91

Вярно е

преди 1 година

Така е - Български пощи ЕАД напълно умишлено се води към фалит. Но това се осъществява точно от кирчо-кокорчо-лореровците, че да може мистър ЕКОНТ, който е и министър на транспорта, сладко-сладко да си лапне пощите и да си ги приватизира за без пари. И пей сърце, както е казал поетът."Демокрацията" е едно много хубаво и приятно нещо - богатите да си ограбват на воля държавата и да стават все по-богати, а бедните да стават все по-бедни и да си д.ухат с кеф супичката.

90

Плановик

преди 1 година

"За Български пощи се загори едва, когато ние заговорихме, че имаме план за тяхното оздравяване." Та така, разбра се че плана е задействан. Време е за разчистване и преподредба.

89

Анонимен

преди 1 година

И те са като предишните управници,навсякъде слагат техни калинки и от това страда българския народ.

88

Анонимен

преди 1 година

Абе тея от скандал на скандал, вече оправиха газа с тяхна фирма сега ще оправят и пощите и пушкалата.

87

истината от ранния н

преди 1 година

с екунтовия мънистър с ястребови изказвания пущите вървят явно към пълен разцвет... сега като се смени управата на пущите направо мънистъра да ги поеме... като добър стопанин не ги направи и развие, нищо че ще вземат пазарни дялове от частното му фирме

86

редовен клиент

преди 1 година

Каквато държавата, такива и пощите. Проблемът е, че през март хакнаха гръцките пощи и нашите, вместо да вземат светкавични мерки направо се сринаха. Да не говорим, че софтуерът, с който работят е муден и странен - примерно аз имам клиентски номер, но всеки път трябва да ми се вписва ръчно и презимето, за да ползвам услуга. Не можело да се запамети, видите ли?! Обществени услуги - връзкарски и партийни хранилки за некомпетентни и вредни хора!

85

идетрибунал

преди 1 година

Малко история.Когато мадритския пияница го курдисаха в МС една от пъвите му задачи бе да се опита да харижеБП на канадци,които щели да я направят по западен образец.Целта бе да заграбят безбройните имоти по цялата страна!Тогава хората не позволиха и те за наказание я водят умушлено към фалит,както и геноцида над народа!БГА падна пръв,БДЖ го последва,наред са БП!ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ПРЕДАТЕЛИ?

84

Хайха

преди 1 година

Тоя Събев за чий ти е, бе Кироу. Това нагло, нахално, некадърно старче ще оправи транспорта и съобщенията ни ли. Май, май с бандата правителствени некадърници ще си кажем скоро бай, бай.

83

Анонимен

преди 1 година

А бе, къде е еконтето? Да не го забравихте на лЕтището у Скопие?

82

Анонимен

преди 1 година

Частни лица и фирми ще загубят пари от това неработене на пощите.Кой ще ги компенсира.Скандално е това е абсурд.Така ли ще оправяте икономиката.

81

Анонимен

преди 1 година

Ако в моята компания дойде мениджър и ми се оправдае за проблемите си с предишния мениджмънт ще го уволня на място, такъв човек е част от проблема не от решението му.Трябват хора, които предлагат решения, а не такива които се оправдават - трябват решение и превенция на такъв проблем в бъдеще в кракострочен и дългосрочен план. Обаче нали Киро и е баджанак на тази дали ще я уволни?

80

Анонимен

преди 1 година

Дори и да са нужни реформи и модернизиране в пощите,защо се прави по този брутален начин.Някой е безапелационно нагъл.

79

Анонимен

преди 1 година

Чичката от еконт иска да лапне доставките на оръжие

78

П.К.

преди 1 година

Този принципал на Български пощи - така нареченото =за ефективно управление=, при встъпването си в длъжност, дал ли е писмени указания на всички ведомства под неговата шапка за големите опастности от подобни действия и конкретни мерки за опазване? Ако това не е направено, всички те, заедно с вицето, да бъдат уволнени, съвместно с ръководството на Български пощи.

77

Митко

преди 1 година

Най-после да се изрине *** на пощите. От пълен монополист в момента са с 2% дял... Мудна система, служители от друга епоха, да не кажа лелки. Явно яко партийни назначения по върховете. Изключително лошо и некомпетентно обслужване. Работното им време съвпада с моето. За каквото и да отида при тях, освен да се ядосвам друго не правя... Закривай и оставяй куриерските фирми да се оправят

76

Анонимен

преди 1 година

Аз нещо не разбрах. Да не би току-що да си признаха, че водят към фалит пощите? Щото не разбирам кой друг ще е виновен освен тези, които ги управляват сега?

75

Геврека

преди 1 година

Днес в пощата в Бургас нито 1 компютър не работеше. Видях пенсионери вътре, които викат "защо ни лъжете, нали беше до края на миналия месец само". Пълна скръб цялото управление.

74

Анонимен

преди 1 година

Сутринта позната е била в централната поща в Пловдив да праща пратка,казали са че нищо не работи и са и дали бланка на Еконт да попълва и да ходи в техен офис,но казали че не могат да гарантират,че ще пристигне.Как така служител на пощата раздава бланки на Еконт.

73

ХХХ До БНТ 75

преди 1 година

Така е ....вируса се казва "Мегас Корупционес" !

72

БНТ

преди 1 година

Пощата беше хакната от модерен вирус,който е проектиран да хаква всички държави без Беларус и Русия....