60

Анонимен

преди 2 години

Егати елементарните copocоиди! Ако в Русия положението е зле, не значи, че в САЩ е добре. Тук вече налазиха онези copocоиди с купените дипломи.

59

До 67:

преди 2 години

Няма никаква корелация между лъжите за бомбастични суми, спестени от бригадите в САЩ и Русия.

58

Анонимен

преди 2 години

До въпросче 8 $ на час е около 30 $ на ден или 500-600 $ на месец. Данъци 300 $, квартира 500 $, транспорт 300 $ и храна 200 $ или минус 700 $ загуба. По-добре е да си стоят безработни в бг.

57

въпросче

преди 2 години

за русия бригади няма ли обявени ?

56

Анонимен

преди 2 години

15,000 долара да спести за три месеца не може даже висококвалифициран специалист в САЩ, да не говорим за някакъв чистач на Голф Игрище за 8-часов работен ден. Мога да ви извадя какъв е надника там с лека проверка на Гугъл, нo не ми се занимава със copocоидни тpoлове на най-ниското ниво.

55

Копейки

преди 2 години

като не ви харесва - не отивате. На сила никой никого не кара, това не е като "спец. операция" на Пуутаран. А ако желаете можете да ги протите в пппРосийка, там ще ги научат да стрелят срещу цивилни, да стрелят с такове срещу жилижни блокове и др. такива БЕЗаналогови неща. Заплащането ще е в безценни рублей, които можете да продавате в ЕС за по 1000 евро парчето. Сега покрай газа да мн. търсени.

54

Анонимен

преди 2 години

Смешно е да си мисли някой ,че ще иде в чужда държава без да знае бъкел и ще изкара 15к за 1 месец,2 нискоквалифифициран труд.Визата ви се дава като пропуск към нов свят.Който смята да се връща изобщо да не си прави труда да ходи .Няма да покрие и билета си. САЩ отиваш с нагласа да не се връщащ и да работиш яко за създадеш напълно нов живот на ново място за да си оправиш живота си и това че съдбата е била неблагосклонна и те е родила в блато.Иска да си корав и упорит останалото си идва само.

53

Анонимен

преди 2 години

Някой трябва да чисти санитарните вьзли евтино , няма как

52

Qanon

преди 2 години

Жална им майка. Не знаят къде отиват...

51

И аз съм бил там

преди 2 години

До тоя където е работил на голф игрище и за три месеца и се е прибрал с 15К: Баце тия приказки от 1001 нощ ходи ги разправяй на студентите които ги лъжат по агенцииър като work and travel и подобни

50

Анонимен

преди 2 години

До до 41За колко месеца се правят тия 15к долара?

49

1913

преди 2 години

Стига пропаганда, колко студенти ще отидат на бригата в Русия, напишете това, защо криете?

48

51

преди 2 години

Тези данни са от преди 10тина години. В Калифорния за 10 г. стаж като учител на 55 години, получаваш пенсия от 2000 долара. Учители с макс. 35 години, получават над 6 хиляди долара. (85-90% от възнаграждението им до пенсия)

47

Вечния студент

преди 2 години

Пожелавам на всеки студент да има възможност да отиде накога за лятото там. Пари не се спестяват защото всеки тръгва на минус 3000$, но преживяването и нещата които могат да се видят са незабравими. Успех!

46

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 52 "Ами да, за който не е излизал да учи или работи на вън, тая форма ще е културен обмен." Наясно си, че 95% от участващите в тази програма са студенти в България, които не са имали възможност нито да работят, а и това им е първото висше образование, тъй че реално това й е същността. Аз го казах само защото в България на програмата се гледа първо като начин да си докараш приходи докато си студент, включително тогава и аз гледах така на нея. Сега мисля по друг начин.

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 19 Ами да, за който не е излизал да учи или работи на вън, тая форма ще е културен обмен.

44

Анонимен

преди 2 години

Няма по-добра страна за работа от САЩ, стига да имаш специалност и да работиш за год. заплата от 100К плюс. След "такси" това е около 85К на година. Ако не правиш типичните разходи за кредит, къща и т.н., след 10 години имаш половин милион. Освен това в някои браншове получаваш пенсия само на 55 години (Образование), което е 1300-1400 доара на месец - пари недостатъчни в САЩ, дори и за квартира, но предоволно за БГ. И така си осигурен не само ти, но и в голяма степен наследниците ти.

43

Анонимен

преди 2 години

Защо се нарича бригада? Името на програмата "Работа и пътуване" е по-точно. Бригадите са безплатен труд за помоща на селското стопавство и други сектори от страна на ученици, студенти, понякога работещи. А това си е работа по време на ваканция.

42

Анонимен

преди 2 години

До Исторически парк Ти вярваш ли си на "сметките" или просто си нямаш никакава представа какво и как се случва на тия бригади?

41

Анонимен

преди 2 години

Няма по-големи роби от русофилите. Не само роби, но и заложници на един негодяй. Просто е в кръвта им.