184

Анонимен

преди 2 години

Да си неблагодарен не е презумция само на руснаците. Още повече, че тази гнида се смята за украинец. Ако някое СМИ напише статия в подкрепа на Русия и против тази гмеж-наречена украинци, ще им пратя в редакцията шише уиски.Важното е да ги бият по тиквите , а какво пишат българските *** - всеки има пипе, може да решава дали е поредната партенка.

183

Анонимен

преди 2 години

Разковничето е, че тази гадина е загубил пари в чужбина и сега иска да си ги върне.Пореден предател, но с украински произход.Украинците са фашисти и те колят и бесят невинни хора, залепят ги с тиксо, измъчват, изнасилват. Това са неговите хора. И такива като него трябва публично да бъдат бесени за назидание.

182

Варна

преди 2 години

Бивш замуправител на Газпромбанк. Тя и Ала Пугачова избяга

181

Я"АЗОВ"ица

преди 2 години

Абе мишоци, не разбрахте ли че колкото и да си подлагате задниците на англосаксонците, вие винаги ще си останете ВТОРА КАТЕГОРИЯ хора за тях!

180

Анонимен

преди 2 години

Гадни *** марш от България ходете в Русия да ви бият с нагайките.

179

ГОЧО БУЛГУРЯ

преди 2 години

КОПЕЙКИН ПРОВОКИРА ИЗБУХВАНЕТО НАГРАЖДАНСКА ВОЙНА.НЕЗАБАВНО. ДА. СЕ. СНЕМЕ ИМУНИТЕТА. МУ И. ДА. БЪДЕ АРЕСУВАН. ЗА. ДЪРЖАВНАИЗМЯНА.

178

Анонимен

преди 2 години

ТУК СЕ НОСИ СТРАШНА ВОНЯ НА ПУТИНОФИЛИ !

177

+

преди 2 години

Жална ти майка.....

176

Мъхъ

преди 2 години

От Газпром все гинат при нещастно стечение на обстоятелствата и този натам е тръгнал.

175

Аз

преди 2 години

Вол-обуев или не-обуев си незнам но виждам колко си *** и продажен....ти трябва да бъдеш обесен защото си отцепродавец! Като не ти харесва марш при другия продажник Зеления или при оня склеротик амярикански да ти е по хубаво.

174

Пешо

преди 2 години

Защо не кажеш,какво открадна и избяга,такива като тебе и тука има колкото щеш! Когато ,такива като тебе бъдат изчистени,тогава светът ще тръгне на някъде! Ще се биеш,за Украйна,хайде бе,ще се скатаваш по офиси и канцеларски,ще чакаш да победите,обаче кьорав намигвал ли ти е????

173

Анонимен

преди 2 години

Дали и той,, ПУТИН,, Не мисли същото?? Кой предател, кой не е, знае се че Путин не е предател. Не дава и сантиметър от своята земя с природни ресурси.

172

бай Груйо

преди 2 години

Майната и на шиб***ната раша

171

бай Груйо

преди 2 години

***, путьофилите и бг мекерета им е време да ходят в ада. Ще е голяма радост за нормалните хора.

170

Уеф

преди 2 години

Обикновен предателСлава на велика Русия

169

Всевишен наместник

преди 2 години

Режима на Путин е в началото на края си. Не заради друго а заради капитала. Няма как просто да се продължи дълго наливането на пари в празна идея . Всеки който не го е осъзнал живее в утопия. След 15 май ще последва масово мобилизиране . След това масови дезертирания , а след това войнишки бунт. Ще бъде жестоко смазан но това ще отприщи една гражданска революция , която в края на Октомври ще е с участието на Афганистан, Грузия и Чечня. Путин ще напусне страната в началото на 2023г.

168

СМЕХ...

преди 2 години

...РУСИЯ Е ПРЕД ТОТАЛЕН РАЗПАД!!!!///...ПАПАТА ЩЕ ХОДИ В РУСИЯ НА ОПЕЕЛОТО НА ПУТИН , СЛЕД ОПЕРАЦИЯТА --РАКА НЕ ПРОЩАВА НА НИКОГО...

167

Анонимен

преди 2 години

Поредна анти руска пропаганда.Не разбрах тели,че военната операция ще свърши едва когато власта в Киев се смени с про руска така е било и така ще бъде.А нашите задклавиатурни евро........дали да грабват оръжието и в ***

166

Войводата

преди 2 години

Не знам само на рускопоклониците тук дето толкова обичате *** славянско племе наречено руснаци го обичате и имате текива страхопочитание от времето на комунизма че плюете против мъките на невинен народ от 40милиона население и целия свят срещу един изкуфял лилипут със неколцина пияници генерали. Комунизма си отива другари и Русия е последната ви спасителна капсула

165

Сатир

преди 2 години

Много правоверни посветени в единствената правда.