39

Анонимен

преди 2 години

От никакви учени, историци или политици зависи. Зависи от тези на Козяк 16. А те отдавна са разпоредили какво да става. Тука интересно е само, българинът и това ли ще премълчи и ще пропусне сякаш не го касае, или ще излезе на улицата и ще вземе нещата в свои ръце.

38

иван

преди 2 години

само на мен ли омръзна предъвкването на тая история. Каузата Македония е отдвана загубена и погребана и служи само за да осигурява достъп на някакви лъжепатриоти до властта и масмедиите... аман!!!!

37

IQ 3.14

преди 2 години

решението зависи от това, кога на ЕС ше им писне от службашите на ефрейтор Радев. като гледам как великосърбите почнаха да говорят за краден газ и фашистка държава, до два месеца гюрултията е готова. правителството ще подаде оставка малко преди сръбската армия да влезе у нас или при макетата.

36

ЬЬЬ

преди 2 години

Не 300,а 3000 години нека да минат,това няма никакво значение,защото как една страна не признаваща един етнос за хора (който и да е той-в случая българския),може даже само да си помисли за членство в ЕС? И как българското правителство,народно събрание и президент,които и да са те,могат да свалят "ветото" на тази фашизирана до мозъка на костите си държавица?Това е толкова смешно,колкото и трагично и не подлежи на никакво сравнение.

35

От Вселената

преди 2 години

Той, Гепарда спря... в полезрението му се мерна галопираща антилопа... Разсъблече я със зеницата си... погали вълната на "ЧО"ЧАР"КА"ТА" и продължи да галопира.

34

От Вселената

преди 2 години

>>>>Тялото на Българката бе направено от пепел, въздух и вода. изпълнено с Диамантен дъх на Рубинова Роза по подобие и божествена потомка "Е"В"А" - първата с очи чисти небесни, с цвета на дъгата блеснали, с мигли изваяни като крила на нощна пеперуда, с бистри утринни, като мъниста сълзици, с кожа бяла, нежна, румена, с тръпка на вакло агънце, с коса гъста смолиста, златиста, биеща като опашка ха вихрогон, с гърди здрави, сочни, прозрачни, като синева над Рила и Пирин планина, >>>>

33

От Вселената

преди 2 години

>>> Българката, повдигна клепачи покрити с утринна роса в посока Земна, въртяща от Запад на Исток, та чак хад канарите вихри и бури загровичиха...С мощно ръмжене Балкана се разсъбуди, Паднаха обилни дъждове.. Водата попи в Земята и Пещерните Езера се преляха. Изворите заклокочиха и интензивно забоббочиха... Реките преляха и разливайки се дадоха живот в блатата.. Горите зашумяха, ливадите цъфнаха, птиците зачуруликаха. Климата се промени та чак Бузите на Болярките Зарумени..>>>>

32

От Вселената

преди 2 години

>>> Все повече и повече жреците по нашите земи си удължаваха главите пълни със Слънчеви тайнини... Тайни с книгата на Торе - как светът Пирамидално Слънчево е устроен и уникално как наРОД се управлява от РОД ... от наРОД потънал в слава от неговия собствен РОД... Род на РОДоевете ДУЛО се нарича и да управлява умовете той умее и го учи буквите да срича, да помни, че нявга и сега и в бъдеще че е имало и има БогоИзбран - Бъ+Лъ+Гъ+Ариански РОД наречен Славен НаРод.. >>>>

31

От Вселената

преди 2 години

>>> Хвана се за Меча ..и почна да покорява.. Покори всичко де негов Крак стъпи.. В Бактрия срешна Роксана - тя Български говореше и той онемя.. Ожени се за нея и светът стана навсякъде български навред.. даже Александрия - пардон България създаде близо до морето >>>>>

30

От Вселената

преди 2 години

>>>> Александър сплоти Българските народи и накара ги накара да заработят с Меч... за кауза велика всички еднако езически народи...Българи от Тракия, Българи от Македония, Българи от Мизия, Българи от Гетия,, и всички Българи да се наричат.. Превзе първо Грачещите Гарги от Атина и им каза, че с много поздрави банкети Велик не се става.. >>>

29

От Вселената

преди 2 години

Някъде в заветните времена, когато Балкана Осиротя (687г преди новата ера) под меча на крал КОЛАД и всчико живо се страхуваше да не бъде посечено, Му се родиха в майчината пеще ра две деца - Болг и Брем.. Той ги търсеще по целия Балкански Харем..Пещерите в Планините бяха тяхната Майка закрилница... Балкана се бе превърнал в техен Роден Баща.. Те израснаха и като левенти пораснаха>>>>

28

Мда

преди 2 години

От управляващите в РСМ !

