо имат БП?

47

Анонимен

преди 1 година

До Anonymous, естественно че трябва да понесе отговорност, неможе по време на данъчната кампания пощите въобще да не работят, и не виждам поради каква причина беше невъзможно изпращането на препоръчани писма, едно време въобще нямаше компютри и пак си се пращаха писма, а сега защо неможе? как така преди 140 години когато е създадена пощата е можело това да се прави и без компютри, а сега неможе, хората които живеят в населени места без офиси на НАП как да си подадът декларациите?

46

657

преди 1 година

Нали това искахте? на кого се сърдите? Продължаваме промяната!!!

45

Анонимен

преди 1 година

Пощите са отживелица, КРАДАТ ПРАТКИ!!!

44

реалист

преди 1 година

ЕКОНТ ще поеме всичко.А Бойко беше лош и корумпиран???

43

Бай Иван

преди 1 година

Само с оставки не става. Ако открадна няколко млн. ще ми е през чурката дали ще ме уволнят.

42

Анонимен

преди 1 година

И КЕВР е заразена и нищо не работи. Там КОЙ ще махнете?

41

НОВ СВЕТОВЕН РЕД..??

преди 1 година

ЗАКРИВАТ ПОЩИТЕ... ПОСЛЕ ДЪРЖАВИТЕ.......... ЩЕ ХВЪРЧАТ..!!....ВСИЧКИ ПРОДАЖНИЦИ, СВИКАНИ ПОД ЧАДЪРА НА РАДЕВ-..ПП..ДБ..БСП.. ИТН..+. ОЛИГАРСИТЕ

40

Анонимен

преди 1 година

Български пощи умишлено са водени към фалит последните 15 години с цел да се освободи по-голяма пазарна ниша за куриерските фирми. Върха на наглоста обаче неше назначаването на собственика на една от тях за министър.

39

Анонимен

преди 1 година

"Български пощи" е 100% държавно предприятие, което разполага с най-голямата комуникационна мрежа в страната - 2973 станции в повече от 2300 населени места, има 9 хил. служители, а държавното финансиране за дружеството е 80 млн. лв. годишно, обобщи Костадинова.ПРЕДЛАГАМ ЗА ПО-ЛЕСНО ДА СЕ ПРЕХВЪРЛИ КЪМ ЕКОНТ !

38

Anonymous

преди 1 година

@37: искаш да понесе отговорност, че не е оправил за 4 месеца случващото се последните 12 години?

37

Леле,леле

преди 1 година

Калинке, ти нас съвсем за баламурници ни взе. Не че не сме де, след като голяма част гласуваха за вас. Развалихте една готово работа. Заради дядо Еконтий разбутахте пощата и сега се чудите откъде да докарате работата, за да обвините пак някой друг. И в твойта глава май, като на Простотокире има дупки. Нищо не оздравявате, прибрахте от Еконт 300 000 лева и сега вървите по гайдата на дядо Еконтий. Вместо да махт.нете министъра на транспорта и съобщенията, вие тръгнахте по по-дългия път.

36

SWАN

преди 1 година

И след оставката на артиститe - повишение в други постове, за чудесно изиграната роля в циркa за мaймуни. Така се оправят мaймуните - гледат циркa, губят, и после се реваншират с оставки на артистите... а циркa и aртистите са едни и същи, само представленията и ролите са различни :))))))))))))))))))))))))))))))

35

Анонимен

преди 1 година

и как така се случи, че пощите неработят точно по време на кампанията за подаване на данъчни декларации, обратна разсписка с бг пощи е 2 лв. с еконта 12 лв. а сетете се сега, а в много по-малки градове и села нема офиси на НАП, та в тая връзка министъра на транспорта и съобщенията кога ще си подаде оставка?

34

Цирк

преди 1 година

ние не сме вчерашHи... Първо вземаш парите, после казваш че руснаците са го направили.... след товато пощаTa я купуваш евтино.... когато я приватизираT

33

Ефекта на промяната

преди 1 година

Нулева търпимост към корупцията, поста министър на транспорта струва само 200 000 евра. Човека си е платил и сега главния конкурент на Еконт логично фалира !

32

Анонимен

преди 1 година

даааа, нека някои да обяснят как и защо и за колко бяха продадени сградите на пощите, които винаги са в центровете на градовете, в градовете Велико търново, Пловдив, София.......и за каква сума. Че само във Велико Търново новият собственик си покри "разходите4 по покупката на сградата от едногодишния наем, който получава от Виваком, DM и няколко други магазина, открите в нея