517

Анонимен

преди 2 години

Доживяхме азовци да малтретират българи и в центъра на София. Така както го правеха 8 години в Донецк и Луганск. Фашистите си остават фашисти.

516

стар комунист

преди 2 години

Като няма риба и раци се ядат! Иначе казано -за да не се пишат истини за операцията на Русия в укрия се налага да се съчиняват лъжи и простотии! Хайде наздраве със селска ракийка!

515

Анонимен

преди 2 години

До сс..Не се опитвай да ги изкараш толкова умни и красиви германците. Най организирано и на държавно ниво са крали всичко злато жито кожа слънчогледово масло най високо качество дървен материал вино картини пари и много.други неща.

514

Анонимен

преди 2 години

Както и да го напишеш коректора ти го размества. Но това е форма на цензура.

513

Анонимен

преди 2 години

До съдомиялнатамашина.В България в селата и малките градове няма канализация а външната тоалетна задължително е до външната врата на къщата. Но българина обича да се присмива просто така. А да се води човек по акъла на Борис Джонсън не ми се вижда далновидно. Войната му спаси поста но за сега.

512

Анонимен

преди 2 години

До съдомиялнатамашинаВ България в селата и малките градове няма канализация а външната тоалетна задължително е до външната врата на къщата. Но българина обича да се присмива просто така. А да се води човек по акъла на Борис Джонсън не ми се вижда далновидно. Войната му спаси поста но за сега.

511

Бааахти

преди 2 години

глупостите...

510

Анонимен

преди 2 години

Другите изнудват целия свят за пари и оръжие. Това е по лошо защото е на държавно ниво, а не на персонално.

509

Анонимен

преди 2 години

До долния това съчинение го пишеш за десети път. Не ти ли е неудобно да лъжеш. Понеже никой не се хвана.

508

Анонимен

преди 2 години

КОЛКО ОТКРАДНА ВАНКА СЪС ТАНКА - пишете тази фраза в нета и гледате видео и снимки от беларуски куриери, как крадливите рашистки войници пращат задигнатото у дома. Имат им данните, имат им адресите, имат списък на откраднатото. В нета има карта на местожителството на *** мародери, има и препратки към профилите им. Всичко се знае.

507

Анонимен

преди 2 години

584 - А ЗАЩО НИКОЙ НЕ КАЗВА ЗА МАРОДЕРИТЕ УКРИ КОИТО ВЪВ ДНР И ЛНР ОТМЪКВАЛИ ВСИЧКО КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ ОТМЪКНЕ. КРАДЛИВА ПА" П.Л. АЧ .УНИЩОЖЕНИЕТО ИМ Е НАЙ ДОБРОТО РЕШЕНИЕ.

506

Анонимен

преди 2 години

Съдомиялните машини за повечето руски войничета са изделия от космоса. Те едва ли ще могат да ги ползват във външните си тоалетни без течаща вода. Борис Джонсън нали оповести на света, че 13% от населението на Русия ползва външни тоалетни. И при нас има такива, но са много по-малко.

505

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече ЕС и НАТО лаят пред вратата на Русия, толкова повече ритници ядат. Браво Путин!

504

СТИГА ТАПИ МАНТРИ..

преди 2 години

РУСИЯ СЕ КАНИ ДА УНИЩОЖИ СВЕТА.... САМО ПРОСТИ МОЗЪК НАБЪЛГАРИНА СИ МИСЛИ , ЧЕ ЩЕ МУ СЕ РАДВАТ ЗА ЧЕРНИТЕ МУ ОЧИ..... ХАХАХААА....

503

До Valpet

преди 2 години

Да бе да, и два руски кораба след три дена война взеха, че изненадващо се самозапалиха и потънаха няколко седмици след това....Щото нали уж войната била само 3 дни и всички се били изнесли в Донбас (а корабите потънаха в Черно море)....

502

БАНДА ООРКИ....

преди 2 години

ТОВА Е РУСИЯ ДНЕС..... другото е руска пропаганда по комунистически маниер...

501

До Българин

преди 2 години

Кои руснаци ако не са били тук бе? Руския цар ли, който ни освободи и ни харесваше, синът му, който ни мразеше, СССР ли, дето ни открадна златния резерв и държавния архив, или сегашната Русия, дето по "приятелски" ни продаваше газ на цена, най-висока в ЕС? Айде стига с тая сляпа пенсионерска русофилия - Русия отпреди 100 години и съвременна Русия нямат нищо общо, освен името.

500

сс

преди 2 години

През втората световна война, германците вземаха произведения на изкуството, а руснаците крадяха кокошки. Всичко е до интелекта на държавата. Руснаци какво да ги правиш.

499

Анонимен

преди 2 години

Като не може, защо укрите не смеят да се покажат от бункерите, а натовската техника става на парчета с пристигането си?

498

джо

преди 2 години

С такива напоителни глупотевини няма как да ни баламосвате. Работите за САЩ и ЕС както и за самата Украйна не вървят добпе, иначе сега нямаше да вият на умряло.