27

От Вселената

преди 2 години

СВЕТА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ РЕЛИГИИТЕ.. има РЕЛИГИИ КЛАНЯЩИ СЕ НА ФОЛОСА - така наречените СКОПЦИ, РЕЛИГИИ РЕЖЕЩИ КОЖАТА НА ФОЛОСА и РЕЛИГИИ НА БОГА ТВОРЕЦ НА ВСИЧКО НА ЗЕМЯТА - ЗАГРЕЯ, СЛЪНЦЕТО НАШЕ... Слънцето като ИЗГРЕЕ НА ХОР+ИЗ+ОНТА отправи Високо Ръце и кажи: Да пребъде Божият Мир!.. Постави ръцете си около лицето и кажи: Да Изгрее Божията Радост... Сложи ръцете си на Сърцето и кажи: И Божието Веселие в нашите Сърца.... Три Пъти Обливане !!!!!

26

От Вселената

преди 2 години

Нищо не зависи от РАЗДЕЛЯЩИТЕ.... Всичко зависи от ОБЕДИНЯВАЩИТЕ - НАШИТЕ ПРА, ПРА, ПРА ОБЕДИНИТЕЛНИ ДЕДИ, НАШИТЕ ПРА, ПРА ОБЕДИНИТЕЛНИ ДЕДИ, НАШИТЕ ПРА ДЯДОВЦИ ОБЕДИНИТЕЛИ, НАШИТЕ ДЯДОВЦИ ОБЕДИНИТЕЛИ, НАШИТЕ ТАТКОВЦИ ОБЕДИНИТЕЛИ, ДНЕШНИТЕ ХОРОПОДОБНИ - ЧОВЕЦИ ОБЕДИНИТЕЛИ и БЪДЕЩИТЕ ДЕЦА ОБЕДИНИТЕЛИ.... ДЯДОВЦИТЕ И ТАТКОВЦИТЕ И ДНЕШНИТЕ ДЕЧИЦА РАЗДЕЛИТЕ - ВЪН!

25

Анонимен

преди 2 години

Македонците искат в ЕС без да направят нищо. Хайде признайте или българско малцинство или кажете че сте българи щом там няма българско малцинство? И не не сте бъгари. Макета сте! За това ни признайте малцинството в вашата пародия на държава.

24

Додо

преди 2 години

Напротив, решението е само едно и то е БЮРМ да бъде оставена да се доразложи и доразпадне. Всякакво друго "решение" би било катастрофа за България!

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Гърция фалираха след 25 години договори и Ципрас потписа срещу помощи.

22

Анонимен

преди 2 години

Стига с тая Македони, ще вземе да я тропне руска ракета и ще я получим на тепсия.

21

Анонимен

преди 2 години

Интересно как гърците успяха името на въпросната държава да сменят, а ние непрекъснато сме подложени на натиск да отстъпваме. Защо нашите европейски партньори притискат България? Решението на въпроса не зависи от управляващите, поне това трябва да са разбрали, това вече трябва да е разбрал и фалшивият кирчо. Има неща, които не се търгуват, майцепродавци вчерашни! Не се търгува национален интерес за лични интереси!

20

Гоце Делчев

преди 2 години

Не са готови! Проблемът допълнително се усложнява от югославските и сръбски агенти на влияние - в медии, администрация и стопански структури в РСМ!България не трябва да се поддава на никакъв външен натиск, а внимателно, твърдо и неотклонно да преследваме интересите си, а те са да се постигне пълна необратима трансформация и ревизия на т.нар. "идентитет", който е изграден върху асимилацията на българите, присвояването и фалшификацията на българската история и културно-историческо наследство!