133

Анонимен

преди 2 години

Не знам защо сравнявате Вермахта с тази ***. Ако не воюваха през 45та с целия свят, щяхме да говорим на немски в момента!

132

Анонимен

преди 2 години

Толкова неефективни,че оня все реве за помощ.

131

Антикомунис

преди 2 години

Стига с тая "СТАШНА" армия че станахте от смешни па смешни. Каквото е всичко друго на калпавите руснаци такава им е и армията. До сега мачкаха навсякъде малки държави ненаказано и се взеха за голямата работа. Тоя път седнаха на дебелия. Само да не ги подкарат американците че ще са в амок.

130

До 144

преди 2 години

Точно така! Германците са същия период от време бяха прегазили Холандия, Белгия и Франция. На САЩ им трябваха 6 седмици за да окупират Ирак, град по град, а армиите на Ирак и Украйна можеха да се сравняват като вид техника и количество, ест. бойния дух на Украинците е доста по-голям, но все пак беше аналогична ситуацията, като се има предвид, че пустинния терен в Ирак също играе роля. Ако сравниш двете войни на САЩ в Ирак и това жалко подобие на операция, ще видиш колко са назад руснаците.

129

...до боби

преди 2 години

Първо беше написал ЕС не се прави на луд! Сега източна Европа викаш, но дори и така да е, ако приемем, че източна Европа е всичко от Германия на изток пак е повече като територия от Украйна, доста повече. Или си най-бавния *** или си просто батал по рождение, бобка.

128

Анонимен

преди 2 години

На британци и американци не може да се вярва. Те лъжат по всякакъв начин

127

Анонимен

преди 2 години

То стига 3/4 да се ефективни и рабата ще е свършена

126

руското разузнаване.

преди 2 години

една четвърт от британките не са го лигавили пакистанси и 1/40 от новородение във великопакистания не са мюсулмани. а лондонистан е на две ракети животец. ПС: да видим тая година като спрем житото и ориза за пакистан в лондон какво ще правят поданниците докато семействата им в исламабад се ядат едни други. дали ще са спокойни. по едно време па и бензин немаше на острова. задава се тежка и сурова зима.

125

...до боби

преди 2 години

Боби, боби, *** си беше *** си остана. Как така територията на Украйна е 2/3 от територията на целия ЕС? Ти атлас или карта през живота си виждал ли си? Най-жалкото е че има хора които харесват коментара ти. Предполагам същите плиткоумни русофили едвам минали 4 клас.

124

юбералес

преди 2 години

Руснаците за 10 седмици са окупирали не повече от 90 хил. км2.територия. За две седмици Вермахта окупира Полша - два-три пъти повече територия, за шест седмици - Белгия, Нидерландия, Франция; за една седмица - Югославия, за три седмици -Гърция.

123

До 133

преди 2 години

Сега, виждам, че имаш проблем с четенето, така, че ти пиша мноого бааааавно..Вземи и прочети статията, там, специално ти е почерненено - пише "Не обичат да се бият под дъжда"... Не пише "не могат"!Ама ти, явно, в собствените си очи си ясновидец и очевидно знаеш какво бил искал да каже нЕкой си, без да го е казал..Ами, успех, тия статии са точно за такива като теб...

122

Анонимен

преди 2 години

Много руснаци, които са били наемници, отказват да се бият в Украйна, тъй като в договорите им няма клауза да се бият на територията на други държави. Руската военна прокуратура е образувала десетки хиляди дела срещу наемните войници, които са отказали да се бият в Украйна.

121

Анонимен

преди 2 години

Говорит "Москва":- Не е вярно. Супер ефективни сме... бълбук... бълбук.

120

Няма значение

преди 2 години

ама 120 батальона са малко нод 100 000 души.Професионалната армия на Русия наброява 384 000 души. С наборниците надхвърля 1 000 000...

119

him

преди 2 години

Хайли лайкли новини - що да ги чета? /руснаците не обичат да се бият под дъжда/ в /Естония дълбоки преспи и гъсти гори/ - един пехотинец се жалваше , че е измръзнал в температури над нулата по С -- абе с една дума т....!!!

118

ГОЧО

преди 2 години

То си личи отдалече че са неефективни! Неефективните руиски батальони бавно но сигурно превземат село след село, докато превземат цяла Украина! А смелите и ефективни украински, английски, американски и всички останали @наемници@! или се предват или търчат обраТНО ПРИ МАМА И ДАВАТ ИНТЕРВЮТА ОТ ОСТРОВА, КОЛКО НЕОТЗИВЧИВИ СА БИЛИ 43ГАДНИТЕ РУСНАЦИ дето са ги замеряли с ракети и бомби, вместо да седят мирно, та да ги отстрелят!

117

Анонимен

преди 2 години

Типикъл инфлуенсинг е тази статия )))

116

Анонимен

преди 2 години

Като го знам британското и краварско разузнсване как излъгаха за ядрените и химически оръжия на Садам, чак смях ме напушва. То жълтата преса дава по-вярно инфо ве на лъми!

115

...до хаха

преди 2 години

Това дето е казал британеца, че руснаците ''не обичат'' да се бият в дъжда, явно е имал предвид, че руснаците не ги бива да се бият в дъжда, че имат проблеми с техниката и т.н но ти си типичен русофил и не можеш да си размърдаш сивото вещество поне малко, за да загрееш.

114

хахахах

преди 2 години

Издържах до "единия западен служител" /какво то и да означава този "чупен" превод/, който ни "доверява", че руснаците не обичали да се бият под дъжда...Хахахахаха - е, няма такова тъпо племе, което явно можеш да манипулираш с такива плоски простотии.. Ако пък и тоя си вярва- егати!Да байно, руснаците обичат да воюват само във Флорида, на плажа, в най-лошият случай - в Сочи... щото са от захар и ще се счупят..Хахахахах. Невероятно!